Πιείτε το πριν κοιμηθείτε και το επόμενο πρωί θα δείτε διαφορά - Το σωτήριο ρόφημα με κανέλα και...

Κάντε το και θα μας θυμηθείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πιείτε το πριν κοιμηθείτε και το επόμενο πρωί θα δείτε διαφορά - Το σωτήριο ρόφημα με κανέλα και...

Το καλοκαίρι έχει έρθει και οι περισσότερες λίγο πολύ προσπαθούμε να "ξεφουσκώσουμε" και να χάσουμε μερικά περιττά κιλάκια, για αυτό κι εμείς σας έχουμε ένα τέλειο σπιτικό αδυνατιστικό ρόφημα με πολύ απλά υλικά, το οποίο το πίνετε μόλις ξυπνήσετε, αλλά και πριν κοιμηθείτε.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως ο μεταβολισμός λειτουργεί πιο αργά όταν κοιμάστε από ό, τι όταν είστε ξύπνιοι, ωστόσο αν αναμίξετε αυτά τα δύο υλικά, θα ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας, κάνοντάς τον να καίει θερμίδες τη νύχτα ενώ κοιμάστε, ενώ αυτό το συγκεκριμένο ρόφημα μπορείτε να το πίνετε αμέσως μετά την γυμναστική σας.

Τα δύο λοιπόν υλικά που χρειαζόμαστε είναι το μέλι και η κανέλα.

Σπιτικό ρόφημα για απώλεια βάρους

Υλικά

  • 2 κ.τ.σ μέλι
  • 1 κ.τ.σ κανέλα
  • 1 κούπα βραστό νερό

Πώς θα το ετοιμάσετε

  • Βάλτε την κανέλα σε μια μεγάλη κούπα
  • Πάρτε το βραστό νερό και ρίξτε το μέσα στην κούπα με την κανέλα.
  • Αφήστε για 15 λεπτά μέχρι να κρυώσει.
  • Έπειτα προσθέστε το μέλι. Ανακατέψτε κι έτοιμο!

Πότε να το πίνετε

1/2 κούπα το πρωί με άδειο στομάχι και 1/2 κούπα το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο.

Σπιτικό ρόφημα για απώλεια βάρους

Το θαυματουργό σπιτικό ρόφημα της Κατερίνας Καινούργιου

Σταθερή στα 55 κιλά διατηρείται η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία προσέχει πολύ την εμφάνισή της και η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς της. Εκτός όμως από μια συγκεκριμένη διατροφή που ακολουθεί (δείτε εδώ ποιο φρούτο δεν αποχωρίζει ποτέ) πίνει και μερικά ροφήματα, που την βοηθούν πολύ τόσο στην χαλάρωση όσο και στην απώλεια βάρους.

Όπως είχε αποκαλύψει λοιπόν η παρουσιάστρια: «Πιείτε άφοβα ένα ποτήρι κρασί την ημέρα. Και σας χαλαρώνει αλλά, όπως είναι γνωστό μας κάνει καλό. Η ελάχιστη ποσότητα νερού που πρέπει να πίνετε είναι 6 ποτήρια τη μέρα. Πείτε “ναι” στο πράσινο τσάι και στα βότανα με αφεψήματα. Προσθέστε 1 κ.γ. μέλι ή 1 φέτα λεμόνι. Εκτός του ότι μας ξεφουσκώνουν, καθώς έχουν διουρητικές ιδιότητες, πολλά από αυτά είναι και λιποδιαλυτικά.

Βάλτε την τσουκνίδα στη διατροφή σας. Ένα ρόφημα από το φυτό αυτό είναι κάτι σαν “μαγικό φίλτρο” ειδικά για εμάς τις γυναίκες. Είναι τονωτικό, αντιφλεγμονώδες και χάρη στις διουρητικές ιδιότητες που έχει βοηθάει στην απώλεια βάρους και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας».

Το θαυματουργό σπιτικό ρόφημα της Κατερίνας Καινούργιου