Ανανεωμένη και αδυνατισμένη - Το τρόφιμο που ξεφορτώθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη για να χάσει κιλά

Η μέθοδός της είναι απλή και ωραία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανανεωμένη και αδυνατισμένη - Το τρόφιμο που ξεφορτώθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη για να χάσει κιλά

Η Αντελίνα Βαρθακούρη επέλεξε τους τελευταίους μήνες να απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ για καιρό δεν εμφανιζόταν ούτε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια βέβαια αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία πριν από λίγες μέρες μαζί με τις κόρες της (δείτε τη εδώ).

«Δεν ανεβάζω φωτογραφίες μου, όχι γιατί κρύβομαι αλλά γιατί δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη. Έναν χρόνο περίπου που είμαι εκτός τηλεόρασης, ήθελα έτσι εφόσον ήρθαν οι καταστάσεις, να πάρω ουσιαστική απόσταση από οποιαδήποτε έκθεση και να εκμεταλλευτώ τον χρόνο για γνώση και για την οικογένειά μου.

Τι νόημα έχει μια κενή, άσκοπη δημοσιότητα; Είναι σπουδαίο να μπορείς να ξεχωρίσεις πότε πρέπει ή θέλεις να κάνεις δυο βήματα πίσω (ως προς τη δημοσιότητα) και δυο βήματα μπροστά ως προς τη γνώση του εαυτού σου. Η δημοσιότητα αν υπάρχει απλώς για να υπάρχεις είναι ένα σκουπίδι που μυρίζει άσχημα. Αυτή τη χρονιά δεν είχα να πω απολύτως τίποτα απλώς παρατηρούσα και συνεχίζω να παρατηρώ», είχε πει η ίδια.

Όπως έχει αποκαλύψει, πλέον έχει αποχωριστεί το ξανθό μαλλί και έχει επιστρέψει στο μελαχρινό, το οποίο άρεσε πολύ και στον σύζυγό της, Χάρη (δείτε εδώ την εξομολόγησή του).

Η ίδια μέσα από το Instagram της είχε αποκαλύψει πως πέρα από την αλλαγή στα μαλλιά της, πρόκειται να δούμε και αλλαγή στο σώμα της, κάτι που είχε ήδη αρχίσει να φαίνεται από την εποχή που παρουσίαζε το ΣΚ Family.

Η μέθοδος που ακολούθησε η Αντελίνα για να χάσει κιλά

Η Αντελίνα είχε αποκαλύψει κάποια μυστικά της διατροφής της στους διαδικτυακούς της φίλους πριν λίγο καιρό μέσω Instagram.

«Πάλεψα πάρα πολύ. Είμαι η κλασική περίπτωση που ξεκινούσα Δευτέρα και Τετάρτη πήγαινα σινεμά και έτρωγα pop corn. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να χάσω 15 κιλά σε ένα ένα βρήκα τη λύση. Όχι εξαντλητικές δίαιτες και σιγά σιγά.

Το καλοκαίρι βοηθάει πάρα πολύ γιατί κάνει ζέστη.

Έχω κόψει τους πολλούς υδατάνθρακες. Επίσης βαριόμουν τη γυμναστική αλλά από τότε που ξεκίνησα, έχω αλλάξει γνώμη και μου αρέσει πάρα πολύ», είχε πει σε ένα Q&A της στο Instagram.

Αντελίνα Βαρθακούρη δίαιτα

Το τηλεοπτικό της μέλλον

Έφτασε η κρίσιμη στιγμή για την Αντελίνα Βαρθακούρη και τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, αφού όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η σημερινή μέρα 30/6 είναι η τελευταία μέρα για το συμβόλαιο της παρουσιάστριας. Η συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε όσα γνωρίζει για τις σχέσεις της Αντελίνας με το κανάλι, αλλά και για τους πολλούς μήνες που πέρασαν μέχρι να επικοινωνήσει μαζί της κάποιος άνθρωπος από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Κοντεύει σχεδόν χρόνος από τότε που η παρουσιάστρια και σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη , έχει να εμφανιστεί στην τηλεόραση. Μάλιστα η ίδια έχει περιορίσει κατά πολύ και τις δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ σπάνια κάνει και αναρτήσεις.

Όπως είπε η συνεργάτης της Καινούργιου, επικοινώνησε χθες με κοντινό άνθρωπο της Αντελίνας, καθώς η ίδια είχε γενέθλια και δε μπορούσε να μιλήσει, και της αποκάλυψε τα εξής:

«Λήγει σήμερα το συμβόλαιο της Αντελίνας Βαρθακούρη και το τελευταίο τηλεφώνημα που έλαβε ήταν στις 28 Αυγούστου πέρσι»

Και συμπλήρωσε η δημοσιογράφος:

«Πληρωνόταν κανονικά ωστόσο επί δέκα μήνες. Πέρσι γύρω στον Ιούνιο -Ιούλιο μετά το τέλος της εκπομπής παλεύανε να βρούνε τι θα κάνει η Αντελίνα. Δεν βρήκανε κάτι που να θέλει και η ίδια και ο σταθμός, συνέχισαν να την πληρώνουν εφ' όσον υπάρχει συμβόλαιο. Και η ίδια η Αντελίνα τίμησε το συμβόλαιό της προς το ΣΚΑΙ αφού δε βγήκε ποτέ να μιλήσει για τα όσα έχουν γίνει, παρά τα όσα έχουν ακουστέι».