Το φινετσάτο flat παπούτσι πoυ αναβαθμίζει τα wide-leg τζιν παντελόνια

Είναι η νέα εμμονή των fashionistas για την άνοιξη

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τα φαρδιά τζιν παντελόνια είναι από τα δυσκολότερα κομμάτια για να τα συνδυάσεις με παπούτσια, καθώς η φαρδιά γραμμή τους κάνει απλώς τα... πατούμενά σου να χάνονται μέσα στα τεράστια μπατζάκια. Έτσι όλα τα κορίτσια της μόδας δυσκολεύονται να επιλέξουν.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα φινετσάτο flat παπούτσι που θα κάνει τη διαφορά, αναβαθμίζοντας αυτόματα το look σου και αποτελεί την ιδανική επιλογή για την άνοιξη. Μάλιστα, η ιδέα έρχεται απευθείας από τις πασαρέλες S/S 24 και από τους διάσημους Οίκους Prada, The Row, Toteme και Saint Laurent.

Οι δημιουργικοί διευθυντές τους επέλεξαν να δώσουν προτεραιότητα στην κομψότητα, υποστηρίζοντας τα flat κομψά παπούτσια, προκειμένου να αναβαθμίσουν τον "χαλαρό" και casualwear χαρακτήρα των φαρδιών παντελονιών - και όχι μόνο.

Έτσι ένα φινετσάτο flat κυριαρχεί αυτήν τη στιγμή στο street style και όλες οι trendsetters το φοράνε στο repeat.

Το φινετσάτο παπούτσι που θα αναβαθμίσει τα wide-leg τζιν παντελόνια

Το ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά, αφού αυτό το elegant flat γοβάκι με τη μυτερή μύτη μπορεί να αναβαθμίσει εύκολα όλα σου τα σύνολα, ξεκινώντας από τα wide-leg τζιν παντελόνια σου, καθώς η μύτη του μπροστά ξεχωρίζει από το παντελόνι και βάζει αυτή τη chic πινελιά που χρειάζεται.

Στέκεται το ίδιο καλά σε ένα πρωινό look όσο και σε μια βραδινή εμφάνιση και συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα πέρα από τα φαρδιά τζιν- από μίνι φορέματα και pencil φούστες μέχρι βερμούδες (που είναι top τάση της εποχής) και παντελόνια, δείχνοντας επίσης πολύ εκλεπτυσμένο.

Νομίζω ότι αυτή είναι μια τάση στην οποία αξίζει να επενδύσεις, ειδικά εάν είσαι φανατική των wide-leg τζιν παντελονιών, ενώ θα διαλέξεις τα χρώματα που σου ταιριάζουν, δίνοντας έμφαση φυσικά στις χρωματικές τάσεις της άνοιξης στα παπούτσια.

Highlight: Το κόκκινο, το λευκό, το metallic silver αλλά και ένα ζευγάρι με διακοσμητικά λουλούδια είναι από τις must προτάσεις για την άνοιξη. Μπορείς να επιλέξεις κλειστά σχέδια ή τις πολυαγαπημένες μου sling-backs, ανάλογα με το γούστο σου.