Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα γυμναστικής της!

Τα δικά της tips...

Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα γυμναστικής της!

Το διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθεί για να έχει μια fit και θηλυκή σιλουέτα αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα !


"Αυτή την περίοδο η ζωή μου κινείται μεταξύ Ελλάδας και Δομινικανής Δημοκρατίας, οπότε είναι πραγματικά δύσκολο να είμαι πιστή σε ένα συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο.'' ανέφερε η ίδια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ψαρόσουπα η λατρεμένη! Η απόλυτη συνταγή με σαφράν και λαχανικά!


''Έχω κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους τις περισσότερες φορές καταφέρνω και ακολουθώ. Αποφεύγω τα τηγανητά, τη ζάχαρη και τα πολλά ψωμιά και δεν ξεχνάω να ενισχύω τον οργανισμό μου με τροφές πλούσιες σε θρεπτική αξία, όπως αβοκάντο, φρούτα και λαχανικά, ψάρι κτλ. Όταν βρίσκομαι σε περίοδο με πολλά ταξίδια, εφαρμόζω τους παραπάνω κανόνες και σε συνδυασμό με τη γυμναστική όλα πάνε καλά", λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα δίνει ένα ενδεικτικό πρόγραμμα μιας καλής διατροφικής της ημέρας:

Πρωινό: Αυγά με αβοκάντο, λάιμ, ντομάτα και μια φέτα ψωμί, φυσικό χυμό και καφέ

Σνακ: 1 φρούτο

Μεσημεριανό: Ψάρι ή θαλασσινά με σαλάτα

Απογευματινό: 1 χούφτα ξηρούς καρπούς

Δείτε ακόμη: Ο personal trainer της Βίκυς Χατζηβασιλείου μας αποκαλύπτει τις ασκήσεις που ακολουθεί! Έτσι κρατάει την σιλουέτα της σε φόρμα!

Βραδινό: 1 χωριάτικη σαλάτα

Όσο για την άσκησή της, επισημαίνει στο People: "Συνήθως μέρα παρά μέρα κάνω πρωινή γιόγκα. Εδώ έχω πολλές ευκαιρίες και για συμπληρωματική γυμναστική, όπως κολύμπι, ποδήλατο ή περπάτημα, ασκήσεις γυμναστικής στην παραλία. Γενικά μου αρέσει να είμαι σε κίνηση και με κάθε ευκαιρία δοκιμάζω κάτι καινούριο, όπως SUP η surf".