Μείον 6 κιλά η Νατάσα Θεοδωρίδου - Το μυστικό με το φαγητό και τις ώρες που τρεφόταν!

Ο παράξενος τρόπος που την βοήθησε να χάσει κιλά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μείον 6 κιλά η Νατάσα Θεοδωρίδου - Το μυστικό με το φαγητό και τις ώρες που τρεφόταν!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχασε 6 ολόκληρα κιλά αλλά... χωρίς δίαιτα! Το μυστικό που την έκανε να τα καταφέρει κρύβεται στις ώρες που τρεφόταν και... θα σας πούμε τα πάντα!

Η Νατάσα είναι μια γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της και σπάνια θα τη δεις να παραμελεί την εξωτερική της εμφάνιση. Ωστόσο, υπήρξε μια περίοδος στη ζωή της (το 2015 με 2016) που έβαλε λίγα έξτρα κιλάκια.

Κι εννοείται πως ανέλαβε δράση δοκιμάζοντας την τεχνική του βελονισμού στη γενική γιατρό-βελονίστρια με ειδίκευση στην παχυσαρκία, Κική Ντελιοπούλου (της τη σύστησαν ο Αντώνης Ρέμος και ο Στέλιος Διονυσίου). Ποια διαδικασία ακολούθησε;

Πώς έχασε τα 6 κιλά η Νατάσα Θεοδωρίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου δίαιτα

Ουσιαστικά της τοποθετήθηκαν τρεις ειδικές μικρές βελόνες στο κάθε αφτί σε σημεία που βοηθούν στον περιορισμό της πείνας, ενώ παράλληλα ξεκίνησε αυστηρή δίαιτα χαμηλών θερμίδων. Καθημερινά έπινε γύρω στα 3 λίτρα νερό, ενώ κατανάλωνε τα γεύματα με όποια σειρά ήθελε, προσέχοντας ωστόσο να είναι την ίδια ώρα κάθε φορά, αφού η λογική της μεθόδου είναι ο οργανισμός να μαθαίνει να πεινά την ίδια ώρα. Δείτε εδώ και την δίαιτα που έκανε η Μαρία Μπεκατώρου κι έμεινε μισή!

«Τη συγκεκριμένη μέθοδο την ακολούθησα επί τρεις μήνες περίπου και με βοήθησε πάρα πολύ με το βάρος μου, ενώ μου χάρισε και ευεξία. Όσον αφορά στη διατροφή μου, απλά προσέχω τις μερίδες μου, ενώ οι μόνες παρασπονδίες που κάνω είναι όταν απολαμβάνω γλυκά. Δεν μπορώ να τους αντισταθώ! Γυμναστική δεν κάνω. Δεν έχω κάνει ποτέ. Είναι ωραίο πράγμα αλλά εγώ δεν πρόκειται να κάνω ποτέ» έχει πει χαρακτηριστικά η ίδια.

Τι είναι ο βελονισμός

Πρόκειται θεραπευτική μεθοδολογία της οποίας οι ρίζες ανάγονται περίπου στο 100 π.Χ. στην αρχαία Κίνα και χρησιμοποιείται και σήμερα, έχοντας υποστεί με την πάροδο των αιώνων πολλές τροποποιήσεις και βελτιώσεις.

Στηρίζεται στην παρατήρηση ότι στη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος σημαντικό ρόλο παίζουν μερικοί ενεργειακοί δρόμοι που σχετίζονται με τις διαδρομές βασικών νεύρων ή ομάδων νευρώνων που στο βελονισμό ονομάζονται «μεσημβρινοί». Στη διαδρομή τους υπάρχουν μερικά σημεία στα οποία, επεμβαίνοντας με μηχανικό ερεθισμό (στην περίπτωση του βελονισμού εισάγοντας βελόνες από το δέρμα σε άλλοτε άλλο βάθος) βελτιώνουμε τη διαταραγμένη ροή της ενέργειας με θεραπευτικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το Κείμενο "A Comprehensive Text, Shanghai College of Traditional Chinese Medicine", δημοσιεύτηκε ένας κατάλογος ασθενειών που ανταποκρίνονται στη θεραπεία με Βελονισμό