Θέλεις να φορέσεις πέδιλα με καλσόν; Δες τους 9 τρόπους που επιλέγουν οι fashionistas

Το βλέπεις παντού και θέλεις να το υιοθετήσεις αυτή την άνοιξη

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Θέλεις να φορέσεις πέδιλα με καλσόν; Δες τους 9 τρόπους που επιλέγουν οι fashionistas

Μπορεί να μη ζούμε σε μια κρύα χώρα και να έχουμε το πλεονέκτημα να φοράμε τα ανοιχτά παπούτσια μας χειμώνα-καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ένα καλσόν, ειδικά τις κρύες μέρες, δεν μας χρειάζεται για να ζεστάνει τα δαχτυλάκια μας, που παγώνουν με τα πέδιλα. Από την άλλη, τις τάσεις πού τις πας;

Φέτος, λοιπόν, είναι στα πάνω τους και τα καλσόν και τα πέδιλα οπότε δεν έχεις καμία διακιολογία για να μην δοκιμάσεις το combo με τον πιο μοδάτο τρόπο, έτσι όπως το φοράνε οι fashionistas στο street style. Αν δυσκολεύεσαι πάλι να δεχτείς αυτόν το συνδυασμό ή σου φαίνεται... κάπως, καλά θα κάνεις να αλλάξεις νοοτροπία, ειδικά μόλις μάθεις τους 9 τρόπους που θα φοράς ανοιχτά παπούτσια μαζί με καλσόν.

9 τρόποι για να φορέσεις πέδιλα με καλσόν όπως οι fashionistas

To πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι να σου κάνουν τα παπούτσια, να μην είναι ούτε στενά ούτε φαρδιά, γιατί δεν θα μπορείς να περπατήσεις. Επιπλέον, δες προσεκτικά τι καλσόν θα επιλέξεις, ανάλογα με το στυλ που θέλεις να δημιουργήσεις αλλά και με το σχέδιο του παπουτσιού.

Υπάρχουν τα κλασικά λεπτά πέδιλα με τα πολλά λουράκια, οι πλατφόρμες αλλά και τα mules, οπότε δες τι σου ταιριάζει καλύτερα πριν αποφασίσεις. Οι κορυφαίες πάντως προτάσεις είναι οπάκ, διάφανο και δίχτυ, για εμφανίσεις που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Μην αφήνεις, λοιπόν, "παροπλισμένα" τα πέδιλά σου, αλλά δες στη συνέχεια 9 τρόπους για να τα αξιοποιήσεις όλη την άνοιξη με καλσόν.

Με παντελόνι + stetement πέδιλα

Tip: Για μια athleisure εμφάνιση προτίμησε λευκό οπάκ καλσόν, που θα συνδυάσεις με τζιν και T-shirt.

Με μίνι LBD + strappy πέδιλα

Tip: Το διάφανο μαύρο καλσόν ταιριάζει τέλεια με πέδιλα που δένουν στη γάμπα, αναδεικνύοντας το φόρεμα. Φρόντισε να μην τα δέσεις πολύ σφιχτά, γιατί θα είναι αντιαισθητικό το αποτέλεσμα.

Νο pants trend

Tip: Είναι η Νο1 τάση της σεζόν και ένα καλσόν θα σε βοηθήσει να την υιοθετήσεις. Προτίμησε ένα με σχέδια, που θα φορέσεις με τα πέδιλά σου, για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα.

Με shirt-dress + mules

Tip: Ο ορισμός της απόλυτης κομψότητας για τη φετινή άνοιξη είναι να συνδυάσεις ένα λευκό lace καλσόν με ένα denim φόρεμα και πέδιλα στην ίδια απόχρωση.

Πλεκτό twin-set + πέδιλα με μπαρέτα

Tip: Η ιδέα εδώ είναι να αναδείξεις το πλεκτό σετ με χοντρό καλσόν. Απόφυγε τις μπότες και δημιούργησε ένα σικάτο look με χοντρό, μάλλινο καλσόν και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Slip dress + platforms

Tip: Παίξε με τα χρώματα στο σύνολο και ισορρόπησε την εικόνα σου με ένα χοντρό λευκό οπάκ καλσόν.

Βold σακάκι + sling-back πέδιλα

Tip: Μάκρυνε τη σιλουέτα σου, συνδυάζοντας έξυπνα ένα ζευγάρι πέδιλα και καλσόν στο ίδιο ακριβώς χρώμα.

Μάξι φόρεμα + mules

Tip: Κάνε κοντράστ και βάλε μια μοντέρνα πινελιά στο ρομαντικό look με ένα φωτεινό κόκκινο οπάκ καλσόν, που θα κάνει δήλωση μόδας.

Xρωματιστό πανωφόρι + stetement πέδιλα

Tip: Η επιλογη ενός μαύρου οπάκ καλσόν θα λειτουργήσει σαν καμβάς για να τονίσεις τα έντονα χρώματα και σχέδια των ρούχων και των αξεσουάρ σου.