Βάλε φράουλες και μαγειρική σόδα στην οδοντόβουρτσα και βούρτσισε τα δόντια - Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει

Αδιανόητο αυτό που θα συμβεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάλε φράουλες και μαγειρική σόδα στην οδοντόβουρτσα και βούρτσισε τα δόντια - Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει

Η μαγειρική σόδα είναι ένα προϊόν που θα σε σώσει από πολλά προβλήματα, τόσο στο σπίτι, όσο και στην υγεία, αλλά και την ομορφιά. Για παράδειγμα μπορεί να γίνει αποσμητικό, αλλά και αποτριχωτικό.

Πολλοί από σας ψάχνετε και για μια εναλλακτική λύση στη λεύκανση δοντιών. Υπάρχει ένα εύκολος λοιπόν τρόπος που είναι φυσικό και οικονομικός, για να το κάνετε μόνοι σας στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να συνδυάσετε μαγειρική σόδα και φράουλες.

Το μείγμα με μαγειρική σόδα και φράουλες για τα δόντια

Σύμφωνα με τη Health.com , «Ο συνδυασμός μαγειρικής σόδας-φράουλες είναι ιδανικός για φυσικό καθαρισμό-γυάλισμα των δοντιών», αλλά πρέπει να κάνετε αυτή τη θεραπεία μία φορά την εβδομάδα. Παράλληλα, σίγουρα έχετε ακούσει ή δοκιμάσει τις θεραπευτικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας, μίας από τις πιο οικονομικές και αποτελεσματικές σπιτικές θεραπείες για πάρα πολλά ζητήματα, για παράδειγμα, δείτε τι μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό σας ο συνδυασμός σόδας και κρεατίνης.

Μαγειρική σόδα φράουλες λεύκανση δοντιών

Η μαγειρική σόδα βοηθάει και στο στόμα

Η μαγειρική σόδα εκτός από την τριχοφυΐα βοηθά και στην ανακούφιση του πόνου από τις άφθες, καθώς και τη φλεγμονή των ούλων. Μπορεί να μην γίνεται να τις εξαφανίσετε, ωστόσο, μπορείτε με την σόδα για της ανακουφίσετε.

Η ακριβής αιτία εμφάνισής τους είναι άγνωστη. Οι ειδικοί τις αποδίδουν σε γενετική προδιάθεση, ορισμένους ιούς, στον τραυματισμό του βλεννογόνου του στόματος και κυρίως στις διαταραχές του ανοσολογικού μηχανισμού και ιδιαίτερα των λεμφοκυττάρων. Το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι συνοδεύονται από έντονο πόνο.

Για το λόγο αυτό, συνιστώνται στοματικά πλυσίματα βάζοντας ένα κουταλάκι του γλυκού σόδας σε ένα ποτήρι νερό. Μπορείτε επίσης να βάλετε τη σόδα απευθείας πάνω στην άφθα για ένα εγγυημένο απολυμαντικό αποτέλεσμα.

Μαγειρική σόδα άφθες