Χάσε πόντους και κιλά όπως 7 Ελληνίδες παρουσιάστριες - Το είδος της γυμναστικής που κάνουν

Γιατί εκείνες ξέρουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάσε πόντους και κιλά όπως 7 Ελληνίδες παρουσιάστριες - Το είδος της γυμναστικής που κάνουν

Είναι αυτό το... κομβικό σημείο της σεζόν, αμέσως μετά τις διακοπές και πριν από τα... φαγοπότια των γιορτών για να έρθεις στα ίσα σου! Τι σημαίνει αυτό; Χάσε πόντους και κιλά επενδύοντας στη γυμναστική για να έχεις το άλλοθι της... ατασθαλίας αλλά και την εικόνα που θέλεις στον καθρέφτη!

Ακολούθησε τον τρόπο (όχι τον κόπο!) των αγαπημένων σου celebrities και βάλε την άσκηση στην καθημερινότητά σου...

Από την Λίτσα Αναστασάκη για το περιοδικό YOU

Πώς τα καταφέρνουν οι επώνυμες

Φαίη Σκορδά

γυμναστική Φαίη

Στα καλύτερά της είναι η παρουσιάστρια του “Πρωινού μας” στον ΣΚΑΪ, (δείτε εδώ τις αλλαγές που θα κάνει) τόσο πολύ, μάλιστα, που θα λέγαμε... “φταίει ο έρωτας”! Εντυπωσιακή κορμοστασιά, λαμπερό πρόσωπο και σώμα μοντέλου διαθέτει η Φαίη και μάλιστα χωρίς να καταβάλλει κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια πέρα από τα βασικά. Κι αυτά μεταφράζονται σε λίγο τρέξιμο στη γειτονιά της ή σε κάποιο κοντινό πάρκο, για να “στεγνώσει” και να χάσει πόντους, που συνδυάζει με ασκήσεις με βάρη και λίγες pilates. Λέει: “Θα προσπαθήσω σίγουρα τρεις φορές την εβδομάδα να πηγαίνω για τζόκινγκ (ακόμα κι αν είναι βράδυ, μόλις κοιμηθούν τα αγόρια μου)”.

Κατερίνα Καινούργιου

γυμναστική καινούργιου

Η μία πρωτιά διαδέχεται την άλλη φέτος στο “Super Κατερίνα”, με την καλή της διάθεση να γίνεται ακόμα... καλύτερη! Έτσι η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και εκείνη το ρίχνει στη γυμναστική για εκτόνωση. Η Κατερίνα αγαπά το TRX και οι ασκήσεις με λάστιχα είναι βασική προτεραιότητα στην καθημερινότητά της, όπου κι αν βρίσκεται – στο παρκάκι, για παράδειγμα, τα κρεμάει στα δέντρα και αφήνει... άφωνους τους περαστικούς. Το ζητούμενο εδώ δεν είναι να χάσει λίπος (που δεν έχει) αλλά να γραμμώσει και αυτή είναι η καλύτερη άσκηση. Λέει: “Γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα. Κάνω αερόβια και TRX. Το δεκατιανό μου είναι ένας φυσικός χυμός πορτοκάλι”.

Δούκισσα Νομικού

γυμναστική Δούκισσα

Μια πρώην εστεμμένη συνεχίζει να αποδεικνύει ότι... άξιζε τον τίτλο και με το παραπάνω. Η Δούκισσα μπορεί εύκολα να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της εγχώριας showbiz, με τα δυο της παιδιά να αποδεικνύουν πως οι μανούλες είναι πιο όμορφες μετά τις γέννες! Αιτία και αφορμή, όχι μόνο το διαρκές τρέξιμο πίσω από τα βλαστάρια της αλλά και η αγαπημένη της ποδηλατάδα ή το περπάτημα στο κέντρο της πόλης μαζί τους, αφού καθημερινά “οργώνουν” όλα τα πάρκα της πόλης για παιχνίδι! Λέει: «Πόση χαρά μού δίνει η πρωινή γυμναστική με το ποδήλατο δεν περιγράφεται! Προσπαθώ να κάνω 45 λεπτά, 3 φορές την εβδομάδα!».

