9 απαραίτητα αξεσουάρ για την άνοιξη - Δεν θα μπορείς να κάνεις δίχως αυτά

Θα τα χρειαστείς για να ανανεώσεις το ανοιξιάτικο στυλ σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Η άνοιξη (επιτέλους) είναι εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι ήδη βρισκόμαστε αντιμέτωπες με την αλλαγή στην γκαρνταρόμπα μας, μέρος της οποίας είναι αναμφισβήτητα και τα αξεσουάρ. Το μάλλινο καπέλο αντικαθίσταται από ένα jockey, ενώ τα φουλάρια και τα τσόκερ παίρνουν τη θέση των μεγάλων κασκόλ, που στόλιζαν τον λαιμό μας κατά τους χειμερινούς μήνες.

Επιστρέφουν τα γυαλιά ηλίου που είναι must για την άνοιξη, όπως και οι mini bags, που λειτουργούν σαν κόσμημα στα χέρια μας. Για κάθε περίσταση, λοιπόν, 9 είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ για τους επόμενους μήνες και σίγουρα δεν θα μπορείς να κάνεις χωρίς αυτά.

9 απαραίτητα αξεσουάρ για την άνοιξη

Τσόκερ σε σχήμα καρδιάς

Ένα κομψό και στυλάτο τσόκερ σε σχήμα καρδιάς θα το τυλίξεις στον λαιμό σου πολλές φορές, όπως τη δεκαετία του 2000. Συνδύασέ το με το λευκό σου πουκάμισο, αφήνοντας διακριτικά μερικά κουμπιά ανοιχτά στο ντεκολτέ. Προτίμησε χρυσαφί τόνο, αν θέλεις μια πιο φινετσάτη εμφάνιση.

Top choice

τσόκερ καρδιά

Με δερμάτινο κορδόνι, €22, awear.gr

Λεπτή ζώνη

Οι ζώνες είναι σίγουρα το top αξεσουάρ της άνοιξης του 2024, που δεν θα τις φορέσεις μόνο με το παντελόνι σου. Πολύ λεπτές για να τονίζουν τη μέση σου πάνω από ένα σακάκι ή σε cowboy style για να ταιριάζουν με τζιν ή με το boho φόρεμά σου.

Top choice

λεπτή ζώνη

Με χρυσαφί αγκράφα, €10, corall.gr

Top handle bag

Μπορεί να μην χωράει και πολλά αλλά είναι η πιο στυλάτη τσάντα που θα κρατήσουμε την άνοιξη. Προτίμησε μία σε κόκκινο ή μπορντό χρώμα, για να είσαι απόλυτα ενημερωμένη fashionista.

Top choice

κόκκινη τσάντα

Κόκκινη, Markc Jacobs, €475, atticadps.gr

Εμπριμέ μαντίλι

Αναβιώνει με τον καλύτερο τρόπο το retro style, ενώ βάζει εύκολα μια θηλυκή πινελιά σε ένα αυστηρό look. Ιδανικά στόλισε τον λαιμό σου με ένα εμπριμέ φουλάρι όταν φοράς πουκάμισο ή ένα απλό T-shirt. Για να κάνεις τη διαφορά, φόρεσέ το σαν μπαντάνα στα μαλλιά!

Top choice

εμπριμέ μαντίλι

Μαντίλι, €9,90, rockclub.gr

Vintage ρολόι

Τα κορίτσια φέτος την άνοιξη επιστρέφουν στα ρολόγια και τα φοράνε με μανία. Επένδυσε σε ένα vintage κομμάτι, με δερμάτινο λουράκι ή μπρασελέ, για μια στοχευμένη εμφάνιση. Πού ξέρεις; Θα βρεις ένα σίγουρα στο συρτάρι της γιαγιάς ή της μαμάς σου.

Top choice

ρολόι με μπρασελέ

Με μπρασελέ, €135, Gregio

Statement σκουλαρίκια

Τα μεγάλα σκουλαρίκια σε χρυσαφί χρώμα είναι η τάση φέτος.Τα είδαμε στις πασαρέλες του φετινού καλοκαιριού από τον Schiaparelli μέχρι τον Coperni και τον Saint Laurent, οπότε δεν έχεις παρά να τα φορέσεις με tailored παντελόνια, μπλουζάκια και blazers ή υπερμεγέθη τζάκετ, για να γίνουν οι "πρωταγωνιστές" της εμφάνισης.

Top choice

σκουλαρίκια κρίκοι

Χρυσοί κρίκοι Κ14, €575, Kanakis-Jewels

Minimal γυαλιά ηλίου

Μικρά στο μέγεθος, θα σου χαρίσουν έξτρα στυλ. Προτίμησε μαύρο σκελετό, που ταιριάζει με πολλά σύνολά σου, ενώ εάν είσαι τολμηρή, επένδυσε σε ένα ζευγάρι σε bold απόχρωση.

Top choice

μαύρα γυαλιά

Με μαύρο σκελετό, €339, Saint Laurent

Jockey

To καπέλο του μπέιζμπολ θυμίζει τα σχολικά και κολεγιακά μας χρόνια. Για να προστατευτείς από τον ήλιο, εκτός από την αντηλιακή κρέμα, φόρεσε ένα καπέλο με γείσο – κατά προτίμηση σε πράσινο ή μπορντό χρώμα.

Top choice

πράσινο καπέλο

Πράσινο, €5,87, Temu

Cuff

Τα φαρδιά βραχιόλια έρχονται για να κάνουν δήλωση μόδας σε ένα outfit. Φόρεσέ τα πάνω από τα μανίκια για μια εμφάνιση που θα συζητηθεί! Διάλεξε χρυσαφί ή ασημί, ανάλογα με το σύνολο που φοράς.

Top choice

φαρδύ βραχιόλι

Φαρδύ, €49,95, Massimo Dutti