Τζιν μπουφάν... αλλιώς: Δες 7 τρόπους για να μην το φοράς όπως όλες!

To No1 τζάκετ της άνοιξης δημιουργεί εντυπωσιακό στυλ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Το τζιν μπουφάν είναι ένα basic item κάθε capsule γκαρνταρόμπας που σέβεται τον εαυτό της! Σου επιτρέπει να είσαι κομψή, μοδάτη και να νιώθεις άνετα. Είναι πάντα στη μόδα και θα είναι πάντα. Δεν χάνει την αξία του στο χρηματιστήριο της μόδας όσα χρόνια κι αν περάσουν και οι λόγοι είναι πολλοί, με βασικότερους την ευελιξία που προσφέρει και τον πολυμορφικό του χαρακτήρα.

Ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα και μπορεί να φορεθεί οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Κάθε χρόνο οι σχεδιαστές το εντάσσουν στις συλλογές τους, προσθέτοντας στο τζιν μπουφάν μια μοντέρνα πινελιά, ενώ το βλέπουμε να κυριαρχεί στο street style με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Φέτος, λοιπόν, που είναι η χρονιά του, καθώς τα jean looks είναι must-have, καλά θα κάνεις να μη μείνεις στα κλασικά και συνηθισμένα στυλ, αλλά να δοκιμάσεις να το φορέσεις με 7 τρόπους και όχι όπως όλες! Αυτό θα κάνει και τη διαφορά στην εμφάνισή σου.

7 τρόποι για να φορέσεις το τζιν μπουφάν... αλλιώς - Όχι όπως όλες!

Crop trend

Το βλέπουμε παντού! Τα κορίτσια της μόδας στους δρόμους του κόσμου φοράνε κοντά τζιν μπουφάν είτε σαν crop tops με το τζιν παντελόνι τους είτε ως jacket, πάνω από bralette ή κοντά μπλουζάκια. Παίξε με διαφορετικά χρώματα στο μπουφάν εν είδει patchwork και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Σαν φόρεμα

Είναι η μεγάλη τάση της σεζόν, που θα δεις παντού την άνοιξη. Το τζιν μπουφάν φαρδαίνει και μακραίνει και γίνεται εύκολα το shirt-dress των ονείρων μας. Ιδανικά θα το συνδυάσεις με μπαλαρίνες και εάν είσαι τολμηρή, φόρεσε λευκό lace καλσόν.

Παραλλαγής

Το πιο εντυπωσιακό τζιν μουφάν της σεζόν. Κάνε την ανατροπή και φόρεσέ το σε total look με cargo παντελόνι, για μια εμφάνιση που θα συζητηθεί. Παίξε με χρωματισμούς σε μοβ και γαλάζιο, για ένα πλήρως ενημερωμένο σύνολο.

Με γράμματα

Θα μείνεις στο κλασικό σκέτο τζιν μπουφάν; Όχι! Προτίμησε ένα κομμάτι με γράμματα, patches, λογότυπα, νούμερα και σήματα, για να κάνεις εύκολα δήλωση μόδας. καλύτερα το σχέδιο να είναι oversized και όχι στενό.

Σακάκι

Το αγαπημένο blazer του χειμώνα αποκτά μια πιο ανοιξιάτικη εικόνα και συστήνεται ως τζιν σακάκι. Θα το βάλεις με μάξι denim φούστα, για να δημιουργήσεις το πιο μοδάτο σύνολο της εποχής. Τα kitten heels στα πόδια σου είναι απαραίτητα!

Bodycon

Σαν μπλούζα! Αυτή είναι εδώ η ιδέα με ένα στενό τζιν μπουφάν να δημιουργεί το τέλειο total look, μαζί με το παντελόνι του. Το λες και denim κοστούμι ή εντυπωσιακό τζιν co-ord. Με χρυσαφί κοσμήματα και ζώνη θα έχεις πετύχει μια 80s στοχευμένη εμφάνιση.

Crop trench

Φέτος τα κοντά πανωφόρια έχουν την τιμητική τους, ενώ η άνοιξη είναι η εποχή της καμπαρντίνας. Οπότε επένδυσε σε ένα τζιν μπουφάν που θυμίζει καμπαρντίνα στο σχέδιο, σε φαρδιά γραμμή και κοντό μήκος.

Λεοπάρ details

Το λεοπάρ είναι στα πάνω του. Σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ αποτελεί το πάθος των fashionistas. Βάλε λεοπάρ διακοσμητικά σε ένα oversized τζιν μπουφάν για να κάνεις τη διαφορά.

Chic dark

Σκέψου μόδα των 50s και θα μπεις στο πνεύμα. Μια θηλυκή εμφάνιση με τζιν μπουφάν απαιτεί ένα κομψό σχέδιο σε σκούρο χρώμα, που αυτόματα θα δείξει elegant και εκλεπτυσμένο το outfit. Με κάπρι παντελόνι σε παρόμοια απόχρωση και τα κατάλληλα ρετρό αξεσουάρ θα κάνεις την καλύτερη... στυλιστική εντύπωση.