Για να χάσει κιλά καταναλώνει καθημερινά... - Η εύκολη δίαιτα της Φαίης Σκορδά που πρέπει να ακολουθήσεις

Δεν θα σου λείψει τίποτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για να χάσει κιλά καταναλώνει καθημερινά... - Η εύκολη δίαιτα της Φαίης Σκορδά που πρέπει να ακολουθήσεις

Η Φαίη Σκορδά είναι από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που διατηρεί μια άψογη σιλουέτα ακόμη και μετά τη γέννηση των δυο παιδιών της. Ωστόσο, έχει και η ίδια μερικά διατροφικά tips με τα οποία όταν βλέπει λίγο την ζυγαριά να ανεβαίνει τα ακολουθεί με σκοπό να παραμένει σταθερή στο βάρος της.

Από τώρα λοιπόν, η προετοιμασία για σούπερ εμφάνιση στην παραλία έχει ξεκινήσει από κάποιες επώνυμες - δες εδώ την διατροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - κυρίες της showbiz εδώ και μήνες. Για να µη σας πούμε ότι όλον τον χρόνο εκείνες ζούνε σε µια στέρηση, εκτός ελάχιστων ατασθαλιών.

Τα μυστικά διατροφής της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά διατροφή κιλά

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν αν και η καλή φυσική της κατάσταση είναι στο DNA της, δεν επαναπαύεται λεπτό και παρόλο που τρέχει με τα δυο της παιδιά τα Σαββατοκύριακα μπορεί να την πετύχεις με καυτό σορτς στην Βουλιαγμένη να κάνει τζόκινγκ, αφού πρώτα επιδοθεί, βέβαια, στην κατάλληλη προθέρμανση. Στα διατροφικά tips της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1, περιλαμβάνεται η κατανάλωση 1,5 λίτρου νερού τη μέρα και φρέσκων σαλατών, τις οποίες ετοιμάζει μόνη της καθημερινά, πριν ξεκινήσει το Πρωινό.

  • Πρωινό: 1 τοστ με τυρί και γαλοπούλα και καφέ
  • Δεκατιανό: Γάλα με δημητριακά ή φρούτα
  • Μεσημεριανό: Καπνιστό τόνο ή κοτόπουλο, σαλάτα μαρούλι, φέτα
  • Απογευματινό: Φρούτα εποχής
  • Βραδινό: Λίγο κοτόπουλο ή κρέας με σαλάτα

Αρετουσάριστη φωτογραφία της με μαγιό

Κυριολεκτικά όποιος την βλέπει μένει με το στόμα ανοιχτό καθώς η παρουσιάστρια όχι μόνο έχει ένα άψογο στυλ, αλλά και ένα αξιοζήλευτο σώμα! Μπορεί να είναι μανούλα 2 παιδιών οι αναλογίες της όμως βάζουν κάτω και ένα 20χρονο μοντέλο…

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στις αρετουσάριστες φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε σήμερα, η Φαίη Σκορδά δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας! Η αλήθεια είναι πως μέχρι κι εμείς, δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε, πως μπορεί δηλαδή μία γυναίκα να έχει τόσο ιδανικές αναλογίες…

Φαίη Σκορδά αρετουσάριστες φωτογραφίες

Φαίη Σκορδά διατροφή