Σε νέα πιο εύχρηστη συσκευασία το Kinisis Progen, το εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για τις αρθρώσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε νέα πιο εύχρηστη συσκευασία το Kinisis Progen, το εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για τις αρθρώσεις

Το Kinisis Prοgen, το εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για τις αρθρώσεις, κυκλοφορεί πλέον σε μπουκάλι, διευκολύνοντας πρακτικά όσους το καταναλώνουν στην καθημερινότητά τους. Το προϊόν γίνεται πιο εύχρηστο και ακόμα πιο αποτελεσματικό, χάρη στη νέα πόσιμη μορφή του. Το μπουκάλι των 600 ml διαρκεί για ένα μήνα, ενώ το καπάκι του αποτελεί δοσομετρητή για τη συνιστώμενη καθημερινή ποσότητα κατανάλωσης (ένα δοσομετρικό καπάκι =20 ml).

Το Kinisis Progen είναι ιδανικό για παθήσεις όπως η οστεοαρθρίτιδα και η σαρκοπενία, για τραυματισμούς (κατάγματα, αρθροπλαστικές) που προκαλούν πόνους σε αρθρώσεις και απώλεια μυϊκής μάζας, επηρεάζοντας την κίνηση και τη στήριξη, μετά από χειρουργικές επεμβάσεις στο μυοσκελετικό σύστημα για ταχύτερη αποκατάσταση, για άτομα με μυϊκούς τραυματισμούς, όπως θλάσεις και τενοντίτιδες και σκελετικούς τραυματισμούς, όπως διαστρέμματα κλπ. Επίσης, είναι κατάλληλο για όσους αθλούνται και επιδιώκουν καλύτερες επιδόσεις και πρόληψη από τραυματισμούς, για άτομα που η εξαντλητική καθημερινότητα καταπονεί το σώμα τους και επηρεάζει το μυοσκελετικό σύστημα, καθώς και για άτομα με παραπάνω κιλά καθώς καταπονούν περισσότερο τις αρθρώσεις τους.

Kinisis Progen

Μία δόση Kinisis Progen ισοδυναμεί με 20 χάπια άλλων συμπληρωμάτων διατροφής για τις αρθρώσεις, κάτι που το καθιστά σαφέστατα την πιο οικονομική πρόταση στα συμπληρώματα διατροφής. Χάρη στη σύνθεσή του, το Kinisis Progen είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που δρα ολιστικά στην άρθρωση, εμπλουτίζοντας το αρθρικό υγρό, αυξάνοντας το πάχος του χόνδρου και ενισχύοντας μυς και συνδέσμους. Παράλληλα, βοηθά στην πρόληψη και ανάκαμψη του μυοσκελετικού συστήματος.

Το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, που πλέον άλλαξε μορφή και συσκευασία, είναι αξιολογημένο σε κλινικές μελέτες και προσφέρει ολιστική αντιμετώπιση στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος. Η υγρή πόσιμη μορφή του το καθιστά πιο εύληπτο και εύπεπτο, με αποτέλεσμα να απορροφάται, όπως όλα τα υγρά άλλωστε, πιο εύκολα από τον οργανισμό. Tο Kinisis Progen ανήκει στο portfolio της Total Health Solutions, την εταιρία πίσω από το πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού πόσιμο κολλαγόνο Collagen Pro-active. Με την ολιστική προσέγγιση που τη χαρακτηρίζει, αναζητά συνεχώς την καινοτομία μέσα από την έρευνα και την προηγμένη τεχνολογία για να προσφέρει τα πιο εξελιγμένα, ασφαλή και αποτελεσματικά συμπληρώματα διατροφής.

Kinisis Progen

Λίγα λόγια για την εταιρία

Η Total Health Solutions δραστηριοποιείται στην πώληση συμπληρωμάτων διατροφής μέσω φυσικών και online φαρμακείων. Συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες υγείας για να προσφέρει στο κοινό τα πιο ασφαλή, καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα.

Στο portfolio της εταιρίας ανήκουν:

Το Collagen Pro-Active: το πόσιμο κολλαγόνο με τη μοναδική φόρμουλα που χαρίζει λαμπερό δέρμα, δυνατά μαλλιά και νύχια και υγιείς αρθρώσεις καθώς ενεργοποιεί τον οργανισμό να παράξει φυσικά κολλαγόνο.

Το Kinisis Progen: το εξειδικευμένο πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής για τις αρθρώσεις, με ολιστική αντιμετώπιση στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος.

Το Neural Plactive: το βραβευμένο συμπλήρωμα διατροφής, με προηγμένη σύνθεση, για την αντιμετώπιση του πόνου της μέσης που οφείλεται σε περιφερικές νευροπάθειες.