Μπότες μέχρι το γόνατο: Με αυτά τα 7 outfits τις βλέπουμε παντού αυτό τον μήνα

Είναι τα παπούτσια-κλειδί για όλα μας τα ρούχα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα στυλ κι αν δοκιμάσουμε, αλλάξουμε ή πειραματιστούμε, οι μπότες μέχρι το γόνατο παραμένουν σταθερή αξία στη χειμωνιάτικη γυναικεία γκαρνταρόμπα, αφού είναι διαχρονικές, ευέλικτες και ταιριάζουν σχεδόν όλα τα ρούχα της ντουλάπας μας.

To να βρεις μπότα μέχρι το γόνατο που σου ταιριάζει δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση όσο μοιάζει. Με μια τόσο μεγάλη ποικιλία επιλογών, εσύ πρέπει να ανακαλύψεις ένα ζευγάρι που να φτάνει ακριβώς στο σωστό σημείο και με τακούνι που να έχει άνετο ύψος. Μόνο έτσι θα νιώθεις καλά και κατ' επέκταση θα το φοράς με τα πάντα: Από τζιν μέχρι μάξι φορέματα.

Η ευελιξία του και η κομψότητά του το κάνει σχεδόν απαραίτητο με κάθε σύνολο, ενώ θα το βάλεις ακόμα και με ρούχα που πίστευες ότι δεν ταιριάζουν με κανένα από τα παπούτσια σου. Έτσι δεν υπάρχει έλλειψη έμπνευσης ούτε σ΄εσένα ούτα στα κορίτσια του street style.

Τα κορίτσια της μόδας δεν φοράνε κάτι άλλο στα πόδια τους αυτήν τη στιγμή, γι' αυτό θα δεις στη συνέχεια 7 μοδάτες εμφανίσεις με μπότες μέχρι το γόνατο, που θα σε παρακινήσουν να τις υιοθετήσεις, δημιουργώντας εύκολα και κομψά looks στην καθημερινότητά σου.

7 outfits με μπότες μέχρι το γόνατο

Κοτλέ φούστα + γκρι πουλόβερ

Το κοτλέ είναι φέτος Νο1 τάση, ενώ μία φούστα σε μίντι μήκος με σκίσιμο, θα δείξει πολύ πιο κομψή με ένα ζευγάρι λουστρίνι μπότες μέχρι το γόνατο, απογειώνοντας το στυλ σου.

Oversized blazer + μίνι φούστα

Προτίμησε ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο σε φαρδιά γραμμή, που είναι Νο1 trend της σεζόν.

Κολάν + δερμάτινο μπουφάν

Ιδανικό σύνολο για μικροκαμωμένα κορίτσια, που φοράνε μπότες μέχρι το γόνατο για να δείξουν τα πόδια τους πιο μακριά. Είναι κι αυτό ένα στυλιστικό tip.

Oversized πουλόβερ + δερμάτινο σορτσάκι

Προτίμησε ένα πουλόβερ με ρίγες, για να είσαι to-the-point και φόρεσε καλσόν τους κρύους μήνες, ενώ μόλις μπει η άνοιξη άφησέ το στο... συρτάρι σου.

Τζιν παντελόνι + καμπαρντίνα

Είναι μια πρόταση που δεν την επιλέγουμε και πολύ. Μάλλον επειδή μας θυμίζει λίγο... γερμανική στολή! καλό είναι να ξεφύγουμε από αυτό και να δημιουργήσουμε ένα stylish look.

Denim φόρεμα + πουλόβερ

Μια ωραία casual εμφάνιση που μεταμορφώνεται σε ένα υπέρκομψο σύνολο με ταμπά μπότες μέχρι το γόνατο. Μπορείς να το φορέσεις και με μαύρες αποχρώσεις σε πουλόβερ και μπότες.

Πλεκτό φόρεμα + δερμάτινο jacket

Αυτό το casual κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας θα αναδειχτεί με ένα ζευγάρι cowboy boots μέχρι το γόνατο, δημιουργώντας έξτρα στυλ και ξεφεύγοντας από τα πολυφορεμένα αρβυλάκια και τα ankle boots.