Σοφία Καρβέλα: Αυτό είναι το σπιτικό ρόφημα με μπανάνα που πίνει καθημερινά για αποτοξίνωση

Μπορείς να το φτιάξεις και εσύ στο σπίτι σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Καρβέλα: Αυτό είναι το σπιτικό ρόφημα με μπανάνα που πίνει καθημερινά για αποτοξίνωση

Η Σοφία Καρβέλα μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι στην Ελλάδα, επέστρεψε στην Αμερική και ξεκίνησε ξανά την σωστή διατροφή. Μάλιστα, μας έδειξε το σπιτικό ρόφημα που πίνει καθημερινά για αποτοξίνωση.

Η κόρη της Άννας Βίσση, γυμνάζεται αρκετά και αυτό το μαρτυρούν και οι καλλίγραμμοι κοιλιακοί της. Ωστόσο, δεν φτάνει μόνο αυτό!

Στη Νέα Υόρκη η Σοφία Καρβέλα, ξεκίνησε να πίνει smoothies που της δίνουν ενέργεια, ενώ παράλληλα κάνουν αποτωξίνωση.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την συνταγή της.

Σοφία Καρβέλα σπιτικό ρόφημα

Η Σοφία Καρβέλα να πούμε πως απόλαυσε τις διακοπές της στη Μύκονο. Οι βόλτες στο νησί των ανέμων με την οικογένεια της στα σοκάκια, στις παραλίες με το μαγιό της και με το σκάφος, δεν είχαν τέλος.

Λίγες ημέρες μετά τις διακοπές στην Φλόριντα, όπως θα δείτε εδώ, οικογενειακώς πέταξαν με το αεροπλάνο στην Μύκονο, όπου διατηρεί σπίτι η μητέρα της. Κάθε καλοκαίρι ταξιδεύουν στο νησί και περνούν αρκετές ημέρες.

Με τα σπιτικά ροφήματα και την σωστή διατροφή η Σοφία Καρβέλα διαθέτει αυτό το κορμί

Θα σας πέσει το σαγόνι με τους κοιλιακούς της κόρης της Άννας Βίσση. Η Σοφία Καρβέλα διαθέτει ένα άψογο κορμί και πραγματικά είναι αξιοθαύμαστο. Αν και μητέρα δυο παιδιών η γυμναστική είναι μέσα στη ζωή της.

Η Σοφία Καρβέλα είναι μια γυναίκα με στυλ, ένα ιδιαίτερο στυλ το οποίο υποστηρίζει χρόνια τώρα. Η ίδια έχει αδυναμία στα μίντι φορέματα, ακόμα και στα απλά t shirt και τζιν, ωστόσο πάντα κάνει τις εμφανίσεις της να έχουν πάντα ενδιαφέρον και το πιο πρόσφατο look της δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Μπορεί να μένει στην Αμερική και να μην έχει τη Μεσόγειο, όπως όταν ζούσε εδώ στην Ελλάδα, ωστόσο κι εκεί βρίσκει τρόπους να κάνει μπάνια και να χαίρεται το νερό, πριν λίγες ημέρες προκάλεσε συγκίνηση με την κοινή φωτογραφία της με την μητέρα της.

Η ίδια πόζαρε λογαριασμό της στο Instagram με μαγιό και πάθαμε πλάκα. Η Σοφία Καρβέλα έχει το απόλυτο κορμί. Με τους κοιλιακούς της θα σας πέσει το σαγόνι πραγματικά.

Σοφία Καρβέλα κορμί