Είσαι εργαζόμενη και δεν μπορείς να χάσεις κιλά; Με αυτή την δίαιτα θα χάσεις όσα θες, χωρίς ταπεράκια!

Αυτό είναι το πρόγραμμα διατροφής που θα σε "σώσει"!

Είσαι εργαζόμενη και δεν μπορείς να χάσεις κιλά; Με αυτή την δίαιτα θα χάσεις όσα θες, χωρίς ταπεράκια!

Είσαι εργαζόμενη και δεν μπορείς να χάσεις εύκολα κιλά γιατί θέλει προετοιμασία; Με αυτή την δίαιτα θα χάσεις όσα θες, χωρίς ταπεράκια!

Όταν γυρίζεις πτώμα απ’ τη δουλειά το μόνο που θέλεις είναι να βάλεις τις πιζάμούλες σου, να κάνεις κι ένα μπάνιο αν έχεις τα κουράγια και να χαλαρώσεις στον καναπέ, όχι να βάλεις ποδιά και να μαγειρέψεις για την επόμενη μέρα (γιατί ξέρεις πως αν δεν πάρεις το ταπεράκι σου μαζί, το πιθανότερο είναι να καταλήξεις να παραγγέλνεις από το μπεργκεράδικο στη γωνία).

Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που αποφασίσεις να μαγειρέψεις το πρωί. Όρεξη να ‘χεις με τη τσίμπλα στο μάτι δηλαδή (not).

Θες να μπεις στο περσινό σου τζιν; Αυτό είναι τι απόλυτο διατροφικό πλάνο!

Αν αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα με μένα και δεν έχεις την καλή σου τη μαμά να σου ετοιμάζει το τάπερ της ημέρας, τότε μόλις βρήκες την απόλυτη δίαιτα που και θα σε βοηθήσει να χάσεις 5 κιλά γρήγορα και δεν θα σε ταλαιπωρήσει με πολύωρη προετοιμασία και μαγείρεμα.

Το καλό με αυτό το πρόγραμμα διατροφής, είναι πως σου αφήνει το ελεύθερο να διαλέξεις η ίδια το σνακ και το απογευματινό σου. Δεν ξέρεις τι να διαλέξεις;

Δευτέρα

Πρωινό: 1 ποτήρι χυμό ή γάλα και 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης (και καφές, προαιρετικά)
Μεσημεριανό:1 αραβική πίτα με γαλοπούλα, τυρί και λαχανικά (αν έχει μαγιονέζα προτίμησε light)και 1 χυμός
Βραδινό: Ριζότο με λαχανικά, μανιτάρια και τυρί light

Τρίτη

Πρωινό: 1 μπολ γάλα χαμηλό σε λιπαρά με 4 κουταλιές δημητριακά ολικής άλεσης και 1 κ.γ σταφίδες (και καφές, προαιρετικά)
Μεσημεριανό: 1 αραβική πίτα, σαλάτα και χυμός
Βραδινό: Ζυμαρικά ολικής άλεσης με σάλτσα ντομάτας, τυρί τριμμένο και σαλάτα εποχής

Τετάρτη

Πρωινό: 1 ποτήρι χυμό ή γάλα και 2 μπάρες δημητριακών (και καφές, προαιρετικά)
Μεσημεριανό: 1 τοστ (ψωμί ολικής άλεσης, τυρί light και γαλοπούλα), σαλάτα και χυμός
Βραδινό: Ομελέτα (2 ασπράδια και 1 κροκό) με πιπεριές, cottage cheese, σαλάτα εποχής και 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης

Πέμπτη

Πρωινό: 1 χυμό και 1 αυγό βραστό με 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης (και καφές, προαιρετικά)
Μεσημεριανό: 1 σαλάτα με τόνο στο νερό (1 μικρή κονσέρβα)
Βραδινό: Πατατοσαλάτα με τυρί light και άνηθο ή μαϊντανό

Παρασκευή

Πρωινό: 1 γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά, με 1/2 κομμένο μήλο, βρώμη, κανέλα και 1 κ.γ μέλι
Μεσημεριανό: 1 αραβική πίτα με κοτόπουλο, τυρί και σαλάτα (αν έχει μαγιονέζα προτίμησε light) και χυμός
Βραδινό: Κοτόπουλο (ψάρι ή κόκκινο κρέας), σαλάτα εποχής και 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης

Σάββατο

Πρωινό: 1 μπολ με γάλα χαμηλό σε λιπαρά και 4 κ.σ δημητριακά ολικής άλεσης με 1 κ.γ σταφίδες (και καφές, προαιρετικά)
Μεσημεριανό: 1 τοστ (ψωμί ολικής, γαλοπούλα, τυρί light και μαρούλι) και χυμός
Βραδινό: Όσπριο ή λαδερό με 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης, 4 ελιές και 1 κομμάτι φέτα (όσο ένα σπιρτόκουτο)

Κυριακή

Πρωινό: 1 ποτήρι χυμό και 1 αβγό βραστό (και καφές, προαιρετικά)
Μεσημεριανό: της επιλογής σου
Βραδινό: ριζότο λαχανικών με τόνο ή σολομό (με ρύζι ολικής)

Εναλλακτική Χημική δίαιτα που υπόσχεται να χάσεις 5 κιλά σε 12 ώρες!

