Βασιλική Μιλλούση: Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η εγκυμονούσα!

Μας το δείχνει βήμα βήμα!

Βασιλική Μιλλούση: Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η εγκυμονούσα!

Η Βασιλική Μιλλούση μας έδειξε το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί! Η εγκυμονούσα μπορεί να διανύει τους πρώτους μήνες, δεν ξεχνά όμως να γυμνάζεται.

Η αθλήτρια, περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Λευτέρη Πετρούνια και οι λιγούρες έχουν ήδη ξεκινήσει!

Είναι λάτρης του Instagram και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της.

Ανάλογα έπραξε το Σάββατο 22 Ιουνίου. Σήμερα ανάρτησε το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και θέλησε να μοιραστεί με άλλες γυναίκες που βρίσκονται σε αυτή την όμορφη κατάσταση: «Εγκυούλες μου σας έχω το πρώτο πρόγραμμα γυμναστικής... Είναι φυσικά μετά το πρώτο τρίμηνο και αυτό ανάλογα πως νιώθετε! Είναι καλό να γυμναζόμαστε στην εγκυμοσύνη, όμως θέλει προσοχή και σεβασμό στην κοιλίτσα μας! Δεν θα σας δώσω επαναλήψεις ούτε σετ αυτό το ρυθμίζετε μόνες σας με το πώς νιώθετε, θέλω απλά να γυμναστείτε χωρίς να κουραστείτε!».

Βασιλική Μιλλούση: Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστική που ακολουθεί

Βασιλική Μιλλούση: Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστική που ακολουθεί

Βασιλική Μιλλούση: Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστική που ακολουθεί

Βασιλική Μιλλούση: Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστική που ακολουθεί

Βασιλική Μιλλούση: Οι δύσκολες στιγμές της εγκυμονούσας! Το βίντεο της αποκάλυψης!

Δύσκολες στιγμές αντιμετωπίζει η εγκυμονούσα Βασιλική Μιλλούση. Και το αποκάλυψε με ένα βίντεο.

Η αθλήτρια περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Λευτέρη Πετρούνια και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Όπως είναι γνωστό οι εγκυμονούσες κατά την περίοδο της κύησης, περνάνε ορισμένες δυσκολίες. Μια από αυτές τις δυσκολίες αντιμετωπίζει η Βασιλική Μιλλούση.

Αποκάλυψε πως έχει πρωινές αδιαθεσίες και βρήκε ένα πολύ όμορφο τρόπο για να τις ξεπεράσει. Και αυτός είναι η πρωινή γυμναστική!

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Όλη η αλήθεια για τον γάμο τους!

Όλη η αλήθεια για τον γάμος της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Το ζευγάρι μόλις το απόγευμα της Κυριακής αποφάσισε να ανακοινώσει μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στο instagram με τον πιο τρυφερό τρόπο πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι! Τι θα γίνει, όμως με τον γάμο; Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή όχι; Μέσα από το Vanda's blog σας έχω την αλήθεια...

Σύμφωνα με πληροφορίες από έναν αρκετά κοντινό άνθρωπο από το περιβάλλον της Βασιλικής, σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη μέσα από το Youweekly.gr πως μέχρι να γεννήσει δεν είναι στα πλάνα τους ένας γάμος με όλη την σημασία της λέξης...

Δηλαδή, το ζευγάρι από τις συζητήσεις που έχει κάνει έχει αποφασίσει για αρχή να κάνει έναν πολιτικό γάμο, περισσότερο για το παιδί, για να μην είναι πολύπλοκες μετά οι διαδικασίες με τα χαρτιά και την αναγνώριση...

Όταν έρθει στο κόσμο το μωράκι τους, με το καλό, θα γίνει και ο γάμος!

Αλλά μέχρι στιγμής, όπως μου αποκάλυψε ο ίδιος άνθρωπος, ζουν την απόλυτη ευτυχία...

Συγχαρητήρια!

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Ένας έρωτας που αξίζει χρυσό μετάλλιο!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτός από τα μετάλλια και τις διακρίσεις που έχει κατακτήσει έχει καταφέρει να κερδίσει και την καρδιά της!

Γνωρίζουμε όλοι πως ο αγαπημένος πρωταθλητής των κρίκων έχει πάρει το "χρυσό" όσον αφορά τον έρωτα της επίσης πρωταθλήτριας Βασιλικής Μιλλούση.

Ο Λευτέρης κατάφερε για μια ακόμη φορά να κάνει την Ελλάδα περήφανη με την 4η σερί νίκη του, και είμαστε σίγουροι πως η Βασιλική ήταν εκεί να τον στηρίξει και να χαρεί με την επιτυχία του!

Πως ξεκίνησε αυτός ο μεγάλος έρωτας;

Οι δυο τους γνωρίστηκαν φυσικά μέσω του αθλητισμού και ο έρωτας τους φούντωσε αμέσως με τη βοήθεια του κοινού τους πάθους για τον αθλητισμό!

Ο χρυσός ολυμπιονίκης των κρίκων και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής ήταν ζευγάρι τα τελευταία τριάμισι χρόνια και μάλιστα έμεναν κάτω από την ίδια στέγη.

Oσοι τους γνώριζαν καλά υποστήριζαν πως οι δυο τους θα επισημοποιούσαν σύντομα τη σχέση τους. Αντ’ αυτού, στις αρχές του Ιουνίου του 2017 ο Λευτέρης και η Βασιλική αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και οι φωτογραφίες του ολυμπιονίκη μας από τις σόλο καλοκαιρινές διακοπές του στη Μύκονο επιβεβαίωσαν τον χωρισμό.

Βέβαια αυτή η διακοπή στην σχέση τους δεν κράτησε πολύ.

Η Βασιλική έφυγε για το Nomads και όπως ήταν λογικό του έλειψε πολύ!

Δύο εβδομάδες μετά το άρωμα που της έστειλε στις Φιλιππίνες ο «καλός» της, όπως τον αποκαλεί, ήρθε να πιστοποιήσει την επανασύνδεσή τους, καθώς και το γεγονός ότι η Βασιλική διοργάνωσε τα γενέθλιά του από τηλεφώνου, παρότι βρισκόταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα.

Μακάρι να παραμείνουν ερωτευμένοι και να απολαμβάνουν μαζί τις επιτυχίες τους στα διεθνή πρωταθλήματα!