Το must-have top για να φοράς το τζιν σου αυτή την εποχή

Ένας συνδυασμός που πάντα θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Είμαι απολύτως σίγουρη πως η απλότητα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και δύο βασικά κομμάτια δεν λείπουν ποτέ από τις καθημερινές επιλογές σου - είτε βγεις βόλτα είτε πας στη δουλειά. Το τζιν παντελόνι είναι ένα από αυτά, που κάθε mid-season έχει την τιμητική του.

Το φοράς με διάφορους τρόπους και το συνδυάζεις σχεδόν με όλα τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της ντουλάπας σου, δημιουργώντας κομψά και στυλάτα σύνολα που μπορούν να σταθούν εύκολα σε κάθε περίσταση και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Το top που αυτόματα πιάνεις κάθε φορά όταν σκέφτεσαι τζιν παντελόνι, είναι φυσικά το μαύρο, αφού αποτελεί safe επιλογή στις προτιμήσεις σου. Denim παντελόνι και μαύρο top είναι η "στολή" της άνοιξης, οπότε δες στη συνέχεια πώς την φοράνε οι fashionistas για να εμπνευστείς.

Το must-have top για να φοράς το τζιν σου αυτή την εποχή

Κι αν αυτός ο συνδυασμός σου μοιάζει απολύτως συνηθισμένος και βαρετός, σκέψου μόνο πόσα πολλά μαύρα tops υπάρχουν εκεί έξω που τιμούν και με το παραπάνω την κομψότητα και τη διαχρονικότητά τους - και την αξιοπιστία τους.

Από πουκάμισα και lingerie μέχρι μπλουζάκια και σακάκια, που φορούν γυναίκες στο Λονδίνο, το Παρίσι και την Κοπεγχάγη, δες κομψά μαύρα μπλουζάκια με τζιν που δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ.

Στενό πουκάμισο + μπαλαρίνες

Τα εφαρμοστά πουκάμισα συνεχίζουν να εμφανίζονται παντού αυτή τη σεζόν, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμφάνιση.

Blazer + crab sandals

Aπό τους αγαπημένους συνδυασμούς εάν θέλεις να ανεβάσεις επίπεδο το τζιν σου, ενώ τα crab sandals θα βάλουν την edgy πινελιά στο look..

Lingerie + Mary Janes

Εάν αναζητάς ένα σύνολο που μπορεί να σε μεταφέρει πραγματικά από την πρωινή στην βραδινή σου έξοδο με τον πιο elegant τρόπο, μην κοιτάξεις αλλού!

Στράπλες + ψηλοτάκουνα

Το στράπλες ενισχύει την αισθητική Y2K που συνεχίζει να αντέχει. Φόρεσέ το με slouchy denim και ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα για μια θηλυκή εικόνα.

Αμάνικο knit + mules

Ένα αμάνικο μαύρο μπλουζάκι, πλεκτό ή ακόμα και γιλέκο, θα συνδυαστεί με ίσιο τζιν παντελόνι και μοδάτα mules, για μια εμφάνιση που θα σε πάει το πρωί στο γραφείο και μετά για ποτό!