Εναλλακτική Χημική δίαιτα. Χάστε 5 κιλά σε 12 ώρες. Αυστηρά για γυναίκες και μόνο για γυναίκες!

Δώστε προσοχή για το τι ακριβώς πρέπει να κάνετε!

Ξεκινάμε πάντα τη δίαιτα Δευτέρα. Δοκιμασμένη μέρα. Εγγυημένη επιτυχία.

Σταμάτα να μετράς γραμμάρια με το μάτι.

Super carb: Η δίαιτα που σου επιτρέπει να τρως μακαρονάδα χωρίς τύψεις! Χάσε βάρος χωρίς να πεινάς!

Όταν λέει ένα μικρό κομματάκι τυρί, δεν εννοεί ένα μισόκιλο. Ούτε ένα ντενεκέ. Ένα σπιρτόκουτο εννοεί. Και όχι αυτό το σπιρτόκουτο με τα σπίρτα που είναι σαν περικοκλάδες για να ανάβεις το τζάκι.

Όταν σου λέει απαγορεύεται η ζάχαρη μην κάνεις ηλίθιες ερωτήσεις τύπου “επιτρέπεται η σοκολατόπιτα”; Ναι επιτρέπεται ηλίθια! Φάε ένα ταψί.
Ο καφές με ζαχαρίνη και όχι με γάλα. Μην μας πρήζεις ότι πίνεις τον καφέ με γάλα και δεν μπορείς να το σταματήσεις. Μην κάνεις δίαιτα. Μείνε φακλάνα.
Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί όταν σου λέει ότι το τελευταίο γεύμα πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 ώρες πριν κοιμηθείς. Σαφέστατο. Μην αρχίζεις τα πριν κοιμηθώ δεν μπορώ να φάω κάτι; Ναι μπορείς! Φάε ψητές ή βραστές βρούβες όλη μέρα και πριν κοιμηθείς χτύπα 2 πιτόγυρα (διπλόπιτα, σε έχει θερίσει από το πρωί). Προσοχή αλάδωτη η πίτα αφού έχουν λαδάκι οι 2 μερίδες πατατούλες που θα σαβουρώσεις.
Το πρωινό δεν πρέπει να το παραλείπεις. Νόμος! Το πρωί να τρως καλά. Μπορείς το πρωί να φας 3 ζαμπονοτυρόπιτες και 1 κουρού; Σιγά που δεν μπορείς! Φάτες ρε γουρούνι να δεις μετά τα χάλια σου!
Αναψυκτικά κομμένα. Άντε 1-2 κουτάκια light την εβδομάδα. Μπορείς να πίνεις σόδα. Μην ξεκινάμε πάλι ρε κορίτσια με τις ερωτήσεις. Επιτρέπεται, ρωτάει η άλλη, η λεμονάδα που φτιάχνει η γιαγιά με 2 κιλά ζάχαρη. Ναι αμέ! Άκου εκεί να μην επιτρέπεται η λεμονάδα της γιαγιάς! Αλλά μην την πιείς μονομιάς και τυφλωθείς από το ζάχαρο που ήδη θα έχει φτάσει στο 4.
‘Ολα τα κρέατα βραστά ή ψητά. Ξεκινάει τώρα το τζιμάνι τις ερωτήσεις. Παναρισμένες κοτομπουκιές τρώω; Ναι βρε! Εννοείται! Γιατί να μην φας; Σε ηλιέλαιο να τις τηγανίσεις μόνο, γιατί το ελαιόλαδο είναι λίγο βαρύ και θα το ρεύεσαι.
Ποτά. Απαγορεύεται το αλκοόλ. 1 ποτήρι λευκό κρασί την εβδομάδα. Που όλη τη βδομάδα λιμοκτονείτε και τα σαββατοκύριακα πίνετε το Βόσπορο και μετά χτυπάτε και τη βρωμιά σας.
Μην πιστεύετε όλα όσα σας λένε οι διαιτολόγοι ότι οι δίαιτες αστραπή δεν κάνουν καλό. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Λεφτά θέλουν μόνο. Αν χάνεις εσύ 1 κιλό τη βδομάδα θα μείνεις πελάτης για αρκετό καιρό αν κρίνω από τον τριψήφιο αριθμό στη ζυγαριά σου. Εννοείται ότι η δίαιτα 38 κιλά σε 10 μέρες είναι πέρα για πέρα υγιεινή και αληθινή.

