Αποτελείται από 6 υλικά και κάνει θαύματα - Το σπιτικό ρόφημα που αδυνατίζει σε χρόνο ρεκόρ

Μπορείς να το πιεις μεχρι 3 φορές την ημέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποτελείται από 6 υλικά και κάνει θαύματα - Το σπιτικό ρόφημα που αδυνατίζει σε χρόνο ρεκόρ

Ο Αύγουστος έχει μπει και πολλές από εμάς προσπαθούμε να τρώμε λιγότερα και να προσέχουμε παραπάνω την διατροφή μας, για αυτό κι εμείς έχουμε να σας προτείνουμε ένα τέλειο ρόφημα, πολύ δροσιστικό και με άμεσα αποτελέσματα και μπορείτε να το φτιάξετε μέσα σε 5 λεπτά.

Είναι αρκετά σύνθετο και περιλαμβάνεται από 6 υλικά που συνεπάγονται για ποικίλες δράσεις και οφέλη για τον οργανισμό αλλά και συγκεκριμένα για το πάχος.

Πώς θα φτιάξετε αυτό το αδυνατιστικό σπιτικό ρόφημα για απώλεια βάρους

  • Βράζεις 2 ποτήρια νερό.
  • Προσθέτεις 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο φασκόμηλο, 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο πράσινο τσάι, 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο άνηθο, 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο μάραθο και τη φλούδα από 1 κόκκινο ή πράσινο μήλο (φρόντισε να την έχεις πλύνει πρώτα).
  • Αφήνεις το μείγμα για 1 – 1,5 ώρα κι έπειτα το σουρώνεις.
  • Προσθέτεις 2 – 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας από μηλόξιδο κι ανακατεύεις.
  • Καταναλώνεις από 1 μικρό φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ 3 φορές την ημέρα, ενώ πριν τον ύπνο μπορείς να πιείς αυτό εδώ το ρόφημα που κάνει επίσης θαύματα.

Πώς θα φτιάξετε αυτό το αδυνατιστικό σπιτικό ρόφημα για απώλεια βάρους

Το θαυματουργό σπιτικό ρόφημα της Κατερίνας Καινούργιου

Σταθερή στα 55 κιλά διατηρείται η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία προσέχει πολύ την εμφάνισή της και η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς της. Εκτός όμως από μια συγκεκριμένη διατροφή που ακολουθεί (δείτε εδώ ποιο φρούτο δεν αποχωρίζει ποτέ) πίνει και μερικά ροφήματα, που την βοηθούν πολύ τόσο στην χαλάρωση όσο και στην απώλεια βάρους.

Όπως είχε αποκαλύψει λοιπόν η παρουσιάστρια: «Πιείτε άφοβα ένα ποτήρι κρασί την ημέρα. Και σας χαλαρώνει αλλά, όπως είναι γνωστό μας κάνει καλό. Η ελάχιστη ποσότητα νερού που πρέπει να πίνετε είναι 6 ποτήρια τη μέρα. Πείτε “ναι” στο πράσινο τσάι και στα βότανα με αφεψήματα. Προσθέστε 1 κ.γ. μέλι ή 1 φέτα λεμόνι. Εκτός του ότι μας ξεφουσκώνουν, καθώς έχουν διουρητικές ιδιότητες, πολλά από αυτά είναι και λιποδιαλυτικά.

Βάλτε την τσουκνίδα στη διατροφή σας. Ένα ρόφημα από το φυτό αυτό είναι κάτι σαν “μαγικό φίλτρο” ειδικά για εμάς τις γυναίκες. Είναι τονωτικό, αντιφλεγμονώδες και χάρη στις διουρητικές ιδιότητες που έχει βοηθάει στην απώλεια βάρους και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας».

Το θαυματουργό σπιτικό ρόφημα της Κατερίνας Καινούργιου