Τα «όχι» και τα «μη» στη διατροφή της αγαπημένης του Αντετοκούνμπο, Μαράια - Τι έκοψε και έχασε πολλά κιλά

«Γίνομαι η υγιής γυναίκα που είχα βάλει στόχο να γίνω!»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Τα «όχι» και τα «μη» στη διατροφή της αγαπημένης του Αντετοκούνμπο, Μαράια - Τι έκοψε και έχασε πολλά κιλά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του σύζυγος, Μαράια έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και τον τελευταίο καιρό κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα μιας και δε μένουν μόνιμα εδώ και χρόνια εδώ. Η σύντροφος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα.

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και μέσα από μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram εξήγησε πώς με εντατική γυμναστική και σωστή διατροφή κατάφερε να χάσει τα κιλά που την ταλαιπωρούσαν μετά και από τις δύο εγκυμοσύνες και να αποκτήσει το σώμα που ήθελε.

Η ανάρτηση της Μαράια για τα κιλά που έχασε

«Το σκεφτόμουν για αρκετό καιρό σχετικά με αυτή την ανάρτηση, δύο μήνες για την ακρίβεια. Την 1η Φεβρουαρίου ξεκίνησα με στόχο να χάσω 12 κιλά μέχρι το τέλος της σεζόν του Γιάννη. Δεσμεύτηκα γι' αυτόν τον στόχο. Γυμνάζομαι 5-6 ημέρες την εβδομάδα, διατηρούσα μια υγιεινή διατροφή και έπινα νερό, αλλά το νούμερο στη ζυγαριά δεν κουνιόταν!

Απογοητεύτηκα, μπερδεύτηκα και ντράπηκα γιατί κάτι που ήταν τόσο εύκολο για μένα τώρα μου φαινόταν αδύνατο. Αλλά γύρω στα μέσα Μαΐου, έβλεπα τις διαφορές στον καθρέφτη. Οι φίλοι και η οικογένειά μου σχολίαζαν ότι έδειχνα καλά. Αισθανόμουν υπέροχα, σωματικά, αλλά το βέλος στη ζυγαριά δεν κουνιόταν!

Ένιωθα ότι ήθελα να τα παρατήσω, αλλά ο καθρέφτης μου έλεγε ότι η ζυγαριά έλεγε ψέματα και το σώμα μου μου έλεγε να συνεχίσω. Συνειδητοποίησα ότι η ζυγαριά δεν είναι το παν, ειδικά αν μπορώ να δω και να νιώσω τα αποτελέσματα.

Μαθαίνω να αγαπώ αυτό το νέο σώμα και μπορεί να μην πέτυχα τον στόχο μου στη ζυγαριά, αλλά πέτυχα τους μικρότερους στόχους μου και γίνομαι η υγιής γυναίκα που είχα βάλει στόχο να γίνω! Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω και να συνεχίσω να τα καταφέρνω χωρίς τόσους πολλούς ανθρώπους να με κρατούν υπόλογη και να με πιέζουν, οπότε σε όλους εσάς θα ήθελα να πω ευχαριστώ και είμαι για πάντα ευγνώμων.

Μπορεί να μην είμαι ακόμα ικανοποιημένη με το νέο μου σώμα, αλλά μαθαίνω να το αγαπώ και να το φροντίζω κάθε μέρα! Αν είστε σαν εμένα και δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε, ΜΗΝ τα παρατάτε, το σώμα σας είναι όμορφο και μαγικό!

Ευχαριστώ κάθε άνθρωπο που με βοήθησε να αγκαλιάσω και να ερωτευτώ το "σώμα της μαμάς" μου», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο στο οποίο την είδαμε να ακολουθεί ένα σκληρό και απαιτητικό πρόγραμμα γυμναστικής.

Θες να χάσεις κιλά; Πιες το ρόφημα για αδυνάτισμα με λεμόνι που θα σου "λύσει" τα χέρια

Σε περίπτωση που το έχετε "ρίξει" μόνο έξω στα junk food τελευταία και δεν προσέχετε ιδιαίτερα την διατροφή σας λόγω διακοπών τότε σας έχουμε την λύση προκειμένου να καταφέρετε να κάνετε το σώμα που ονειρεύεστε με τον πιο εύκολο τρόπο.

Συγκεκριμένα, το απόλυτο detox ρόφημα με λεμόνι είναι σίγουρα κάτι το οποίο πρέπει να δοκιμάσετε. Είτε είσαι οπαδός αυτού του ροφήματος είτε όχι, σου παρουσιάζουμε ένα ακόμη πιο αποτελεσματικό ρόφημα. (Δείτε εδώ πως μπορείτε να διώξετε την κυτταρίτιδα από πάνω σας)

Κρύο νερό με πάγο, κατόπιν ερευνών απεδείχθη ότι, καταναλώνοντας κάτι παγωμένο, ο οργανισμός μας καταναλώνει θερμίδες προκειμένου να διατηρήσει σε φυσιολογικά επίπεδα την θερμοκρασία του σώματος.

Η γενική σύσταση σε ημερήσια πρόσληψη υγρών σύμφωνα με την EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων) είναι 2 λίτρα για τις ενήλικες γυναίκες και 2,5 λίτρα για τους ενήλικους άντρες. Ωστόσο, οι ανάγκες του οργανισμού από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφοροποιούνται, οπότε μην υπερβάλλεις.

Ωστόσο, να τονίσουμε πως για να δείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σώμα σας, χρειάζεται να ισορροπήσετε γεύμα και γυμναστική.