Top choice: Αυτά είναι τα must-have κοσμήματα που αξίζουν μια θέση στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Κάναμε έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε πού θα τα βρεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Top choice: Αυτά είναι τα must-have κοσμήματα που αξίζουν μια θέση στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Φέτος την άνoιξη και όλο το καλοκαίρι θέλεις να κάνεις ένα γερό level-up στις εμφανίσεις σου και ξέρεις καλύτερα από εμένα ότι μόνο τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ, όσο καλά κι αν τα έχεις συνδυάσει, δεν αρκούν για να το πετύχεις. Χρειάζεσαι επιπλέον "πινελιές" λάμψης και κομψότητας για να αναδείξεις το τελικό αποτέλεσμα.

Πριν λοιπόν απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό μόδας ή στυλίστα σκέψου έξυπνα και επένδυσε σε κοσμήματα που θα κάνουν τη διαφορά στα looks σου χωρίς να προσπαθήσεις και πολύ.

Μάλιστα, τώρα που ανοίγει ο καιρός και θα δείξουμε και λίγο δέρμα παραπάνω, καλά θα κάνεις να επιλέξεις κομμάτια που είναι κομψά, μοδάτα και εντυπωσιακά, για να επιτελέσουν αυτό τον σκοπό: Να τονίζουν την εκλεπτυσμένη αισθητική σου και τον μοντέρνο χαρακτήρα σου.

Όπως βλέπεις και στη φωτογράφιση για το editorial ΚΟΣΜΗΜΑ του youweekly.gr, τα κοσμήματα JOOLS έκαναν εύκολα δήλωση μόδας!

jools κοσμήματα

jools κολιέ

Για να μην ταλαιπωρείσαι, λοιπόν, ψάχνοντας, αλλά να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην επιλογή, σου βρήκα τα must-have κοσμήματα που αξίζουν και με το παραπάνω μια θέση στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. Η ιδέα εδώ είναι να αποκτήσεις κομμάτια με άριστη ποιότητα, εξαιρετικό design και απόλυτα ταυτισμένα με τις τάσεις της νέας σεζόν. Τα κοσμήματα JOOLS είναι... μονόδρομος, οπότε δες ποια πρέπει να βάλεις φέτος στη συλλογή σου.

Τα must-have κοσμήματα που αξίζουν μια θέση στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Έχεις δημιουργήσει την πιο εκλεπτυσμένη και chic εμφάνιση και κάτι λείπει! Ένα κόσμημα θα βάλει αυτή την έξτρα πινελιά που χρειάζεται η εμφάνισή σου για να απογειωθεί. Στα JOOLS δεν κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα, ενώ δίνουν μεγάλη βάση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό, οπότε μόλις φορέσεις ένα κομμάτι από την πλούσια συλλογή τους θα καταλάβεις τη διαφορά!

Δες, λοιπόν, στη συνέχεια ποια θα χρειαστείς φέτος, για να είσαι απόλυτα στοχευμένη και στα jewels spring trends.

ροζ μενταγιόν

Κολιέ από ασήμι 925, €70 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Είναι statement κομμάτι, οπότε καλύτερα άφησέ το να φανεί σωστά στο ντεκολτέ σου, για να κάνεις τη διαφορά. Τα χρώματά του θα ταιριάξουν με όλα τα ανοιξιάτικα κομμάτια της ντουλάπας σου.

διπλό δαχτυλίδι

Δαχτυλίδι, €85 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Τα statement δαχτυλίδια είναι μεγάλη τάση της σεζόν, οπότε επένδυσε σε ένα εντυπωσιακό κομμάτι και άφησέ το να κάνει δήλωση μόδας στα δάχτυλά σου.

βραχιόλι αλυσίδα

Βραχιόλι, €75 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Τα βραχιόλια-αλυσίδα θα φανούν τέλεια το καλοκαίρι στη μαυρισμένη σου επιδερμίδα.

κρεμαστά σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια, €90 - Θα τα βρεις εδώ

Tip: Για μια minimal βραδινή εμφάνιση με ένα lingerie dress, είναι η ιδανική και φινετσάτη επιλογή.

γαλάζια σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια, €110 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Το γαλάζιο χρώμα έχει φέτος την τιμητική του στις πασαρέλες σε ρούχα και κοσμήματα.

χρυσοί κρίκοι

Σκουλαρίκια, €35 - Θα τα βρεις εδώ

Tip: Τα εντυπωσιακά και συνάμα κομψά κομμάτια ταιριάζουν τέλεια με casualwear looks, καθώς αναδεικνύουν το quiet luxury style.

χρυσό δαχτυλίδι

Δαχτυλίδι, €45 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Φόρεσέ το με minimal σύνολα, για να αναδείξεις το εκλεπτυσμένο σου γούστο.

μενταγιόν λουλούδι

Μενταγιόν, €75 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Τα trends από τις πασαρέλες λένε να φορέσεις ένα εντυπωσιακό μενταγιόν με το μάξι φόρεμά σου ή πάνω από το πουκάμισό σου για να κάνεις τη διαφορά.

βραχιόλι πέρλες

Βραχιόλι, €49 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Οι πέρλες είναι από τα πιο hot trends, οπότε ένα all-time classic βραχιόλι θα το φορέσεις με όλα σου τα σύνολα.