Καλοκαίρι 2024: Αυτά τα κομμάτια θα καθορίσουν το στυλ σου με... διαφορά!

Με έμπνευση από τις πασαρέλες, τα trends και τις fashionistas

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, ο "παράδεισος" των γυναικών και προφανώς μια παγκόσμια αλήθεια. Γιατί τι χρειαζόμαστε σε αυτήν τη ζωή πέρα από στυλάτα και "φρέσκα" κομμάτια, που ανανεώνουν το look και τη διάθεσή μας; Πόσο εύκολο είναι, όμως, να βρεις αυτά που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου, θα είναι ποιοτικά, μοντέρνα και συνάμα διαχρονικά; Μια επίσκεψη στο Twenty-29 θα σε πείσει ότι τίποτα στη μόδα δεν είναι... ουτοπικό και για το καλοκαίρι 2024 θα αποκτήσεις εύκολα αυτά τα κομμάτια που θα καθορίσουν το στυλ σου με... διαφορά!

Αυτά τα κομμάτια θα καθορίσουν το στυλ σου το καλοκαίρι 2024

Linen


Είναι η εποχή του λινού και τι καλύτερο από ένα σούπερ στυλάτο σύνολο Twenty-29 για σένα που θέλεις να απολαμβάνεις κάθε μέρα στο μέγιστο, με τα πιο άνετα και κομψά ρούχα, που θα σου χαρίσουν απίθανη εφαρμογή, αναδεικνύοντας παράλληλα και τη θηλυκή σου πλευρά.

Tweed


"Αγόρασέ το μια φορά, φόρα το για πάντα" θα έλεγε η Coco Chanel για ένα tweed co-ord και αυτό είναι το μότο της εταιρείας Twenty29. To tweed έχει φέτος την τιμητική του σε σακάκια και φούστες, ενώ εάν το επιλέξεις σε nude τόνους θα δείξει το look σου αυτόματα πολυτελές και έξτρα φινετσάτο.

Baby Blue


Είναι... κοριτσίστικο, αν και είθισται να το έχουμε συνδέσει με αγοράκια, το γαλάζιο το είδαμε φέτος σε όλες τις πασαρέλες, οπότε ένα κοστούμι Twenty29 δεν πρέπει να λείπει από την καλοακιρινή σου γκαρνταρόμπα. Προτίμησε ένα με ζώνη, για να δείξεις τη σιλουέτα σου καλλίγραμμη.

Ρετρό florals


Θα τα λατρέψεις φέτος και το καλοκαίρι, αφού την άνοιξη είμαι σίγουρη ότι τα τίμησες στις εμφανίσεις σου. Ειδικά αυτό το ρετρό φόρεμα Twenty29 είναι ιδανικό για να αναβιώσεις τη vintage μόδα των 70s.

Stripes


Όλα φέτος είναι... ριγέ! Σε όλα τα μεγέθη, κάθετες ή οριζόντιες οι ρίγες αυτόματα αναδεικνύουν την εκλεπτυσμένη σου αισθητική και το καλό σου γούστο. Στο Twenty29 θα βρεις τα πιο στυλάτα πουκάμισα, που θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις και το πιο minimal look.

Ανακάλυψε την πλούσια συλλογή Twenty-29

Η μόδα Twenty29 είναι ξεχωριστή, αφού όλα τα κομμάτια του brand διαθέτουν άριστη ποιότητα, ευφάνταστο design και φυσικά ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις. Εμείς τα θαυμάσαμε στο editorial μόδας με τα Best Fashion Brands στο youweekly.gr. και σου τα παρουσιάζουμε.

κόκκινο φόρεμα twenty-29.gr

Τα χρώματα και τα σχέδια θα βάλουν στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα... μπόλικες δόσεις "φρεσκάδας", ενώ το στυλ τους θα προσθέσει έξτρα πόντους κομψότητας και γοητείας σε κάθε σου εμφάνιση. Οπότε δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις όλες τις προτάσεις Twenty29 μέσα από μια πλούσια συλλογή που θα λατρέψεις!

Twenty-29 φλοράλ πουκάμισο

Floral πουκάμισο, €108, twenty-29.com

Twenty-29 φλοράλ φόρεμα

Μάξι σεμιζιέ φόρεμα, €149, twenty-29.com

Twenty-29 λευκό παντελόνι

Λευκό παντελόνι, €95, twenty-29.com

Twenty-29 best seller κοστούμι

Μπεζ γιλέκο, €108, twenty-29.com

Twenty-29 παντελόνι

Εμπριμέ παντελόνι, €122, twenty-29.com

Twenty-29 τοπ

Crop πουκάμισο, €95, twenty-29.com

Λάβε επίσης υπόψη ότι...

  • Για την Twenty-29 η σωστή εφαρμογή είναι το παν, οπότε κάθε σημείο μέτρησης στα μοντέλα των ρούχων εξετάζεται προσεκτικά, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απόλυτη άνεση για όλες μας.
  • Όλα τα ρούχα είναι ελληνικά και κατασκευάζονται από την in-house ομάδα σχεδιασμού της επιχειρήσης, που δίνει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.
  • Κομμάτια της Twenty-29 θα βρεις σε περισσότερα από 70 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο.

Who is Who

Η εταιρεία Twenty-29 μετρά ήδη 16 χρόνια επιτυχημένης πορείας και προσφοράς στο ποιοτικό και άνετο γυναικείο ένδυμα. Το μότο τους "αγόρασέ το μια φορά, φόρα το για πάντα" αντικατοπτρίζει όλη τη φιλοσοφία της επιχειρήσης, που προωθεί και στηρίζει τη βιωσιμότητα των ρούχων και φυσικά τη διαχρονική μόδα.

Όραμά της να προσφέρει μοναδικά κομμάτια σε κάθε σύγχρονη γυναίκα, που αγαπά το ποιοτικό ρούχο, που να αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου, με κλασικά -αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα- σχέδια και γραμμές.

Info