Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χάσε εύκολα και γρήγορα κιλά! Αυτές οι 4+1 δίαιτες θα σε βοηθήσουν!

Εσύ ποια θα ακολουθήσεις;

Χάσε εύκολα και γρήγορα κιλά! Αυτές οι 4+1 δίαιτες θα σε βοηθήσουν!
DIET NEWS 07.01.2020 16:31

Θέλεις τώρα που πέρασαν τα Χριστούγεννα να χάσεις όλα τα κιλά και να ξεκινήσεις μια σωστή διατροφή για την καλοκαιρινή περίοδο; Χάσε το περιττό βάρος εύκολα και γρήγορα και αυτές οι 4+1 δίαιτες θα σε βοηθήσουν.

Πάμε να τις μάθουμε μια προς μια...

Το πρόγραμμα HMR (Health Management Resources Program).

Σε αυτό το πρόγραμμα τρως κυρίως φαγητά χαμηλών θερμίδων ενώ βάζεις στην καθημερινότητα σου και την γυμναστική. Η συγκεκριμένη δίαιτα παίρνει την πρωτιά στο να χάσεις γρήγορα κιλά, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Optavia Diet

Σε αυτή την δίαιτα μπορείς να τρως μέχρι 1000 θερμίδες ημερησίως τρώγοντας αυγά, γάλα, αλεύρι πουτίγκα, ακόμη και τυρί. Ωστόσο, δεν μπορείς να την ακολουθήσεις μακροπρόθεσμα για αυτό και η συγκεκριμένη πήρε χαμηλή θέση στον πίνακα με τις δίαιτες.

Atkins Diet

Η δίαιτα αυτή στοχεύει στο κάψιμο του λίπους περιορίζοντας τους υδατάνθρακες και συσσωρεύοντας πρωτεΐνες.

Jenny Craig Diet

Αυτή η δίαιτα μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις μέχρι και δυο κιλά την εβδομάδα, περιορίζοντας τις θερμίδες και το λίπος.

WW (Weight Watchers) Diet

Και αυτή η δίαιτα μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις έως και δυο κιλά την εβδομάδα. Αυτά τα αποτελέσματα έρχονται, χάρη στην έμφαση του προγράμματος σε μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς περιορισμούς.

Θες να χάσεις κιλά; Αυτός είναι ο αριθμός θερμίδων που πρέπει να τρως μέσα στη βδομάδα για να το καταφέρεις...

80/20: Η δίαιτα που θα αλλάξει μετά τα Χριστούγεννα για πάντα το βάρος σου!

80/20, αυτή είναι η δίαιτα που θα αλλάξει μετά τα Χριστούγεννα για πάντα τους κανόνες του βάρους σου.

Η 80/20 δεν είναι μία ακόμα δίαιτα αλλά ένας τρόπος ζωής που μπορεί να οδηγήσει σε μία μόνιμη απώλεια βάρους. Οι γυναίκες που έχουν ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν με εξαντλητικές δίαιτες, μαθαίνουν να τρώνε με ισορροπία και το μέτρο, ένα concept που δεν υπάρχει στις fad diets. Με την 80/20 diet μπορείς να κάνεις δίαιτα χωρίς να δεχτεί πλήγμα η κοινωνική σου ζωή (μπορείς να δειπνήσεις σε ένα εστιατόριο ή να πιεις ένα cocktail), αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι υιοθετείς την έννοια του “clean eating”.

Η κατανομή είναι απλή: Το 80% της διατροφής σου αποτελείται από καλές τροφές και το 20% από αυτές που θέλεις να ενδώσεις. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα μαθηματικά, αφού ο υπολογισμός είναι εύκολος: Αν φας τρία μεγάλα γεύματα την ημέρα, τρία από αυτά τα γεύματα την εβδομάδα είναι το «ελεύθερο» 20% . Αν φας πέντε μικρά γεύματα την ημέρα, τότε επτά από αυτά την εβδομάδα αποτελούν το 80%. Ο κανόνας 80/20 δεν σου στερεί τις μικρές απολαύσεις, απλά σε μαθαίνει να ενδίδεις με μέτρο. Έχοντας στο μυαλό σου ότι υπάρχει ένα 20% για ατασθαλίες, δεν στερείσαι, αλλά θέτεις τα όρια που χρειάζεται ο οργανισμός σου.

3 μεγάλα γεύματα την ημέρα: 21 γεύματα την εβδομάδα. 80/20 = 17 «καλά» και 3 treat* γεύματα την εβδομάδα
5 γεύματα την ημέρα: 35 μικρά γεύματα την εβδομάδα. 80/20 = 28 «καλά» και 7 καλά γεύματα την εβδομάδα
2000 θερμίδες περίπου την ημέρα (ημερήσιο δείγμα): 80/20 = 1.600 «καλές» και 400 treat θερμίδες ανά ημέρα
2000 θερμίδες περίπου την ημέρα (εβδομαδιαίο δείγμα): 80/20 = 11.200 «καλές» και 2.800 treat θερμίδες ανά εβδομάδα

Το Hollywood έχει να επιδείξει αρκετά success stories σχετικά με την 80/20 diet. Η trainer της Jessica Alba, Yumi Lee, έχει αποκαλύψει ότι χάρη στην 80/20 diet, η Jessica καταφέρνει να διατηρεί ένα υγιές βάρος. «Δεν μπορείς να είσαι συνεχώς 100%, αλλά μπορείς να είσαι 80%» τονίζει η Yumi και προτείνει μικρά, τακτικά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, στοχεύοντας να κάνεις υγιεινές επιλογές το 80% του χρόνου σου.
Το supermodel Miranda Kerr έχει εξηγήσει με τη σειρά της πώς ο 80/20 κανόνας έχει κάνει θαύματα στη σχέση της με το φαγητό. Χωρίς να έχει τύψεις ή να πρέπει να ακολουθήσεις συγκεκριμένους κανόνες, η Miranda εξηγεί «Το φαγητό είναι φίλος μου και η μεθοδικότητα είναι το μυστικό. Πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να καταναλώνεις τα πάντα με μέτρο».

Έχουμε επίσης ακόμη έναν ταχύρυθμο τρόπο για να χάσεις άμεσα 3 κιλά τουλάχιστον, το πολύ μέσα σε 3 μέρες!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανανέωση τώρα! Ακολούθησε αυτή την δίαιτα και χάσε 5 κιλά σε 1 εβδομαδα!

Η δίαιτα της πατάτας: Χάσε 5 κιλά σε 3 ημέρες!

Διαβάστε περισσότερα diet news στο Youweekly.gr!

Share