Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024: 10 κοσμήματα που θα φοράς όλη την άνοιξη

Το youweekly έκανε έρευνα αγοράς και βρήκε το top μαγαζί για να τα αποκτήσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024: 10 κοσμήματα που θα φοράς όλη την άνοιξη

Ο κανόνας της μόδας είναι ένας και βασικός: Τα κοσμήματα μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν κάθε σύνολο, είτε πρόκειται για casual style είτε για office look ή ακόμα για ένα βραδινό ντύσιμο. Κανείς δεν μπορεί να το πετύχει καλύτερα αυτό από τα στοχευμένα αξεσουάρ, που θα απογειώσουν την εμφάνισή σου.

Το youweekly.gr παρακολουθεί τις τάσεις της αγοράς, τα κορίτσια της μόδας στο Instagram αλλά και τις προτάσεις των μεγάλων Οίκων μόδας και βλέπει παντού 10 κοσμήματα να κάνουν εντύπωση και να φοριούνται non stop από τις fashionistas στους δρόμους του κόσμου.

Για να μην δυσκολευτείς, λοιπόν, αλλά ούτε και να προβληματιστείς, σου δείχουμε πού θα βρεις συγκεντρωμένα τα κομμάτια που θα αναδείξουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου - και πολλά περισσότερα ακόμα.

Στην Kanakis Jewels οι προτάσεις είναι ατελείωτες, καθώς έχει πετύχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των φανατικών πελατών της, προτείνοντας χειροποίητες δημιουργίες που κερδίζουν τις εντυπώσεις με την άριστη ποιότητά τους και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Όλα τα κοσμήματα Kanakis Jewels ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις, συνδυάζοντας το κλασικό στοιχείο με τις μοντέρνες λεπτομέρειες, οπότε δες πώς θα φορέσεις τα top spring trends. Πάρε μια πρώτη γεύση από τη φωτογράφιση για το editorial μόδας ΚΟΣΜΗΜΑ του youweekly.gr, όπου τα κοσμήματα Kanakis Jewels ξεχώρισαν με την κομψότητα και την αισθητική τους.

kanakis jewels

kanakis jewels

10 κοσμήματα που θα φοράς όλη την άνοιξη

Statement σκουλαρίκια

Τολμηρά στυλ, γεωμετρικά σχέδια και λαμπερά κομμάτια με χρωματιστές πέτρες είναι η απόλυτη πρόταση της άνοιξης. Άφησέ τα να κάνουν δήλωση μόδας ακόμα και στα πιο minimal looks της άνοιξης, δημιουργώντας μια εμφάνιση που θα ξεχωρίσει.

σκουλαρίκια

Χρυσά σκουλαρίκια Κ18 - Θα τα βρεις εδώ

Tip: Θα αναδείξουν το λευκό σου πουκάμισο εάν τα συνδυάσεις με ένα λεπτεπίλεπτο κολιέ στον λαιμό. Να θυμάσαι ότι τα ογκώδη σκουλαρίκια απαιτούν "ησυχία" στο υπόλοιπο look.

μενταγιόν

Κολιέ με ζιργκόν Κ14 - Θα το βρεις εδώ

Βραχιόλια-αλυσίδες

Οι αλυσίδες είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων ετών και δεν πρέπει να λείπουν από τα looks σου. Ένα πολύτιμο κομμάτι θα το φοράς για χρόνια και θα είναι πάντα στη μόδα.

βραχιόλι χρυσό

Χρυσό βραχιόλι Κ14 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Φόρεσε πολλά μαζί για να κάνεις δήλωση μόδας, αφού τα κοσμήματα φέτος ψηφίζουν... μαξιμαλισμό! Μια χειροπέδα θα δημιουργήσει το τέλειο combo.

χειροπέδα

Ασημένια χειροπέδα - Θα την βρεις εδώ

Βold δαχτυλίδια

Η φράση "more is more" ακούγεται φέτος παντού όταν μιλάμε για μοδάτα δαχτυλίδια. Τα μεγάλα κομμάτια θα προσθέσουν έξτρα δόσεις πολυτέλειας στα σύνολά σου και θα τονίσουν την υψηλή αισθητική σου. Προτίμησε δαχτυλίδια με χρώμα για μια to-the-point πρόταση.

φαρδύ δαχτυλίδι

Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο Κ18 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Μη φορτωθείς με πολλά κοσμήματα, ένα εκλεπτυσμένο ζευγάρι σκουλαρίκια είναι αρκετό, για να κάνεις τη διαφορά.

σκουλαρίκια

Χρυσά σκουλαρίκια Κ14 - Θα τα βρεις εδώ

Ρετρό μενταγιόν

Το vintage style αναβιώνει τη μόδα του παρελθόντος όχι μόνο μέσα από το styling αλλά και με τη σωστή επιλογή ενός κοσμήματος. Με ένα στοχευμένο μενταγιόν στον λαιμό θα δημιουργήσεις το πιο κομψό ρετρό look.

κολιέ λουλούδι

Μενταγιόν από ροζ χρυσό Κ14 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μαργαριτάρια θα ολοκληρώσουν το στυλ σου, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

μικρά σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια 14Κ - Θα τα βρεις εδώ

All time classic

Διαχρονικά και αναλλοίωτα στον χρόνο, επένδυσε φέτος σε κοσμήματα που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους στο χρηματιστήριο της μόδας. Βασικό τους χαρακτηριστικό; Το minimal σχέδιο και οι λιτές γραμμές.

ασημί μενταγιόν

Ασημένιο κολιέ - Θα το βρεις εδώ

Tip: Τα διακριτικά κομμάτια είναι αυτά που θα χρειαστείς φέτος την άνοιξη για να απογειώσεις το minimal look σου. Συνδύασέ τα μαζί για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

δαχτυλίδι

Δαχτυλίδι Κ18 με μπριγιάν - Θα το βρεις εδώ

Info