Κορίτσια Προσοχή: Να ο τρόπος για να χάσετε εύκολα και γρήγορα λίπος στην κοιλιά!

Το μυστικό "θαύμα" που σας εγγυάται άμεσα αποτελέσματα!

Κορίτσια Προσοχή: Να ο τρόπος για να χάσετε εύκολα και γρήγορα λίπος στην κοιλιά!

Κορίτσια προσοχή! Αν είστε και εσείς από τα άτομα που δεν αντέχουν το γυμναστήριο εμείς έχουμε το μυστικό για να χάσετε κιλά και λίπος στην κοιλιά! Ο τρόπος σας εγγυάται εύκολα και γρήγορα πιο καλλίγραμμο σώμα!

Τι κι αν τελείωσαν οι διακοπές και τα μπάνια στη θάλασσα; Τι κι αν δεν εκθέτετε το σώμα σας σε κοινή θέα; Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προσέχετε τη διατροφή σας. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε επιλέγοντας κάποιες τροφές να καίτε λίπος όλο τον χρόνο!

Θες να χάσεις κιλά; Η Jennifer Aniston σου λέει πως με τον πιο εύκολο τρόπο!

Κοτόπουλο & γαλοπούλα: Περίπου το 1/4 του βάρους που χάνουμε είναι μυϊκή μάζα. Η γαλοπούλα, το κοτόπουλο και άλλα άπαχα κρέατα, αποτελούν εξαιρετικές πηγές πρωτεϊνών, σας χορταίνουν, ενώ είναι καλές πηγές τρυπτοφάνης, ενός αμινοξέος που βοηθά στην παραγωγή σεροτονίνης, η οποία σταθεροποιεί τη διάθεση και καταπολεμά το στρες.

Ξηροί καρποί & φιστικοβούτυρο: Οι ξηροί καρποί περιέχουν καλά λιπαρά, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, συνδυασμός που σας χορταίνει και σας γεμίζει ενέργεια. Επειδή έχουν όμως πολλές θερμίδες, αρκεί ένα τέταρτο του φλιτζανιού ή μέχρι δύο κουταλιές της σούπας φιστικοβούτυρο.

λίπος στην κοιλιά

Αυγά: Καλή πηγή ζωικών πρωτεϊνών (6 γραμμάρια/αυγό) και καλών λιπαρών (5 γραμμάρια/αυγό), τα αυγά σας χορταίνουν και σας βοηθούν να διατηρείτε τη μυϊκή μάζα, ενώ χάνετε λίπος. Είναι επίσης πλούσια σε χολίνη, η οποία ενισχύει την υγεία του εγκεφάλου. Ενα μεγάλο αυγό έχει μόλις 70 θερμίδες.

Γάλα, τυρί, γιαούρτι: Ενα φλιτζάνι γάλα σας δίνει 300mg ασβέστιο, απαραίτητο για την υγεία των οστών, και 8 γραμμάρια ζωικής πρωτεΐνης. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες D και A. Τα προβιοτικά του γιαουρτιού ενισχύουν την υγεία του εντέρου.

Μούρα: Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες γι’ αυτό αυξάνουν το αίσθημα κορεσμού. Ενα φλιτζάνι δίνει περίπου 84 θερμίδες. Είναι επίσης πλούσια σε αντιφλεγμονώδη αντιοξειδωτικά που βοηθούν την υγεία του ανοσοποιητικού.

Λιπαρά ψάρια (σολομός, τόνος): Τα 120 γραμμάρια μαγειρεμένου άγριου σολομού έχουν περίπου 29 γραμμάρια πρωτεΐνης και μόλις 200 θερμίδες. Ο σολομός είναι επίσης πλούσιος σε ωμέγα-3 λιπαρά που βοηθούν στην καύση του λίπους και τη μείωση της φλεγμονής.

Καυτερές πιπεριές: Η καψαϊκίνη, η ένωση που κάνει καυτερές τις πιπεριές, αυξάνει τον ρυθμό του μεταβολισμού και βοηθά στην καύση του λίπους. Παράλληλα, αυξάνει το αίσθημα πληρότητας και μειώνει τις λιγούρες.

Ελαιόλαδο: Τα αναρίθμητα οφέλη του για την υγεία (μείωση της «κακής» χοληστερόλης, καλύτερη λειτουργία του εντέρου, πρόληψη των καρδιαγγειακών και του καρκίνου, ισορροπία του σακχάρου κ.λπ.), το καθιστούν απαραίτητο συστατικό της καθημερινής διατροφής.

Γκρέιπφρουτ: Ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου του αίματος, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και έχει μόνο 80 θερμίδες/φρούτο. Είναι επίσης πλούσιο σε αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη C και η βήτα-καροτίνη για τη στήριξη της υγιούς λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πράσινο τσάι: Η τακτική κατανάλωση πράσινου τσαγιού βοηθά στην καύση του λίπους και έχει συνδεθεί με χαμηλότερο βάρος.

Αβοκάντο: Συνδυάζουν τα καλά μονοακόρεστα λιπαρά και τις φυτικές ίνες, ενώ αποτελούν εξαιρετική πηγή καλίου, που βοηθά στην αντιμετώπιση της κατακράτησης των υγρών και του φουσκώματος.

ΠΗΓΗ: TV24

Κάνε την δίαιτα των 3 ημερών και χάσε εύκολα γρήγορα κιλά!

Κάνε και εσύ την λεγόμενη “δίαιτα 3 ημερών” και χάσε εύκολα και γρήγορα κιλά!

Είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο που διαρκεί μόνο τρεις ημέρες και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές για τα αποτελέσματα του.

Πάμε να δούμε το πρόγραμμα!

Δίαιτα 20 ημερών: Χάσε 5 κιλά χωρίς να πεινάσεις!

Πρωινό
1 μπανάνα με 1 φέτα ολικής άλεσης και λίγο ταχίνι ή
1 φλ. δημητριακά ολικής άλεσης με 1 φλ. γιαούρτι 2% ή
1 βραστό αυγό, 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης και 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
Δεκατιανό
1 μπολ καρότα ή
1 φρούτο

Μεσημεριανό
ψάρι ψητό με 2 φλ. μαρούλι και ντομάτα και 2 φρυγανιές ολικής αλέσεως ή
κοτόπουλο στήθος ψητό με 1/2 φλ. καστανό ρύζι και μια μικρή σαλάτα ή
μπριζόλα μοσχαρίσια χωρίς λίπος, 2 φλ. λαχανικά ωμά ή βραστά και 3-4 πατάτες φούρνου

Απογευματινό
1 γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά ή
λίγα ανάλατα αμύγδαλα

Βραδινό
ομελέτα με δύο αυγά και λαχανικά της επιλογής σου (π.χ. πιπεριές, μανιτάρια, κολοκύθι, καρότο) ή
τόνο σε νερό με μια μικρή σαλάτα και 2 κ. σ. καλαμπόκι ή
ντάκος με λίγο ελαιόλαδο