Στιγμές διασκέδασης για την οικογένεια Αντετοκούνμπο - Σε φουσκωτό στη Μύκονο όλοι μαζί

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές διασκέδασης για την οικογένεια Αντετοκούνμπο - Σε φουσκωτό στη Μύκονο όλοι μαζί

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εδώ και αρκετά χρόνια ζει μ την οικογένειά του και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αμερική. Φαίνεται, όμως πως αγαπά την Ελλάδα μιας και είναι η χώρα του και τον δένουν πολλά μαζί της και δε παραλείπει να έρθει για διακοπές, όταν του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Έτσι λοιπόν, για τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές διάλεξε να ταξιδέψει με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του και να απολαύσουν όμορφες στιγμές στη Μύκονο(όπως και πολλοί άλλοι). Με ανεβασμένη διάθεση κάνουν τα μπάνια τους και το βράδυ περιτριγυρίζονται στα σοκάκια

Όπως, είναι ολοφάνερο o μπασκετμπολίστας δε χορταίνει τα παιχνίδια με τους γιους του, Liam & Maverick Shai και πάντα έχει στο πλάι του την αγαπημένη του σύζυγο,Mariah Riddlesprigger. Ο φακός του YouWeekly.gr τους "τσάκωσε" κατά τη διάρκεια μίας βόλτας με φουσκωτό σε παραλία της Μυκόνου στις 15/6 να απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι το καλοκαίρι τους και της ομορφιές στο νησί των ανέμων.

Ο μπασκετμπολίστας, κλασσικά, με αθλητική casual αμφίεση, αμάνικη μπλούζα και μαγιό και η σύζυγός του με κοντό φόρεμα παραλίας. Τα παιδιά τους ήταν ντυμένα με ίδιο σορτσάκι και μπλουζάκι, προφανώς για να μη τσακώνονται ποιος φοράει τα πιο ωραία ρούχα.

Φωτογραφίες από την οικογένεια του Αντετοκούνμπο σε φουσκωτό σε παραλία της Μυκόνου

Αντετοκούνμπο οικογένεια

Αντετοκούνμπο Μαριαι οικογένεια

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την σύζυγό του στη Μύκονο

Τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του. Έτσι λοιπόν ο διεθνής μπασκετμπολίστας βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του στο νησί των ανέμων.

Μάλιστα, ο φακός του YouWeekly.gr τον "τσάκωσε" μαζί με την σύζυγό του αλλά και μητέρα των δυο γιων του (δείτε εδώ τρυφερή ανάρτηση) να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου όπου κρατούσαν σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου.

Γιάννης Αντετοκούνμπο με την σύντροφό του

Στην Μύκονο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Καλοκαιρινές διακοπές για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο