Το τζάκετ της άνοιξης που μοιάζει ακριβό και θα δείξει αυτόματα το look σου πολυτελές

Παίρνει επάξια τη θέση από τα πανωφόρια του χειμώνα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyleparis
instagram@streetstyleparis

Μπορεί η άνοιξη να φέρνει μαζί της περισσότερες ηλιόλουστες μέρες, αλλά έχει κι αυτή τα μειονεκτήματά της. Με τους ανέμους, την ξαφνική βροχή και την ψύχρα να κυριαρχούν στις μετεωρολογικές προβλέψεις, η νέα σεζόν, αν και ελαφρώς πιο ζεστή, συχνά αποδεικνύεται εξίσου "κρύα" με την προηγούμενη.

Ως εκ τούτου, το ντύσιμό μας με άνεμο και ψιλόβροχο πρέπει να προσαρμόζεται... επάξια στα τερτίπια του καιρού, οπότε μπορεί τα χοντρά πανωφόρια να μην είναι προαπαιτούμενα στην καθημερινότητά μας, αλλά ένα τζάκετ είναι βασικό για να βγάλουμε τη μέρα στυλάτες και ζεστές.

Το τζάκετ της άνοιξης που μοιάζει ακριβό και δείχνει το look μας πολυτελές

Το περίφημο αδιάβροχο τζάκετ (aka wax jacket) είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε στυλάτες εμφανίσεις σε αυτήν τη μεταβατική εποχή, με τις απανωτές αλλαγές του καιρού. Το κομμάτι αυτό είναι χρηστικό και κομψό, ενώ αυτόματα δείχνει κάθε look πολυτελές.

Αποτελεί μια chic εναλλακτική στο κλασικό αδιάβροχο, καθώς διαθέτει έναν αέρα κομψότητας, παρόμοιο με αυτόν της καμπαρντίνας, και μπορεί να δείξει elegant ανάλογα με το styling. Θα το φορέσεις εύκολα με τζιν και minimal σύνολα, ενώ με ένα πλεκτό φόρεμα ή ακόμα και πάνω από το cardigan ή το σακάκι σου, θα δείξει στυλάτο, δημιουργώντας μια updated εμφάνιση.

Highlight: Εάν το φορέσεις με τα σωστά αξεσουάρ, μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις μια νοσταλγική εμφάνιση και μια φινετσάτη εικόνα, που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Με ένα μαντίλι στο κεφάλι, μια μάξι pencil φούστα και ένα ζευγάρι μοδάτα kitten heels θα είσαι ο ορισμός της κομψότητας. Μια ρετρό τσάντα θα ολοκληρώσει ιδανικά το σύνολο.


Style tip: Προτίμησε ένα σχέδιο με ζώνη στη μέση, για να δημιουργήσεις πιο λεπτή σιλουέτα και κινήσου χρωματικά σε καφέ/χακί τόνους, για ένα στοχευμένο outfit.

Απόκτησε το τζάκετ της άνοιξης

παρκά χακί

Χακί, €349, Barbour

τζάκετ με ζώνη

Με καρό επένδυση, €319,20, clodist.gr

μαύρο παρκά

Μαύρο παρκά, €47,90, Only

μαύρο τζάκετ με ζώνη

Με ζώνη, €303, favela.gr

καφέ τζάκετ

Καφέ, €599, Mackintosh