Γιαούρτι τρώμε με σύνεση. Μέχρι 2% λιπαρά. Δεν το πνίγουμε στο μέλι. Κανά βαζάκι μαρμελάδα ρίξε από πάνω έτσι για τη γεύση!
Ψωμί. Ζυμαρικά. Τρως σε όσες ποσότητες θες, όποτε νιώσεις πείνα. Συνδυάζονται με τα πάντα. Το ψωμάκι με ζαμπονάκια και τυράκια, μαγιονέζες, αυγά τηγανητά κλπ. Τα μακαρόνια από την άλλη δεν τρώγονται ποτέ σκέτα. Πάντα συνδυάζονται ιδανικά με κρέας και σάλτσες. Προτιμάμε τις λευκές σάλτσες με αλλαντικά και μπόλικο τυρί. Προσοχή στα μακαρόνια πάντα (πάντα όμως) χρησιμοποιούμε βούτυρο. Τα ανάποδα θα κάνεις.
Αυγά. Καλές πρωτείνες. Βασικά καλή πρωτείνη είναι το ασπράδι. Γιατί αν τρως κάθε μέρα 2 -3 κρόκους σε 1 μήνα θα είσαι ή στα θυμαράκια ή θα έχεις πάθει το πρώτο έμφραγμα. Αυγά με σύνεση. Τρώγονται ευχάριστα μελάτα στο γραφείο με φρυγανίτσα τριμμένη από πάνω. Μοσχομυρίζει όλος ο τόπος. .
Πίνουμε πολύ νερό. Δεν καταντάμε γραφικοί και όπου πάμε θέλουμε ανά 5 λεπτά να κατουρήσουμε.
Φρούτα. Δεν πλακωνόμαστε λες και είμαστε οι πρωτόπλαστοι και τρώμε όλα τα μήλα του κόσμου. Σιγά σιγά. 1-2 φρούτα τη μέρα αρκούν. Σημαντικό. Υπάρχουν κι άλλα φρούτα εκτός από τις μπανάνες.
Ηρεμία με το πράσινο τσάι. Δεν είναι για χόρταση. Μετά δεν κοιμάστε τα βράδια και σηκώνεστε πιο πεινασμένες το πρωί και χτυπάτε 2 κρουασάν. Τώρα βέβαια τρώτε muffins και cupcakes, που είναι και της μόδας. 9000 θερμίδες η ματιά!
Η γυμναστική βοηθάει.. Δεν χτυπιόμαστε στα γυμναστήρια σαν να μην υπάρχει αύριο. Επίσης για να κάψεις όλο αυτό το στρώμα λίπους, χρειάζεται κόπος και χρόνος. Μην κοιτιέσαι στον καθρέφτη κάθε μέρα για να δεις κοιλιακούς. Δειλά δειλά θα ξεπροβάλλουν. Σημαντικό. Δεν πάμε στα γυμναστήρια με κολάν και κοντά μπλουζάκια αν τα κιλά μας υπερβαίνουν το ύψος μας κατά 20 μονάδες. Δεν ανεβοκατεβαίνουμε τις σκάλες στο σπίτι σαν να κάνουμε τζόκινγκ. Ούτε αγκομαχάμε έξω από κάθε διαμέρισμα στην ανάγκη μας να επανακτήσουμε την ανάσα μας. Υπάρχουν και λεπτοί άνθρωποι που ενοχλούνται από τη φασαρία μας.
Δεν παραμυθιαζόμαστε τις δύσκολες μέρες ότι σκοτώνουμε για γλυκό. Αφού και τις 365 μέρες σκοτώνουμε.
Καταλαβαίνεις πολύ καλά όταν διαβάζεις ότι επιτρέπεται ένα μικρό κομματάκι μαύρη σοκολάτα. Το παράχεσες.
Η μερέντα επιτρέπεται σε ελεύθερες ποσότητες. Βλήμα!
Σημείωση: πόσο αστείο φαίνεται όταν μια γυναίκα είναι 800 κιλά και το παίζει δύσκολη στο φαγητό. Ααααχχχ δεν μου αρέσει αυτή η σοκολάτα!! Με 1 σουβλάκι σκάω! Άσε μας κουκλίτσα μου!!! Και όλο αυτό γύρω σου έγινε με αέρα κοπανιστό;;;

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από έναν άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά, το παραδέχεται, αυτοσαρκάζεται και ευχαριστιέται το φαγητό του! Μέχρι την επόμενη δίαιτα!