Σοφία Καρβέλα: Διακοπές στη Μύκονο για την κόρη της Βίσση - Οι βόλτες με το σκάφος και οι φωτογραφίες με μαγιό

Πέταξε κατευθείαν από τη Φλόριντα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Καρβέλα: Διακοπές στη Μύκονο για την κόρη της Βίσση - Οι βόλτες με το σκάφος και οι φωτογραφίες με μαγιό

Τις διακοπές της στη Μύκονο απολαμβάνει η κόρη της, Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα. Οι βόλτες στο νησί των ανέμων με την οικογένεια της στα σοκάκια, στις παραλίες με το μαγιό της και με το σκάφος, δεν έχουν τέλος.

Λίγες ημέρες μετά τις διακοπές στην Φλόριντα, όπως θα δείτε παρακάτω, οικογενειακών πέταξαν με το αεροπλάνο στην Μύκονο, όπου διατηρεί σπίτι η μητέρα της. Κάθε καλοκαίρι ταξιδεύουν στο νησί και περνούν αρκετές ημέρες.

Με το γιο της, Νίκο και Νέστορα, αλλά και με το σύζυγό της, η Σοφία Καρβέλα περνάει μοναδικές στιγμές. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Όσον αφορά την Άννα Βίσση, πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Πριν την Μύκονο,. η κόρη της Βίσση, Σοφία Καρβέλα έκανε διακοπές στην Φλόριντα

Στην παραλία με το σύζυγο και τα παιδιά της πήγε η κόρη της Άννας Βίσσης, Σοφία Καρβέλα. Οι τέσσερις τους, φόρεσαν τα μαγιό τους και απόλαυσαν τον ζεστό ήλιο, αλλά και τις βουτιές στη θάλασσα.

Η Σοφία Καρβέλα, μπορεί να λατρεύει την Ελλάδα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα και εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, για λίγο διάστημα, εγκατέλειπε την πόλη της και πήγε με την οικογένεια της στη Φλόριντα.

Η κόρη της Άννας Βίσσης, είναι λάτρης των social media και καθημερινά βλέπουμε να πραγματοποιεί διάφορες αναρτήσεις και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της

Σε μια από τις πιο πρόσφατες, την είδαμε να ποζάρει στην παραλία μαζί με το σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και τα δυο τους παιδιά. Νίκο και Νέστορα.

Σοφία Καρβέλα σύζυγος παιδιά

Ωστόσο, θα σας πέσει το σαγόνι με τους κοιλιακούς της κόρης της Άννας Βίσση. Η Σοφία Καρβέλα διαθέτει ένα άψογο κορμί και πραγματικά είναι αξιοθαύμαστο. Αν και μητέρα δυο παιδιών η γυμναστική είναι μέσα στη ζωή της. Δείτε τις απίστευτες αναλογίες της.