Ξεφουσκώνει, χαλαρώνει και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα - Το θαυματουργό σπιτικό ρόφημα της Κατερίνας Καινούργιου

Μένει σταθερή στα 55 κιλά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεφουσκώνει, χαλαρώνει και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα - Το θαυματουργό σπιτικό ρόφημα της Κατερίνας Καινούργιου

Σταθερή στα 55 κιλά διατηρείται η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία προσέχει πολύ την εμφάνισή της και η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς της. Εκτός όμως από μια συγκεκριμένη διατροφή που ακολουθεί (δείτε εδώ ποιο φρούτο δεν αποχωρίζει ποτέ) πίνει και μερικά ροφήματα, που την βοηθούν πολύ τόσο στην χαλάρωση όσο και στην απώλεια βάρους.

Τι ροφήματα πίνει η Κατερίνα Καινούργιου

Όπως είχε αποκαλύψει λοιπόν η παρουσιάστρια: «Πιείτε άφοβα ένα ποτήρι κρασί την ημέρα. Και σας χαλαρώνει αλλά, όπως είναι γνωστό μας κάνει καλό. Η ελάχιστη ποσότητα νερού που πρέπει να πίνετε είναι 6 ποτήρια τη μέρα. Πείτε “ναι” στο πράσινο τσάι και στα βότανα με αφεψήματα. Προσθέστε 1 κ.γ. μέλι ή 1 φέτα λεμόνι. Εκτός του ότι μας ξεφουσκώνουν, καθώς έχουν διουρητικές ιδιότητες, πολλά από αυτά είναι και λιποδιαλυτικά.

Βάλτε την τσουκνίδα στη διατροφή σας. Ένα ρόφημα από το φυτό αυτό είναι κάτι σαν “μαγικό φίλτρο” ειδικά για εμάς τις γυναίκες. Είναι τονωτικό, αντιφλεγμονώδες και χάρη στις διουρητικές ιδιότητες που έχει βοηθάει στην απώλεια βάρους και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας».

Το θαυματουργό σπιτικό ρόφημα της Κατερίνας Καινούργιου

Η αλήθεια πίσω από τις φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου

Στο "Κατερίνα Καινούργιου" μπορείς να βάλεις όποια γυναίκα θες! Θέλω να πω... Μετά την αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για τα τόσα fake πράγματα που βλέπουμε στο instagram και για το πόσο ουτοπικές ζωές παρουσιάζουν όλοι, ήρθε σε πολύ καλό timing υλικό στα χέρια μας από μια φωτογράφιση που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια του ALPHA στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και το θεωρήσαμε καλή αφορμή για να σας πούμε κι εμείς δυο λογάκια γι' αυτό, μιας και η Κατερίνα είναι μια από τις πιο ακομπλεξάριστες κυρίες της ελληνικής showbiz κι έχει κι ένα πολύ δυνατό προφίλ στο instagram!

Όπως είπε και η Ιωάννα, λοιπόν, μην κάνετε αυτό το λάθος: Μην πιστεύετε ότι βλέπετε στο instagram που μπορεί να είναι φτιαγμένο και χιλιορετουσαρισμένο για να είναι απλά κοινά και πλειοψηφικά αποδεκτό.

Παράδειγμα, η Κατερίνα Καινούργιου τόσο στην τηλεόραση όσο και στο instagram της βγαίνει συνέχεια φτιαγμένη, βαμμένη και εντυπωσιακή! Στην καθημερινότητά της, όμως, γνωρίζουμε πολύ καλά πως είναι το ίδιο εντυπωσιακή αλλά πιο απλή! Δηλαδή δεν θα βαφτεί τόσο, δεν θα φορέσει τόσο extreme ρούχα όσο φαντάζεσαι για να πάει μέχρι την γωνία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο μπορεί κανείς να αλλάξει μια εικόνα είναι οι παρακάτω φωτογραφίες:

Κατερίνα Καινούργιου χωρίς ρετούς

Κατερίνα Καινούργιου χωρίς ρετούς στο instagram

Κι εδώ βλέπουμε την τελική μορφή των φωτογραφιών που ανέβηκαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Πιο μαυρισμένο δέρμα, πιο μακρύ πόδι...

instagram καινούργιου

Ωστόσο και στις δυο version είναι κουκλάρα, να τα λέμε κι αυτά αλλά... το νόημα του άρθρου είναι ένα: Μην πιστεύετε ότι βλέπετε και μη ζηλεύετε αυτά που βλέπετε. Το 50% δεν είναι αλήθεια...