Καταπολέμησε το πιο μεγάλο πρόβλημα στα μαλλιά σου με το λεμόνι - Θα σας "λύσει" τα χέρια

Σε τί βοηθάει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καταπολέμησε το πιο μεγάλο πρόβλημα στα μαλλιά σου με το λεμόνι - Θα σας

Το λεμόνι είναι αρκετά χρήσιμο καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το βρείτε σε όλα τα σπίτια μιας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός φαγητού. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά πέρα από την πιο νόστιμη συνταγή κεικ που μπορείτε να μαγειρέψετε, μπορείτε επίσης να ρίξετε λίγο στα μαλλιά σας να καταπολεμήσετε ένα μεγάλο πρόβλημα.

Τα υλικά για να καταπολεμήσετε με λεμόνι το πιο μεγάλο πρόβλημα στα μαλλιά

Λεμόνι - Το απόλυτο μυστικό

Μεταξύ άλλων, ο χυμός λεμόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας, της τριχόπτωσης και άλλων προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής που κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται θαμπά και άτονα.

Ωστόσο, το καλύτερο είναι να τον χρησιμοποιείτε βραδινές ώρες επειδή η έκθεση στον ήλιο μπορεί να αποχρωματίσει (ελαφρώς) τα μαλλιά.

2 φρέσκα λεμόνια

Εφαρμογή

  • Στύβετε το χυμό από δυο φρέσκα λεμόνια και τον εφαρμόζετε στο τριχωτό της κεφαλής.
  • Τον αφήνετε να δράσει για 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένετε τα μαλλιά σας.
  • Επαναλαμβάνετε αυτή τη διαδικασία δυο φορές την εβδομάδα.

Ρίξε λίγες σταγόνες λεμόνι στα χέρια σου και τρίψε τα! Αυτό που κάνει ούτε που το φαντάζεσαι....

Όπως η μαγειρική σόδα, έτσι και το λεμόνι είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα, αφού βοηθάει σε πάρα πολλά πράγματα. Ωστόσο, το λεμόνι μπορεί να σε βοηθήσει και σε πολλά θέματα ομορφιάς (όπως τα σημάδια σε γόνατα και αγκώνες), αλλά και μυρωδιάς...

Συγκεκριμένα, το λεμόνι μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις άσχημες μυρωδιές που μπορεί να έχεις στα χέρια σου, μετά από καθάρισμα ψαριών ή οτιδήποτε άλλο.

Πως να ξεμυρίσουν τα χέρια σου με λεμόνι

Εκτός του ότι δίνει εξαιρετική γεύση στο φαγητό, μαζί του μπορείς να καθαρίσεις και να φρεσκάρεις το σπίτι, αλλά και να απαλλαγείς από τις δυσάρεστες οσμές φαγητού από τα χέρια σου. Απλά στύψε ένα λεμόνι, ρίξε λίγες σταγόνες από το χυμό στις παλάμες και τα δάχτυλά σου, τρίψε τα καλά μεταξύ τους, ξέπλυνε και έτοιμη!

Λεμόνι χέρια