ΑΝΤ1: Ανατρίχιασε η αυτοκτονία της Κάτιας Δανδουλάκη στις Άγριες Μέλισσες

Συγκλονιστική η ερμηνεία της ηθοποιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Ανατρίχιασε η αυτοκτονία της Κάτιας Δανδουλάκη στις Άγριες Μέλισσες

Ανατριχιαστικό ήταν το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες για τον Β κύκλο. Η πιο σκοτεινή νύχτα σκέπασε το χωριό του Διαφανίου, με την Κάτια Δανδουλάκη στον ρόλο της Ανέτ να βάζει τέλος στη ζωή της, μετά την αποκάλυψη του γιου της για τις δολοφονίες που έχει πράξει.

Η Ανέτ πρόσφερε στον αδερφό της Δούκα ένα ποτήρι κρασί και είχαν μια πολύ συγκινητική συζήτηση, αποκαλύπτοντας του τα όσα έμαθε. Στο ένα όμως ποτήρι δεν ήξερε εκείνος ότι είχε ρίξει δηλητήριο. Η ηθοποιός έβαλε τέλος στη ζωή της καθώς δεν άντεξε το τέρας που έγινε ο γιος της από τον αδερφό της.

Η Ανέτ μάλιστα, του είπε πως αυτό το γεγονός εύχεται να τον σταματήσει, αλλιώς κανένας και τίποτα άλλο δεν μπορεί. Ενώ, συγκλονιστικό θα είναι και το σημερινό επεισόδιο.

Απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες

Το συγκινητικό μήνυμα της Μελίνας Τσαμπάνη για το τέλος της Ανέτ στις Άγριες Μέλισσες

Ιδιαίτερα συγκινημένη η σεναριογράφος της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη αποχαιρέτησε την τηλεοπτική Ανέτ και υποκλίθηκε στο ταλέντο της σπουδαίας Κάτιας Δανδουλάκη.

«Μια σπουδαία ηθοποιός, ένας σπουδαίος άνθρωπος, μια πραγματική Κυρία! Κάτια Δανδουλάκη ήταν τεράστια η τιμή και η χαρά να συνεργαστούμε μοναδικά δυο χρόνια τώρα. Και σύντομα να ξανασυναντηθουν οι δρόμοι μας!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook και ανέβασε μια φωτογραφία της Ανέτ.

Αυτό είναι το τέλος των πρωταγωνιστών της σειράς Άγριες Μέλισσες

ΕΛΕΝΗ, ΑΣΗΜΙΝΑ, ΔΡΟΣΩ ΣΤΑΜΙΡΗ

Θα έρθουν αντιμέτωπες με την οργή των Σεβαστών και θα δουν να καταστρέφεται ό,τι έχουν και δεν έχουν. Αφού έχασαν τα χωράφια τους, στη συνέχεια χάνουν και το σπίτι τους εξαιτίας της φωτιάς που θα τους βάλει η Μυρσίνη. Το τέλος θα τις βρει να μετράνε τις πληγές τους, αλλά πάντα ενωμένες σαν μια γροθιά θα παλέψουν για να τα καταφέρουν και να βγουν ξανά νικήτριες, έχοντας πάντα στο πλευρό τους τούς άντρες που τις αγαπάνε, αλλά και τον μικρό Σέργιο!

Ωστόσο, αυτό είναι το νέο πρόσωπο που πρόκειται να μπει στο νέο κύκλο της σειράς και να φέρει ανατροπές.

Άγριες Μέλισσες τέλος β σεζόν

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ & ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ

Πολέμησαν ο ένας τον άλλον, ήρθαν σε μεγάλη κόντρα, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, αλλά το τέλος θα βρει τα δύο αδέλφια αγαπημένα και ενωμένα! Πήγαν κόντρα στα εγκλήματα των γονιών τους και θα γυρίσουν την πλάτη τους στην οικογένειά τους, αυτή τη φορά προσπαθώντας να δημιουργήσουν τη δική τους περιουσία από το μηδέν!

ΔΟΥΚΑΣ & ΜΥΡΣΙΝΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥ

Το «σατανικό» ζευγάρι της σειράς θα αποχαιρετίσει τον β΄ κύκλο με φυλακή! Ο Δούκας θα έρθει αντιμέτωπος με τα εγκλήματά του και θα περάσει από δίκη όπου θα αποφασιστεί η φυλάκισή του. Και η σύζυγός του, όμως, δεν θα τη γλιτώσει καθώς θα είναι η ηθική αυτουργός για τη φωτιά στο σπίτι των Σταμίρη που θα προκαλέσει και τον τραγικό θάνατο του Μιλτιάδη.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ

Οπως ήδη γνωρίζουμε, ο αγαπημένος Μιλτιάδης, που όλοι τον περνούσαν για τρελό αλλά τελικά ήταν ο πιο λογικός απ’ όλους και έλεγε αλήθειες, θα βρει τραγικό θάνατο στη φωτιά που θα βάλει ο Μελέτης μετά από εντολή της Μυρσίνης στο σπίτι των Σταμίρη.

ΛΑΜΠΡΟΣ & ΒΙΟΛΕΤΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ

Ο δάσκαλος θα χάσει και το τελευταίο μέλος της οικογένειάς του, ενώ η Βιολέτα για άλλη μια φορά θα δει να καταστρέφεται η προσωπική της ζωή! Ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα περάσουν δύσκολες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του Μιλτιάδη και ο ένας θα στηρίξει τον άλλον και θα μείνουν ενωμένοι μέχρι το τέλος.

Άγριες Μέλισσες Λάμπρος Βιολέτα τέλος

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥ

Η Πηνελόπη, μετά τα τελευταία γεγονότα και τις αποκαλύψεις, αποφασίζει να γυρίσει την πλάτη της στην οικογένειά της και ετοιμάζεται να φύγει για πάντα από το Διαφάνι!

ΑΝΕΤ ΡΟΥΣΣΩ

Ο ρόλος της Ανέτ θα ολοκληρωθεί στις αρχές του γ΄ τρίτου (τουλάχιστον αυτό συζητιέται μέχρι στιγμής) και όπως πρώτο το TiVi Σίριαλ σας είχε αποκαλύψει, θα βρει τον θάνατο ύστερα από καρδιακό επεισόδιο! Οι σχέσεις της με τον γιο της δεν θα αποκατασταθούν ποτέ!

ΜΕΛΕΤΗΣ ΖΩΙΤΟΣ

Θα παραμείνει μέχρι το τέλος «πιστό σκυλί» του Δούκα και φυσικά θα τιμωρηθεί με φυλάκιση για τη δολοφονία του Γιάννου Σεβαστού! Να σημειώσουμε πως τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί.