Με μελιτζάνα, αγγούρι και άλλα 3 υλικά - Το ιδανικό σπιτικό ρόφημα για να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου

Το φτιάχνεις μέσα σε 2 λεπτά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με μελιτζάνα, αγγούρι και άλλα 3 υλικά - Το ιδανικό σπιτικό ρόφημα για να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου

Όταν κάνεις διατροφή και γυμναστική, καλό είναι να πίνεις και ροφήματα, που θα σε γεμίσουν ενέργεια και θα σε βοηθήσουν στην καύση λίπους και στην απώλεια βάρους. Εμείς σας προτείνουμε ένα συγκεκριμένο με αρκετά λαχανικά και φρούτα που είναι εξαιρετικά θρεπτικό και νόστιμο, ενώ κι αυτό εδώ το συγκεκριμένο είναι το ιδανικό για να το πιείτε μετά την γυμναστική.

Ένα από τα υλικά μάλιστα είναι η μελιτζάνα, η οποία είναι μια εξαιρετική τροφή που θα βοηθήσει να χάσετε βάρος. Είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, χαμηλή σε θερμίδες και περιέχει υψηλά επίπεδα θρεπτικών ουσιών.

Αδυνατιστικό σπιτικό ρόφημα

Υλικά

Βάλτε σε ένα μπλέντερ:

  • 3-4 φέτες αγγούρι
  • ½ φέτα ανανά
  • 1 μέτρια φέτα μελιτζάνα
  • 1 μέτριο ραπανάκι
  • 1 βλαστό σέλινο

Εκτέλεση

Ετοιμάστε το smoothie και πιείτε το μισή ή μία ώρα πριν από το πρωινό σας.

Αδυνατιστικό σπιτικό ρόφημα 

Το θαυματουργό σπιτικό ρόφημα της Κατερίνας Καινούργιου

Σταθερή στα 55 κιλά διατηρείται η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία προσέχει πολύ την εμφάνισή της και η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς της. Εκτός όμως από μια συγκεκριμένη διατροφή που ακολουθεί (δείτε εδώ ποιο φρούτο δεν αποχωρίζει ποτέ) πίνει και μερικά ροφήματα, που την βοηθούν πολύ τόσο στην χαλάρωση όσο και στην απώλεια βάρους.

Όπως είχε αποκαλύψει λοιπόν η παρουσιάστρια: «Πιείτε άφοβα ένα ποτήρι κρασί την ημέρα. Και σας χαλαρώνει αλλά, όπως είναι γνωστό μας κάνει καλό. Η ελάχιστη ποσότητα νερού που πρέπει να πίνετε είναι 6 ποτήρια τη μέρα. Πείτε “ναι” στο πράσινο τσάι και στα βότανα με αφεψήματα. Προσθέστε 1 κ.γ. μέλι ή 1 φέτα λεμόνι. Εκτός του ότι μας ξεφουσκώνουν, καθώς έχουν διουρητικές ιδιότητες, πολλά από αυτά είναι και λιποδιαλυτικά.

Βάλτε την τσουκνίδα στη διατροφή σας. Ένα ρόφημα από το φυτό αυτό είναι κάτι σαν “μαγικό φίλτρο” ειδικά για εμάς τις γυναίκες. Είναι τονωτικό, αντιφλεγμονώδες και χάρη στις διουρητικές ιδιότητες που έχει βοηθάει στην απώλεια βάρους και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας».

Το θαυματουργό σπιτικό ρόφημα της Κατερίνας Καινούργιου