Αυτό είναι το μπλουζάκι που έρχεται για να αντικαταστήσει τα λευκά T-shirts την άνοιξη

Θα "αποτινάξεις" από πάνω σου κάθε βαρετό look

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Την άνοιξη όσες μπλούζες και να έχεις ποτέ δεν είναι αρκετές, ενώ έχεις ανάγκη από φρέσκα κομμάτια, ειδικά αυτά τα 10 must-have που προτείνει διάσημη στυλίστρια. Είναι η εποχή τους, είτε μιλάμε για αμάνικα τοπ είτε για πουκάμισα είτε για κλασικά T-shirt ή φανελάκια. Τα τελευταία, μάλιστα, τα φοράμε συνέχεια μέσα από λεπτά πουλόβερ, από πουκάμισα, από τα κοστούμια μας ή με το τζιν παντελόνι μας και το jacket της σεζόν.

Τα περισσότερα, όμως, από αυτά είτε δεν ταιριάζουν, έχουν στενή λαιμόκοψη ή τα μανίκια είναι μεγάλα, με αποτέλεσμα η εικόνα να είναι άκομψη. Χρειαζόμαστε, λοιπόν, ένα μπλουζάκι που θα φοράμε χωρίς δυσκολία με όλα μας τα ρούχα και στυλ, που θα είναι σαν να μην το... φοράμε.

Υπάρχει κάτι τέτοιο εκεί έξω; Η απάντηση είναι "ναι" και μάλιστα έρχεται με φόρα από τα κορίτσια της μόδας, που το φοράνε με τα πάντα, για να αντικαταστήσει το all-time classic λευκό T-shirt, αφού έχει περισσότερα πλεονεκτήματα - και χρηστικά και στυλιστικά.

Το μπλουζάκι που θα αντικαταστήσει τα λευκά T-shirts

Δεν ξέρω εάν έχεις ακουστά το περίφημο "ballet tee", εμπνευσμένο από την Grace Kelly, κομψό και βολικό για κάθε στυλ, ιδανικό τοπ για να το βάλεις με εφαρμοστό παντελόνι, ίσιο ή φαρδύ τζιν αλλά και με φούστες σε γραμμή Α (σαν την Grace Kelly!).

Είναι αρκετά απλό έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις το bottom σου το επίκεντρο του ντυσίματός σου, ενώ η κλασική γραμμή του τού επιτρέπει να φορεθεί το ίδιο καλά το πρωί ή το βράδυ.

Επιπλέον, είναι στοχευμένο για να κάνεις μαζί του layering τώρα την άνοιξη, αφού τα μανίκια του εφαρμόζουν γύρω από τον ώμο, ώστε να μην μαζεύονται κάτω από ένα λεπτό πουλόβερ ή ένα cardigan. Το μπλουζάκι είναι επίσης αρκετά μακρύ, για να μπαίνει μέσα από το χαμηλόμεσο τζιν σου, δημιουργώντας μια κομψή σιλουέτα.

Μπορείς να το φορέσεις μέσα από το ανδρόγυνου τύπου κοστούμι σου, για ένα στοχευμένο office look, ενώ το βράδυ συνδύασέ το μα μια pencil φούστα και statement κοσμήματα, σίγουρα μία από τις 6 τάσεις της άνοιξης, για μια εκθαμβωτική εμφάνιση.

Φυσικά μπορείς να το αποκτήσεις σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με τις ανάγκες σου και να κάνεις μαζί του άπειρους συνδυασμούς.

Shop the trend

μπεζ φανελάκι

Μπεζ, €19,90, Only

πορτοκαλί φανελάκι

Πορτοκαλί, €55, Guess

μπεζ φανελάκι

Ροζ, €48, Everlane

κόκκινο φανελάκι

Κόκκινο, €6,99, Celestino

καφέ φανελάκι

Kαφέ, €15, Lotus