Έχασε 26 κιλά από πάνω της - Η δίαιτα της Κέλλυς Κελεκίδου

"Αποφεύγω να..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχασε 26 κιλά από πάνω της - Η δίαιτα της Κέλλυς Κελεκίδου

Η Κέλλυ Κελεκίδου εμφανίστηκε στο παρελθόν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου πιο αδύνατη από ποτέ. Όπως αποκάλυψε ήταν για εκείνη πολύ εύκολο να χάσει τα 26 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Και μάλιστα χωρίς στερήσεις και υπερβολές.

Όσα εξομολογήθηκε η Κέλλυ Κελεκίδου

“Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να πάρω τόσα πολλά κιλά. Το έριξα , έφαγα και είπα πως δεν με νοιάζει. Θαρρείς ανέπνεα και έπαιρνα κιλό” ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπέξωή “Αξίζει να το ζείς”! Βγαίνοντας από το μαιευτήριο ήταν 77 κιλά. Σήμερα έχει επιστρέψει στο βάρος της και αναφέρει πως συνήθως κυμαίνεται από 51 εως 55 κιλά.

"Αποφεύγω να τρώω το βράδυ. Αν τρώω καθημερινά το βράδυ, μπορεί μέσα σε μία εβδομάδα να πάρω και 3,5 κιλά".

Παράλληλα με την καλή διατροφή, η Κέλλυ αποκάλυψε πως τη βοήθησε πάρα πολύ στην προσπάθειά της να χάσει κιλά ο θηλασμός. “Θήλασα το παιδί για 11 μήνες. Ο θηλασμός είναι το καλύτερο δώρο για το παιδί σου. Επίσης, κάθε φορά που θήλαζα έχανα 150 θερμίδες” εξηγεί η ίδια η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια.

Στη διάρκεια της εκπομπής, η Κέλλυ εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως υπήρξε πιο παχιά σε πιο νεαρή ηλικία. “Ήμουν 67 κιλά. Ποτέ δεν ήμουν υστερική. Είχα φτάσει κοντά στα 70 κιλά. Σε πληροφορώ κάποια φορά προχωρούσα σε μια βιτρίνα και πρώτα πήγαινε το ένα ψωμάκι και μετά το επόμενο. Δεν με γνώρισα στη βιτρίνα” αναφέρει με χιούμορ.

Εκείνο που της έδωσε κίνητρο να προσέχει τη σιλουέττα της είναι η δουλειά της. “Όταν έχεις κάποια ρούχα και ετοιμάζεσαι να βγεις στη σκηνή… τότε φας δεν φας ξέρεις ότι πρέπει να μπεις σε αυτά. Οπότε συμβιβάζεσαι με αυτό που έχεις. Χωρίς να σημαίνει οτι αν πάω διακοπές δεν μπορώ να βάλω 7 κιλά σε δύο εβδομάδες” εξηγεί η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως η τραγουδίστρια έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Έτσι είναι χωρίς ρετούς το κορμί της - Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό

Η Κέλλυ Κελεκίδου δημοσίευσε στο instagram τις πρώτες της φωτογραφίες μα μαγιό και πάθαμε πλάκα με το πόσο καλλίγραμμο είναι το σώμα της. Η ίδια διατηρεί τις αναλογίες της με διατροφή και εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής.

«Γενικά τρώω τα πάντα και δεν στερούμαι τίποτα. Μερικές φορές τρώω υπερβολικά πολύ. Έχω καταφέρει να βρω το μυστικό, που άλλους οργανισμούς μπορεί να μην τους βοηθάει, εμένα όμως με βοήθησε πολύ. Τρώω πολλά μικρά γεύματα ανά 2-3 ώρες» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη της η Κέλλυ Κελεκίδου.

Δείτε την ανάρτηση της: