Αν σε πιάσει γαστρεντερίτιδα πιες αυτό το σπιτικό ρόφημα με λεμόνι και σκόρδο - Κάνει θαύματα

Θα σωθείς ασυζητητί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αν σε πιάσει γαστρεντερίτιδα πιες αυτό το σπιτικό ρόφημα με λεμόνι και σκόρδο - Κάνει θαύματα

Αντιμετωπίζεις γαστρεντερίδα και παρακαλάς για ένα θαύμα; Αυτό το σπιτικό ρόφημα με λεμόνι και σκόρδο είναι ότι αναζητάς!

Τα προβλήματα του γαστρεντερικού είναι από τις χειρότερες περιπτώσεις ιώσεων”. Ευτυχώς αυτή είναι η ειδικότητα της Holmes, οπότε έχει σίγουρο “φάρμακο”.”

Αν και εσύ έχεις κάποια ίωση του γαστρεντερικού, το σκόρδο, το τζίντζερ και το λεμόνι με ζεστό νερό είναι ο καλύτερος συνδυασμός που μπορείς να πιεις. Το σκόρδο είναι αντιβακτηριακό, οπότε σκοτώνει τα βλαβερά βακτήρια στο έντερο και το τζίντζερ θα ανακουφίσει το ταλαιπωρημένο στομάχι σου”.

Δεν αντέχεις να πιεις σκόρδο; Η Holmes προτείνει εναλλακτικά ένα αντιβακτηριακό μείγμα από κουρκουμά, τζίντζερ και μέλι σε ζεστό νερό.

Θα χρειαστείς

  • 2 φλ. νερό
  • 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 4 κομματάκια ρίζα τζίντζερ, τριμμένη
  • 1 λεμόνι

Οδηγίες

  • Βράσε το νερό
  • Πρόσθεσε το σκόρδο και το τζίντζερ και άφησέ το μείγμα σκεπασμένο για 15 λεπτά
  • Πρόσθεσε το χυμό από ένα λεμόνι
  • Σούρωσε το μείγμα και απόλαυσέ το ζεστό!

Κι αν σου περισσέψει λεμόνι φτιάξε αυτό το ρόφημα για να έχεις επίπεδη κοιλιά μέχρι το καλοκαίρι.

Πονοκέφαλος τέλος με αυτό το σπιτικό θαυματουργό ρόφημα με λεμόνι και...

σπιτικά ροφήματα που σε γιατρεύουν από ασθένειες

Ο πονοκέφαλος και η ημικρανία είναι κοινό πρόβλημα για αρκετούς ανθρώπους. Μπορεί μάλιστα να φτάσει σε τέτοιο ανυπόφορο σημείο που μας κάνει να νιώθουμε αβοήθητοι στην γρήγορη εξεύρεση και αποτελεσματική λύση.Τα συμβατικά παυσίπονα δεν είναι πάντα αποτελεσματικά και συνήθως χρειάζεται χρόνος μέχρι να αρχίσουν να ενεργούν. Γι αυτό σας προτείνουμε το παρακάτω ρόφημα με λεμόνι που είναι "θαυματουργό".

Τα καλά νέα όπως αναφέρει το Just Natural Life είναι ότι υπάρχει ένα νέο «θαυματουργό φάρμακο» το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τον πονοκέφαλο και την ημικρανία στο λεπτό! Η διαδικασία είναι απίστευτα απλή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι χυμό λεμονιού και αλάτι.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμίξετε ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού και 2 κουταλιές της σούπας αλάτι. Ανακατέψτε καλά και μεταφέρετε το μίγμα σε ένα μεγαλύτερο ποτήρι. Τέλος, προσθέστε λίγο νερό. ‘Οταν το μείγμα σας είναι έτοιμο, πιείτε το όλο με μιας. Μπορείτε να βρείτε τη γεύση λίγο αηδιαστική, αλλά τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Κάντε σαν καινούρια τα σκουριασμένα κάγκελα στο μπαλκόνι σας με μαγειρική σόδα ή λεμόνι και αλάτι

Ο πονοκέφαλος θα περάσει μέσα σε λίγα λεπτά. Σημείωση: Θα πρέπει να επιλέξετε υψηλής ποιότητας αλάτι, όπως αλάτι Ιμαλαΐων λόγω των μεταλλικών στοιχείων που περιέχει.

Επίσης, το αλάτι μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα σεροτονίνης στο αίμα, προστατεύοντας από πονοκέφαλο, ημικρανίες, ρυθμίζοντας την ισορροπία οξέος-αλκαλικής στο σώμα και βελτιώνοντας τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.