Το ρόφημα που πίνει καθημερινά η Καίτη Γαρμπή και "διαλύει" την κυτταρίτιδα - Διαλύει τις τοξίνες και...

Αυτά είναι τα μυστικά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ρόφημα που πίνει καθημερινά η Καίτη Γαρμπή και

Η Καίτη Γαρμπή παρά το πέρασμα του χρόνου, παραμένει εντυπωσιακή και σε κάθε εμφάνιση, τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Ωστόσο, για να παραμένει αψεγάδιαστη, ακολουθεί τα δικά της μικρά μυστικά. Γιατί, όπως λένε... προσέχουμε για να έχουμε/

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει δείξει αρκετές φορές πως είναι ακομπλεξάριστη καθώς δεν έχει διστάσει να μιλήσει φανερά για την ηλικία της αλλά και για την εξωτερική της εμφάνιση, ενώ ποζάρει με τεράστια αυτοπεποίθηση χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Το "μυστικό" ρόφημα της Καίτης Γαρμπή

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δεν έχει κρύψει πως το κύριο μυστικό της πίσω από την λαμπερή εμφάνισή της είναι το πράσινο τσάι. Η ίδια καταναλώνει μεγάλες ποσότητες γιατί διαλύει τις τοξίνες και αποτρέπει το σχηματισμό της κυτταρίτιδας.

Από την άλλη, ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή προσέχοντας τους συνδυασμούς των τροφών ενώ έχει καταργήσει τις κακές συνήθειες : τσιμπολόγημα, πατατάκια, ξηρούς καρπούς, τηγανητά ή λιπαρά φαγητά, παχυντικές σάλτσες.

Μάλιστα, έχει δώσει έμφαση στο να πίνει πολύ νερό και πράσινο τσάι καθημερινά. Όσο για τα αναψυκτικά που είναι επίφοβα για τη δημιουργία κυτταρίτιδας, δεν καταναλώνει περισσότερα από δύο την εβδομάδα τα οποία θα προσέξει να είναι light.

Η εκρηκτική της εμφάνιση στο Βεάκειο

Είναι μία από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες της χώρας και από τις πιο αγαπημένες του κοινού, και το αποδεικνύει κάθε φορά με τις ερμηνείες της και τις συναυλίες που δίνει, στις οποίες γίνεται πανικός! Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή και τη μεγάλη συναυλία στο Βεάκειο, στην οποία υπήρχε μία έκπληξη, η on stage εμφάνιση του γιου της, Δημήτρη Σχοινά (δείτε εδώ την έκπληξη που της έκανε στα γενέθλιά της).

Η Καίτη Γαρμπή εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία, έχοντας στο πλευρό της, τον γιος της, Δημήτρη Σχοινά, ο οποίος ανοίγει τις συναυλίες της. Είναι γεγονός πως συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον γιο της και μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιήσει πολύ επιτυχημένες και μοναδικές εμφανίσεις.

Μια από αυτές ήταν πριν μερικές ημέρες, όπου εμφανίστηκαν μαζί στο Βεάκειο θέατρο, με την Καίτη Γαρμπή να τραγουδά τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και χιλιάδες φωνές να την συνοδεύουν...

Έφερε τα πάνω κάτω η εμφάνιση της η Καίτη Γαρμπή στο ΒεάκειοΈφερε τα πάνω κάτω η εμφάνιση της η Καίτη Γαρμπή