Αυτό το "ταπεινό" αξεσουάρ των 5 ευρώ θα αναβαθμίσει άμεσα την εμφάνισή σου

Είναι το it-item των fashionistas στα ανοιξιάτικα looks τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

Είναι αυτές οι πινελιές που κάνουν τη διαφορά σε ένα look. Τα αξεσουάρ χαρίζουν έξτρα στυλ σε μια εμφάνιση και τη μεταμορφώνουν στο λεπτό. Οι fashionistas και τα κορίτσια της μόδας το ξέρουν καλά αυτό και επενδύουν σε κομμάτια που διαφοροποιούν ένα look από τα συνηθισμένα.

Αυτήν τη σεζόν, λοιπόν, ένα "ταπεινό" και οικονομικό αξεσουάρ κυκλοφορεί στους δρόμους του κόσμου και κάνει τη διαφορά σε ένα outfit. Είναι αλήθεια: Οι trendsetters στο street style επενδύουν μόλις 5 ευρώ και πετυχαίνουν να αναβαθμίσουν ένα σύνολο.

Το αξεσουάρ των 5 ευρώ θα αναβαθμίσει τα looks σου

Το νέο μοντέρνο αξεσουάρ που θα κοσμεί τα κεφάλια πανέμορφων κοριτσιών την άνοιξη είναι μια minimal κορδέλα που πάει με όλα, προσθέτοντας αυτόματα μια κομψή, εκλεπτυσμένη και upper πινελιά σε ένα ντύσιμο. Στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη και στο Μιλάνο είδαμε παντού κορδέλες, οι οποίες έρχονται απευθείας από το παρελθόν, αναβιώνοντας το ρετρό στυλ το 2024.

Αυτό το αξεσουάρ του '60 εξυπηρετεί φυσικά πολλούς στυλιστικούς σκοπούς και είναι Νο1 χρηστική τάση: Είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις στυλ και ταυτόχρονα να έχεις ένα προσεγμένο hair-look όταν τα μαλλιά σου δεν είναι στα καλύτερά τους!

Θα φορέσεις την κορδέλα με τα πάντα, από το τζιν σου μέχρι την κλασική σου καμπαρντίνα ή την pencil φούστα σου, το ίδιο καλά με αθλητικά παπούτσια αλλά και με kitten heels. Οπότε καταλαβαίνεις πως εάν την είχες συνδέσει μόνο με την προπόνησή σου, για να σου "κρατάει" τον ιδρώτα όταν τρέχεις στον διάδρομο, αναθεώρησε τάχιστα!

Tip: Μπορείς να τη φορέσεις το ίδιο καλά με μαζεμένα όσο και με κάτω τα μαλλιά σου, αλλά και να πειραματιστείς με το στυλ, δημιουργώντας ευφάνταστες εμφανίσεις που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Προτίμησε βαμβακερά ελαστικά κομμάτια, που είναι πιο βολικά και επένδυσε σε κλασικά χρώματα, κυρίως μαύρο, που πάει με όλα και δείχνει αυτόματα πιο πολυτελές και elegant στα μαλλιά σου.

The key-piece

μαύρη κορδέλα

Μαύρη κορδέλα, €4,99, H&M