Έχασε 15 κιλά σε 1 μήνα η Αντελίνα Βαρθακούρη - Αυτά ήταν τα μυστικά της

Πολύ χρήσιμα tips αν θες να ξεκινήσεις κι εσύ διατροφή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έχασε 15 κιλά σε 1 μήνα η Αντελίνα Βαρθακούρη - Αυτά ήταν τα μυστικά της

Αν κάποιος μπορεί να δώσει συμβουλές για το body positivity, τότε αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία αποδέχθηκε την εικόνα της και όταν θέλησε να το αλλάξει το έκανε με τον δικό της τρόπο, χωρίς άγχος και χωρίς πίεση από τα «συνηθισμένα» της τηλεόρασης.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που πρόσφατα ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την εκπομπή Σου-Κου Family, στο παρελθόν αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε για να χάσει κάποια κιλά.

Η ίδια είχε εξηγήσει πως το σημαντικό είναι να είσαι χαλαρός και να μην υποβάλεις τον εαυτό σου σε εξαντλητικές δίαιτες που μπορεί να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα για εσένα. Αντίστοιχη φιλοσοφία βέβαια έχει και η διατροφή που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η Έλλη Κοκκίνου.

Έτσι είχε καταφέρει να χάσει κιλά η Αντελίνα Βαρθακούρη

«Πάλεψε πάρα πολύ. Είμαι η κλασική περίπτωση που ξεκινούσα Δευτέρα και Τετάρτη πήγαινα σινεμά και έτρωγα pop corn. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να χάσω 15 κιλά σε ένα ένα βρήκα τη λύση. Όχι εξαντλητικές δίαιτες και σιγά σιγά.

Το καλοκαίρι βοηθάει πάρα πολύ γιατί κάνει ζέστη.

Έχω κόψει τους πολλούς υδατάνθρακες. Επίσης βαριόμουν τη γυμναστκή αλλά από τότε που ξεκίνησα, έχω αλλάξει γνώμη και μου αρέσει πάρα πολύ», είχε πει για τα μυστικά της διατροφής της σε ένα Q&A της στο Instagram.

Αντελίνα Βαρθακούρη δίαιτα

Η εξομολόγηση της για την μάχη με τα κιλά

«Περνάω μία φάση που ψάχνω να με ξαναβρώ. Είμαι σε πολύ καλό σημείο. Με έχασα δύο χρόνια, έκανα έναν αγώνα δρόμου σε πολλά πράγματα και στην οικογένεια και στα επαγγελματικά. Ο χώρος δεν είναι εύκολος, δουλεύεις πάρα πολύ, προσπαθείς, τρέχεις. Σε όλα αυτά προσπαθείς να σταθείς παλικάρι…Ξέσπασα στο φαγητό.

Δεν θα σου πω ότι το μετανιώνω, δεν έχω καταλήξει. Είναι σκληρό αυτό που περνάω τώρα για να βρω τον εαυτό μου. Είναι μεγάλη προσπάθεια και κάθε φορά λέω στον εαυτό μου “δεν θα ξαναπέσεις ποτέ γιατί δεν αξίζει”».