Την βοήθησε να μείνει σταθερή στα 53 κιλά - Έτσι διατηρείται άψογα στα 42 της η Βάσω Λασκαράκη

Έχασε 10 κιλά κάνοντας...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Την βοήθησε να μείνει σταθερή στα 53 κιλά - Έτσι διατηρείται άψογα στα 42 της η Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, με συνεχή παρουσία στην τηλεόραση. Μετά από ένα χρόνο που έμεινε εκτός, επέστρεψε ανανεωμένη με τη σειρά «Σε Ξένα Χέρια».

Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε εξομολογηθεί πως όταν βρισκόταν στη σχολή πήρε απότομα 10 κιλά, ωστόσο από τη στιγμή που τα έχασε, η ζυγαριά της μένει σταθερή και κάθε χρόνο, οι εμφανίσεις που κάνει με το μαγιό της στις παραλίες της Κρήτης είναι απλά εντυπωσιακές.

Πώς έχασε 10 κιλά η Βάσω Λασκαράκη

«Μπήκα στη σχολή 52 κιλά. Το δεύτερο χρόνο είχα φτάσει τα 62. Δέκα κιλά δεν είναι και λίγα» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Σχετικά με το λάθος που έκανε και πήρε 10 κιλά σε 1 χρόνο, η Βάσω Λασκαράκη τόνισε: «Έτρωγα μόνο το βράδυ αλλά έτρωγα πολύ. Το στομάχι μου κρύβει έναν άνδρα μέσα του. Μπορώ να φάω τρία σουβλάκια με πίτα, δύο πίτσες ή μια κατσαρόλα μακαρόνια. Μπορώ να ζήσω επίσης μόνο με γλυκά. Η όρεξή μου φτάνει πραγματικά από εδώ ως τη Θεσσαλονίκη».

Πώς έχασε όμως 10 ολόκληρα κιλά; «Γυμναζόμουν εντατικά για δύο χρόνια. Πάνω εκεί με πέτυχε η εγκυμοσύνη. Γι’ αυτό και μου ήταν εύκολη η επαναφορά στα κιλά μου» αποκαλύπτει η ηθοποιός. Λίγο καιρό πριν, αποκάλυψε μέσω Instagram πως αυτό που τη βοήθησε να μείνει σταθερή στο βάρος της όλα αυτά τα χρόνια, αφού η ζυγαριά της δεν έχει δείξει πάνω από 53 κιλά, είναι το σωστό πρωινό.

Βάσω Λασκαράκη κιλά

Η Διατροφολόγος Σοφία Παπικινού λέει «Σίγουρα οι συνθήκες του σημερινού τρόπου ζωής δεν σας επιτρέπουν σωστή ρύθμιση των γευμάτων μέσα στη μέρα αλλά και την εξασφάλιση χρόνου για σωστή άσκηση.

Όμως μην ξεχνάτε ότι όσο σημαντική είναι η δίαιτα και η σωστή διατροφή άλλο τόσο είναι και η σωματική δραστηριότητα, γιατί ο στόχος δεν είναι απλά να αδυνατίσετε αλλά να χάσετε λίπος αφού το τελευταίο συνοδεύεται συνήθως με μεγάλο αριθμό παθήσεων ιδιαιτέρως αν είναι συσσωρευμένο στην κοιλιά.

Έμοιαζε με νεράιδα - Το νυφικό της Βάσως Λασκαράκη στο γάμο με τον Σουλτάτο που είχε σχολιαστεί όσο κανένα άλλο

Η Βάσω Λασκαράκη ολοκλήρωσε την ευτυχία της με τον Λευτέρη Σουλτάτο το 2019 όταν και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στην Κρήτη παρουσία συγγενών και στενών φίλων.

Ήταν καλοκαίρι του 2017 όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε μια κοινή παρέα στο νησί. Τότε η γνωστή ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, από τον οποίο χώρισε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, γεγονός που ανακοίνωσαν δημόσια με μια επιστολή σε όλα τα Μέσα.

Ένα χρόνο μετά το καλοκαίρι του 2018, συναντήθηκαν ξανά, ενώ λίγο καιρό μετά βρέθηκαν, προκειμένου να της γνωρίσει ένα γνωστό του για να αγοράσει αμάξι. Αυτή η συνάντηση έμελλε να είναι μοιραία, καθώς από εκείνη την ημέρα είναι αχώριστοι.

«Με τον Λευτέρη γνωριστήκαμε πριν από δυόμιση χρόνια σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Συναντηθήκαμε μετά από έναν χρόνο ξανά σε ένα μέρος πάλι με παρέα και βρεθήκαμε μετά από λίγο καιρό για να μου γνωρίσει έναν γνωστό του για να αγοράσω ένα αμάξι. Τα πράγματα πήραν την πορεία τους. Δεν είχα τη διάθεση να ερωτευτώ. Με πήρε και με σήκωσε. Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε, αλλά δεν είχε επιστροφή. Δεν με νοιάζει τι λέει ο οποιοσδήποτε, με νοιάζει να είμαι εγώ ευτυχισμένη και σωστή προς τον σύντροφό μου», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη της.

Η Βάσω Λασκαράκη στο γάμο της έμοιαζε με νεράιδα... Επέλεξε ένα σχετικά απλό νυφικό στράπλες με τούλι, το οποίο συνδύασε με φλατ πέδιλα. Τα μαλλιά της τα είχε αφήσει απλά μπούκλες, πιάνοντας τα μισά πίσω.

Το νυφικό της Βάσως Λασκαράκη στο γάμο με τον Σουλτάτο