Ναταλία Γερμανού

Γερμανού γυμναστική

Ξεκινά τη μέρα της με χαμόγελο και... γυμναστική! Μάλιστα, βάζει και τον εαυτό της σε διαδικασία... fitness chalenge, που σημαίνει ότι ο πήχυς πάει όλο και πιο πάνω στο τρέξιμο, στα squads, στις pilates, στη yoga, στην αεροβική. Με sexy κολάν και χωρίς μακιγιάζ επιδίδεται στις ασκήσεις, που τη βοηθούν να διατηρείται σε άψογη φόρμα και να διαθέτει κορμί 25άρας! Κι επειδή ένας εθισμός υπάρχει, συχνά-πυκνά δοκιμάζει τις αντοχές της και στην εκπομπή της, κάνοντας η ίδια το... μοντέλο και δείχνοντας τις ασκήσεις στο τηλεοπτικό κοινό. Λέει: “Κάντε καθημερινά στο σπίτι απλές ασκήσεις για 5-10 λεπτά και σε 1-2 μήνες θα αλλάξετε το σώμα σας”.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

γυμναστική Σταματίνα

Μαμά τριών παιδιών και ποιος να το πιστέψει! Η παρουσιάστρια του “Happy day” διατηρεί των κορμί των εφηβικών της χρόνων, χωρίς καμία δόση υπερβολής αλλά με πολλές... δόσεις άσκησης. Η Σταματίνα βάζει συνήθως κιλά στην κοιλιά και τους γλουτούς, οπότε ιδανική γυμναστική για εκείνη είναι οι pilates και η αεροβική. Για να γραμμώσει από τη μία και για να χάσει λίπος από την άλλη. Έτσι τα τελευταία χρόνια επιδίδεται 3 φορές την εβδομάδα σε ένα κυκλικό πρόγραμμα, που της ταιριάζει και είναι ό,τι καλύτερο μετά τις διατροφικές ατασθαλίες του καλοκαιριού. Λέει: «Όταν αρχίζουμε γυμναστική λέμε κι επίσημα καλό φθινόπωρο!»...

Βίκυ Καγιά

γυμναστική Καγιά

Το κορμί της αξιοζήλευτο, όπως τα χρόνια που περπατούσε στις πασαρέλες και η μία της εμφάνιση καλύτερη από την άλλη, με ρούχα που μόνο... μοντέλα μπορούν να φορέσουν. Η κριτίς του GNTM το έχει... τερματίσει με την εμφάνισή της, που ψεγάδι δεν έχει – τι κι αν έχει αποκτήσει δυο παιδιά! Είτε τη δεις με casual look είτε με glam βραδινό outfit, η αντίδραση είναι μία και μοναδική: Ουάου! Εκείνη είναι υπέρ του μέτρου σε ό,τι κι αν κάνει στη ζωή της, επιλέγοντας ήπια άσκηση με τζόκινγκ στη φύση και περπάτημα. Λέει: “Προτιμώ τη γιόγκα, το περπάτημα, το κολύμπι και το τζόκιγκ. Μου κάνουν καλό οι ασκήσεις που δεν τεντώνουν τα νεύρα μου, αλλά δουλεύουν τους μυς μου”.

Ελεονώρα Μελέτη

Μελέτη γυμναστική

Surfer από... κούνια, η αρμύρα και η ένταση είναι αποτυπωμένα στο DNA της – μαζί με τις ιδανικές αναλογίες που διαθέτει. Η παρουσιάστρια του “Mega Καλημέρα” έχει αδυνατίσει αρκετά, ακολουθώντας συστηματικά ένα πρόγραμμα προπόνησης για κάψιμο λίπους και γράμμωση. Τι κάνει; Έχει δημιουργήσει στο σπίτι της το προσωπικό της γυμναστήριο με βάρη, λάστιχα, διάδρομο και μια ειδική κατασκευή aerial yoga για να μην ξεφεύγει τον χειμώνα, αφού το καλοκαίρι έτσι ή αλλιώς “οργώνει” τις θάλασσες με το σερφ της. Λέει: “Κάντε squats χρησιμοποιώντας έξτρα βάρος στην πλάτη. Γιατί κυρίες μου το μέγεθος μετράει!!! Ass big ass it gets!!! #biggerisbetter».