Αδιανόητο! Αυτός είναι ο αριθμός των θερμίδων σε ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι

Εσύ το ήξερες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Αυτός είναι ο αριθμός των θερμίδων σε ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσες θερμίδες κρύβει ένα ποτήρι φυσικού χυμού πορτοκάλι; Εμείς το ψάξαμε και ο αριθμός είναι πραγματικά αδιανόητα μικρός!

Σου χαρίζει ενέργεια, ευεξία και κάνει το δέρμα σου λαμπερό με φρέσκια όψη. Ο φυσικός χυμός πορτοκάλι, λοιπόν, είναι απαραίτητος τόσο για την υγεία όσο και για την ομορφιά σου.

Πόσες θερμίδες έχει ένα ποτήρι φυσικού χυμού πορτοκάλι;

Με ένα ποτήρι του κρασιού φυσικό χυμό πορτοκάλι (σκέτο φυσικά, χωρίς ζάχαρη), θα λάβεις μόλις 85 θερμίδες. Θερμίδες, μάλιστα, εξαιρετικά ωφέλιμες για την υγεία σου. Και ιδού η εξήγηση:

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγχέουμε τις θερμίδες με τα κορεσμένα λιπαρά, γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να δίνουμε σημασία μόνο στον αριθμό θερμίδων που περιλαμβάνει ένα γεύμα, μια λιχουδιά ή ένας χυμός, μα και στο τι είδους θερμίδες μας χαρίζει.

Με άλλα λόγια, δεν είναι το ίδιο αν φας μια μικρή ποσότητα σοκολάτας που ισοβαθμεί σε θερμίδες με μία μπανάνα. Τα φρούτα, εξάλλου, ανεξαρτήτως θερμίδων είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να χαρίσεις στον οργανισμό σου. Κυρίως το πορτοκάλι.

Φάτε και πιείτε άφοβα λοιπόν! Σας έχουμε και μια δίαιτα με πορτοκάλι για να χάσετε 11 κιλά σε τρεις μήνες!

Μείον 11 κιλά μέσα σε 3 μήνες - Η "μαγική" δίαιτα με πορτοκάλια

Τι πρέπει να κάνετε για να χάσετε 11 κιλά σε 3 μήνες

Όπως η ίδια αναφέρει στο lilithmoon.com θα χρειαστείτε 1 λίτρο φυσικό χυμό πορτοκάλι, διαλυμένο σε νερό. Η αυθεντική συνταγή λέει ένα λίτρο χυμό με ένα λίτρο νερό και μπορείτε να το κάνετε αυτό, αλλά όπως η Lilith αναφέρει είναι το ίδιο πράγμα. Πρόκειται για ένα είδος αποτοξίνωσης. Η πρώτη μέρα είναι όντως δύσκολη, το ίδιο και η δεύτερη. Η τρίτη όμως, όχι μόνο είναι αρκετά εύκολη αλλά αρχίζει να κόβεται και η παραπανίσια όρεξη για κάτι αλμυρό ή γλυκό.

Μετά το τριήμερο αποτοξίνωσης, η Lilith λέει πώς δεν έχει όρεξη για πολύ φαγητό και 6-8 μικρά γεύματα την ημέρα είναι αρκετά για να διατηρήσει τα χαμένα της κιλά και το στομάχι της χορτάτο.

Επίσης, με το πορτοκάλι μπορείτε να κόψετε άμεσα το κάπνισμα! Δείτε εδώ τον απίστευτο τρόπο!