Τα μυστικά της Κάτιας Δανδουλάκη για να έχεις κορμάρα στα 73 - Τι στερείται από τη διατροφή της

Για εσένα που θέλεις να αποκτήσεις αυτό το κορμί όταν φτάσεις τα 70

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα μυστικά της Κάτιας Δανδουλάκη για να έχεις κορμάρα στα 73 - Τι στερείται από τη διατροφή της

Η Κάτια Δανδουλάκη μπορεί να είναι 37 χρονών, ωστόσο, διαθέτει μια πολύ καλλίγραμμη σιλουέτα που πολλές θα την ζήλευαν. Μάλιστα, σε συνέντευξη της είχε αποκαλύψεις τα μυστικά της, τα οποία και ακολουθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια για να καταφέρει να έχει τώρα αυτό το αποτέλεσμα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός που καθήλωσε τους τηλεθεατές με την απίστευτη ερμηνεία της στις Άγριες Μέλισσες, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό "7 Μέρες TV", είχε αναφέρει όλους τους κανόνες που έχει βάλει στη διατροφή της.

Αυτή είναι η διατροφή της Κάτιας Δανδουλάκη

«Και αυτό το μυστικό έχει να κάνει με δουλειά και κανόνες. Δεν εγκατέλειψα ποτέ τον εαυτό μου. Τον πρόσεχα όσο μπορούσα. Ήθελα να κρατήσω αυτήν τη νεανική ζωντάνια. Βεβαίως, τα χρόνια περνάνε. Έχω απόλυτη επίγνωση της συνθήκης. Δεν μου επιτρέπω όμως να παραιτηθώ. Δεν υπάρχει καμία μέρα που δεν κάνω την εικοσάλεπτη γυμναστική μου. Προσέχω τη διατροφή μου. Υποχρεωτικά στερούμαι τα γλυκά. Τίποτα δεν αποκτάται εύκολα. Απαιτεί δουλειά. Θέλω να παίξω τους ρόλους που επιθυμώ, χωρίς τον περιορισμό της εξωτερικής εικόνας», είχε αποκαλύψει η Κάτια Δανδουλάκη και αν θέλουμε να έχουμε το σώμα της στα 73 μας πρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα.

Τα μυστικά της Κάτιας Δανδουλάκη για έχεις κορμάρα στα 73

Όσα είχε πει το 2015 για τα κιλά της η Κάτια Δανδουλάκη

«Είναι γελοίο αυτό που λένε, ότι δεν κάνω τίποτα. Κάνω τα πάντα για να μοιάζω νέα. Έχω κάνει πολύ δουλειά για να μείνω στα κιλά μου, κάνοντας γυμναστική και τρώγοντας σωστά, βάζοντας κρέμες και οτιδήποτε κρατάει το πρόσωπό μου όχι παραμορφωμένο. Κι αυτή είναι η συμβουλή μου για κάθε μία που θέλει να είναι φρέσκια, υγιής και όχι παραμορφωμένη. Μη φανταστεί κανείς ότι με ένα χάπι αδυνατίζεις ή με ένα χάπι κάνεις γυμναστική! Δουλεύω για τη φυσική μου κατάσταση πολύ και επίπονα. Τρώω πολλές ποσότητες από πράγματα που δεν παχαίνουν. Τρελαίνομαι με τα γλυκά. Θα μπορούσα να φάω 18 παγωτά σικάγο και δύο τούρτες μόνη μου!».

«Γυμνάζομαι κάθε μέρα! Αυτό ξεκίνησε όταν έκανα το σήριαλ Λένη, όπου σήκωνα συνέχεια τη Δήμητρα Δουμένη. Τώρα πια κάνω ασκήσεις με λάστιχα στο πάτωμα κάθε πρωί. Είτε κοιμηθώ τρεις ώρες, είτε τέσσερις ώρες, το πρόγραμμα ετοιμασίας μου περιλαμβάνει και τη γυμναστική. Είμαι στρατιώτης!».