Τo πορτοκάλι βοηθά στο μεγαλύτερο γυναικείο πρόβλημα - Πιείτε το ή απλώστε το στο πρόσωπο και...

Θα δείτε διαφορά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τo πορτοκάλι βοηθά στο μεγαλύτερο γυναικείο πρόβλημα - Πιείτε το ή απλώστε το στο πρόσωπο και...

Τα φρούτα έχουν πολλές θρεπτικές και όχι μόνο ιδιότητες. Ειδικά το πορτοκάλι βοηθάει σε πολλά πράγματα, αρκεί να μην πίνετε το χυμό του μετά τις 9 η ώρα το βράδυ. Μάλιστα, βοηθάει σε ένα μεγάλο γυναικείο πρόβλημα...

Συγκεκριμένα, μια από τις χρήσεις του είναι πως βοηθάει στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Μπορεί να μην τις εξαφανίζει εντελώς, ωστόσο σίγουρα βοηθάει στο να μην είναι τόσο έντονες.

Πως να καταπολεμήσεις τις ρυτίδες με πορτοκάλι

Τα πορτοκάλια διατηρούν το δέρμα σας ενυδατωμένο, ενεργοποιούν την κυκλοφορία και προλαμβάνουν τις πρόωρες ρυτίδες. Εκτός από την κατανάλωση χυμού από πορτοκάλια, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τον πολτό τους ως επίθεμα για δεκαπέντε λεπτά.

Σταματήστε να πίνετε χυμό πορτοκάλι μετά τις 9 το βράδυ

Και η μαγειρική σόδα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα των γυναικών το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έχει φτάσει κι εσύ ντρέπεσαι να βάλεις ακόμα πέδιλα γιατί οι φτέρνες σου είναι ξεραμένες; Μπορείς να τις γιατρέψεις με μαγειρική σόδα (που βοηθάει και στα εγκαύματα) αλλά και λίγο γάλα. Η διαδικασία θέλει λιγότερο από 10 λεπτά.

Αν έχετε κουραστεί να ξοδεύετε χρόνο και χρήματα κάνοντας πεντικιούρ και γενική περιποίηση των ποδιών σας σε εξειδικευμένα καταστήματα σας έχουμε μια πιο οικονομική λύση και πολύ εύκολη αλλά και αποτελεσματική.

Η περιποίηση ποδιών δεν είναι απλό πράγμα ωστόσο αν το δοκιμάσετε θα έχετε μαλακά πέλματα, χωρίς “σκασμένες φτέρνες” και χωρίς τραχιές επιφάνειες.

Μαγειρική σόδα φτέρνες

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι 2-4 φλιτζάνια ζεστό γάλα, μία μικρή λεκάνη και λίγη μαγειρική σόδα. Αρχικά μουλιάζετε για 5' τα πέλματά σας στο ζεστό γάλα. Το γαλακτικό οξύ που περιέχει το γάλα, απομακρύνει τα νεκρά δερματικά κύτταρα στην επιδερμίδα των ποδιών σας, ενώ ταυτόχρονα μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα.

Στη συνέχεια βάλτε λίγη μαγειρική σόδα στο χέρι σας και τρίψτε με αυτή τα πέλματά σας. Εκτός από απολέπιση, η μαγειρική σόδα θα μαλακώσει ακόμα πιο πολύ τους κάλους σας και θα μπορείτε να τους βγάλετε πολύ εύκολα αργότερα.