Το μυστικό της Κάτιας Ζυγούλη για αγαλματένιο κορμί - Το νέκταρ που πίνει καθημερινά

Έτσι διατηρεί το απίστευτο σώμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το μυστικό της Κάτιας Ζυγούλη για αγαλματένιο κορμί - Το νέκταρ που πίνει καθημερινά

Η Κάτια Ζυγούλη διαθέτει ένα αγαλματένιο κορμί. Ακόμη και μετά την απόκτηση των τεσσάρων παιδιών της δεν έχει χάσει την φόρμα της. Στην ηλικία των 43 ετών το σώμα της το ζηλεύουν ακόμη και γυναίκες κάτω των 30 και οι φωτογραφίες της με μαγιό είναι απίθανες.

Ωστόσο, το πρώην μοντέλο για να διατηρήσει αυτό το κορμί ακολουθεί κάποια δικά της "μυστικά". Καθημερινά πίνει ένα δικό της νέκταρ γεμάτο θρεπτικά συστατικά.

Αυτό είναι το νέκταρ της Κάτιας Ζυγούλη

Συγκεκριμένα, για αποτοξίνωση παίρνει πράσινο μήλο, ακτινίδιο, βρώμη, γάλα αμυγδάλου, λιναρόσπορο, λίγη κανέλα Κεϋλάνης, μισή μπανάνα και λίγο μέλι. Αλέθει τον λιναρόσπορο στο multi, περνάει από τον αποχυμωτή τα φρούτα και τα χτυπάει με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ.

«Έχω περάσει περιόδους που είχα παντού μωρά στα χέρια μου και κάπου άφησα εμένα»

Η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο πως είναι η ζωή της με τέσσερα παιδιά.

Η πλέον καστανομάλλα Κάτια υπήρξε ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα και η επιτυχία που σημείωσε ήταν τεράστια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

«Έχω περάσει μεγάλες περιόδους που είχα παντού μωρά στα χέρια μου και κάπου άφησα εμένα. Τώρα ξαναγυρνάω σε μένα. Βρίσκω χρόνο να με φροντίσω, όχι απαραίτητα να καλλωπιστώ, το τι θα διαβάσω πώς θα επιλέξω να ξεκουραστώ.

Έχω υπάρξει αρκετά φοβισμένη ως προς την έκθεση και σιγά σιγά ανακαλύπτω την ανάγκη να εκτεθώ με έναν πιο ευάλωτο τρόπο, ότι αυτά που απασχολούν τον κόσμο εκεί έξω είναι και οι δικές μου αγωνίες».