Έτσι κατάφερε να μείνει «μισή» η Ελεονώρα Ζουγανέλη - Η εξομολόγηση για την απώλεια των 60 κιλών

Η αλλαγή είναι σοκαριστική!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έτσι κατάφερε να μείνει «μισή» η Ελεονώρα Ζουγανέλη - Η εξομολόγηση για την απώλεια των 60 κιλών

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι μία από τις Ελληνίδες celebrities που έδωσε μάχη με τα κιλά της και βγήκε κερδισμένη. Η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι απλά εντυπωσιακή και η αλήθεια είναι πως η ίδια έχει δώσει μερικά τιπς.

Όπως και η Νατάσα Μποφίλιου, έτσι και η Ελεονώρα Ζουγανέλη, σήμερα είναι άλλος άνθρωπος. Η ίδια σε συνέντευξη που είχε δώσει είχε εξομολογηθεί πως ήθελε να αλλάξει τον εαυτό της.

Οι αποκαλύψεις της Ελεονώρας Ζουγανέλη για τα κιλά της

«Όταν δεν έκανα τα πράγματα που ήθελα και το σώμα µου δεν ακολουθούσε τις ανάγκες µου ως ανθρώπου και ως καλλιτέχνιδας. Ήθελα να γυμναστώ, ήθελα να µην κουράζομαι, ήθελα να χορεύω, να κινούμαι στη σκηνή. Ήθελα να είμαι πιο όμορφη για τα δικά µου δεδομένα.

Πέρα από την ανασφάλεια που ένιωθα, κουραζόμουν. Δεν θεωρούσα ότι είχα ζωή αναλογικά µε την ηλικία µου. Είχα στερηθεί πράγματα, άσχετα που μπορούσα να «κρύβω» τα κιλά µου και να αναδεικνύω τις χάρες µου στη σκηνή. Μεγαλώνοντας δεν ήθελα να τις χάσω και για αυτό ξεκίνησα τη δίαιτα.

Έχω πολλές ανασφάλειες και το σώμα µου δεν ήταν η μοναδική . Η πιο μεγάλη ένδειξη πως είμαι ανασφαλής είναι ότι έχω επιλέξει το τραγούδι σαν επάγγελμα. Άσχετα από την ύπαρξή τους, όμως, κατανοώ ότι πιο σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό µας όπως είναι. Ό,τι υπάρχει πάνω µας είναι για να µας βασανίσει, για να µας πάει παρακάτω, να µας βάλει σε μία διαδικασία σκέψης και ίσως να το αλλάξουμε. Οι ανασφάλειες είναι ωραίο πράγμα. Θα έλεγα απλά να συμφιλιωθούν µε αυτές», είχε πει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια για τα κιλά που έχασε.

Ελεονώρα Ζουγανέλη απώλεια κιλών

«Μου σκοτείνιασε την καθημερινότητα, μου στέρησε την ελευθερία! Δεν αντέχω άλλο»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα βρεθεί το Σάββατο 15 Μαΐου Στο σπίτι με το MEGA για να μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά. Λίγες ημέρες πριν η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Αρχικά αναφέρθηκε στον καινούργιο της δίσκο με τίτλο: «Πάρ’ το αλλιώς»: «Είναι μια πρόταση από εμάς όσο μπορεί ο καθένας να το δει κάπως αλλιώς. Όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι και νιώσουμε ότι αρχίζουν τα πράγματα να στενεύουν με μια διαφορετική ματιά μπορεί να γίνουν τα πράγματα πιο ευνοϊκά».

Σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εξομολογήθηκε «Έχω κάνει πολύ μεγάλο προσωπικό αγώνα για να μου χρειάζεται μια παγκόσμια καταστροφή για να βρω ενδιαφέροντα και να παρατηρούσα πράγματα που δεν παρατηρούσα. Δεν με χαροποίησε και δεν μου φώτισε καμία πλευρά της ζωής. Μου σκοτείνιασε την καθημερινότητα, μου στέρησε την ελευθερία μου και δεν αντέχω άλλο».

Όσον αφορά το γάμο της: «Περίμενα ότι θα μάθω πράγματα με αυτό το καινούργιο πολύ σοβαρό κομμάτι που συμβαίνει στη ζωή μου και αυτό συμβαίνει. Περνάω καλά και μαθαίνω. Αυτό που χαρακτηρίζει τις σχέσεις πετυχημένες είναι να έχουν αλήθεια και κοινό στόχο. Ο μόνος κοινός στόχος είναι η αγάπη και η εξέλιξη. Αν αυτά υπάρχουν όλες οι σχέσεις εξελίσσονται. Έχω πολλά σχέδια και συνεχώς ανατρέπονται. Θέλω να βγω το καλοκαίρι περιοδεία και να συνεχίσω να τραγουδάω».