Βάλε τέλος στην κυτταρίτιδα με το θαυματουργό σπιτικό ρόφημα με λεμόνι και πιπέρι

Το μυστικό για το "τέλειο" σώμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάλε τέλος στην κυτταρίτιδα με το θαυματουργό σπιτικό ρόφημα με λεμόνι και πιπέρι

Σε περίπτωση που θέλετε να φτιάξετε στο σπίτι σας ρόφημα το οποίο είναι καλό για την υγεία σας, τότε σας έχουμε ξανά την λύση προκειμένου να σας βοηθήσει αναφορικά με την κυτταρίτιδα.

Όπως είναι γνωστό, το λεμόνι έχει αρκετά θετικά τα οποία βοηθούν τόσο στην διατροφή όσο και στο πως να καταπολεμήσετε το πιο μεγάλο πρόβλημα στα μαλλιά σας (δείτε εδώ).

Συγκεκριμένα, η κυτταρίτιδα για πολλές γυναίκες θεωρείται "πρόβλημα". Με το παρακάτω λοιπόν ρόφημα το οποίο μπορείτε να φτιάξετε με λίγα υλικά στο σπίτι σας θα είτε τρομερή αλλαγή στο σώμα σας.

Για το σπιτικό ρόφημα κατά της κυτταρίτιδας θα χρειαστείς

Ρόφημα με λεμόνι

  • 1 ποτήρι νερό
  • 2 κ.σ. φρεσκοστυμμένο λεμόνι
  • ½ κ.γ. τριμμένο πιπέρι καγιέν

Γεμίζουμε ένα ποτήρι με νερό (σε θερμοκρασία δωματίου), προσθέτουμε το λεμόνι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Η «θεραπεία» κυτταρίτιδας με το ρόφημα πιπέρι καγιέν – λεμόνι, μπορεί να εφαρμοστεί για μία εβδομάδα καταναλώνοντας μέχρι δύο (το πολύ) ποτήρια ροφήματος ανά ημέρα.

Δεν πρέπει ωστόσο να το παρακάνεις! Καλό θα ήταν να σταματήσεις την κατανάλωση του συγκεκριμένου ροφήματος για μερικές εβδομάδες (1-2) και να το ξανά αρχίσεις για ακόμα μία βδομάδα.

Μετά από 3-4 μήνες πες αντίο στην κυτταρίτιδα και καλωσόρισε τον ανανεωμένο σου εαυτό με σφριγηλό και υγιές δέρμα.

Μαζί με το σπιτικό ρόφημα, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις και μερικά από αυτά τα tips που σου προτείνουμε:

Για τις εβδομάδες που θα διακόπτεις τη «θεραπεία», μπορείς να καταναλώνεις 3-4 φλιτζάνια πράσινο τσάι /ημέρα (σκέτο, χωρίς πρόσθετες γλυκαντικές ουσίες).

Κάθε πρωί, πριν φας οτιδήποτε, πιες ένα ποτήρι νερό με 5 σταγόνες φρεσκοστυμμένο λεμόνι.

"Συν Αθηνά και χείρα κίνει"... βάλε τη σωματική άσκηση στη ζωή σου.

Ρίξε λίγες σταγόνες λεμόνι στα χέρια σου και τρίψε τα! Αυτό που κάνει ούτε που το φαντάζεσαι....

Όπως η μαγειρική σόδα, έτσι και το λεμόνι είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα, αφού βοηθάει σε πάρα πολλά πράγματα. Ωστόσο, το λεμόνι μπορεί να σε βοηθήσει και σε πολλά θέματα ομορφιάς (όπως τα σημάδια σε γόνατα και αγκώνες), αλλά και μυρωδιάς...

Συγκεκριμένα, το λεμόνι μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις άσχημες μυρωδιές που μπορεί να έχεις στα χέρια σου, μετά από καθάρισμα ψαριών ή οτιδήποτε άλλο.

Εκτός του ότι δίνει εξαιρετική γεύση στο φαγητό, μαζί του μπορείς να καθαρίσεις και να φρεσκάρεις το σπίτι, αλλά και να απαλλαγείς από τις δυσάρεστες οσμές φαγητού από τα χέρια σου. Απλά στύψε ένα λεμόνι, ρίξε λίγες σταγόνες από το χυμό στις παλάμες και τα δάχτυλά σου, τρίψε τα καλά μεταξύ τους, ξέπλυνε και έτοιμη!

Λεμόνι χέρια