Λευκό T-shirt: Ο μοδάτος τρόπος που όλες θα το φοράνε το 2024

Για να μην είναι βαρετό και αδιάφορο το look σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

Η ομορφιά της μόδας είναι -τι άλλο;- οι υπέροχες τάσεις που βλέπουμε κάθε σεζόν, οι τολμηρές κυρίως, αλλά και όσες αφορούν σε basic κομμάτια της ντουλάπας μας που είναι εύκολο για όλες μας να τις ενσωματώσουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Και σε αυτό το τελευταίο θα αναφερθώ σήμερα, καθώς το νέο trend που βλέπουμε στο street style να κάνει θραύση είναι αυτό το minimal λευκό T-shirt, που όλες το φοράμε εδώ και δεκαετίες και δύσκολα το αποχωριζόμαστε από το casualwear μας.

Ωστόσο, φέτος δεν χρειάζεται να το φορέσεις με βαρετό και αδιάφορο τρόπο, αλλά να δεις πώς το συνδυάζουν τα κορίτσια της μόδας στις εμφανίσεις τους, επιλέγοντας τον πιο μοδάτο τρόπο του 2024 για να το αναδείξουν.

Φυσικά ακριβώς επειδή είναι ένα κομμάτι που βλέπουμε και ξαναβλέπουμε μπροστά μας, θέλουμε κάθε φορά να σκεφτούμε και κάτι διαφορετικό για να το φορέσουμε, ξεφεύγοντας από τα κλασικά.

Ο μοδάτος τρόπος που θα φορέσεις το λευκό T-shirt την ανοιξη του 2024

Ο τρόπος που θα φορέσουμε το λευκό T-shirt όλη την άνοιξη του 2024 είναι ένας: Μέσα από ένα πουλόβερ. Μιλάμε πάντα για λευκά μπλουζάκια και με στρογγυλή λαιμόκοψη, εφαρμοστά ή φαρδιά, μακρυμάνικα ή και κοντομάνικα.

Όσον αφορά τώρα στο σχέδιο του πλεκτού, μπορεί να έχει V-λαιμόκοψη (ένα πολύ δημοφιλές στυλ αυτήν τη στιγμή), στρογγυλή ή να είναι ζακετάκι - το πολυαγαπημένο cardigan.

Με τον συνδυασμό αυτό το T-shirt προσθέτει αβίαστα μια εκλεπτυσμένη πολυτέλεια στα πουλόβερ, ενώ είναι και πολύ χρηστικός: Εάν το πουλόβερ σε "τσιμπάει" στον λαιμό σου, το μπλουζάκι θα δημιουργήσει ένα "φράγμα" και θα σε προστατέψει από τη φαγούρα.

Οπότε ρίξε μια ματιά στις προτάσεις που σου δίνουν τα κορίτσια του Instagram για να είσαι ενημερωμένη.

Το street style αποθεώνει το λευκό T-shirt με τον πιο μοδάτο τρόπο

Tip: Η ιδέα εδώ είναι να ισορροπήσεις την πολυτέλεια της φούστας με το casualwear.

Tip: Είναι το πιο ενημερωμένο casual στυλ αυτήν τη στιγμή, aka κοτλέ παντελόνι και V πουλόβερ.

Tip: Όταν φορέσεις το μπλουζάκι σου με ένα ζακετάκι, άφησε μερικά κουμπιά ανοιχτά και κάτω και πάνω.

Tip: Θα αναδείξεις το preppy style με τον καλύτερο τρόπο, επιλέγοντας κόκκινο πουλόβερ και γκρι καρό σακάκι.

Tip: Όταν επιλέξεις να φαίνεται το T-shirt κάτω από το πουλόβερ, φρόντισε να είναι σε φαρδιά γραμμή.

Tip: Το καφέ αυτόματα κάνει το outfit να φαίνεται πολυτελές. Το λευκό σπάει τη μονοχρωμία με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο, ενώ η ζώνη στη μέση δημιουργεί σιλουέτα.