Δίνει έμφαση σε 2 τροφές και στο βραδινό - Το μυστικό της Χρουσαλά για στεγνό κορμί μετά από 3 γέννες

Δεν είναι ανυπόφορο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δίνει έμφαση σε 2 τροφές και στο βραδινό - Το μυστικό της Χρουσαλά για στεγνό κορμί μετά από 3 γέννες

Η Μαριέττα Χρουσαλά μπορεί να είναι μητέρα 3 παιδιών, όμως αυτό δεν την έκανε ποτέ να επαναπαυτεί και να αφήσει στην τύχη του το πολύ γυμνασμένο και εντυπωσιακό κορμί, που είχε πριν από τις εγκυμοσύνες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει βρει τον τρόπο και κρατάει την σιλουέτα της σε άψογη φάση. Το μυστικό της είναι το να ακολουθεί με πειθαρχία το διατροφικό της πλάνο αλλά και να μην αφήνει ποτέ τη γυμναστική που κάνει ακόμα και στις διακοπές της, στην οποία οφείλει τους τέλεια γραμμωμένους κοιλιακούς της.

Ένα υγιεινό γεύμα της Μαριέττας Χρουσαλά με το οποίο κρατιέται σε φόρμα

Πρωινό:

Φρέσκα φρούτα εποχής, γάλα, δημητριακά και γιαούρτι.

Δεκατιανό:

Δύο φρούτα ή ένα τοστ με γαλοπούλα και άπαχο τυρί.

Μεσημεριανό:

Ψητά ή ωμά λαχανικά με κρέας και ψάρι.

Απογευματινό:

Φυσικός χυμός ή δύο φρούτα.

Βραδινό:

Το ίδιο με το μεσημεριανό σε μικρότερη όμως ποσότητα.

Το μυστικό της Μαριέττας Χρουσαλά για να μην στερείται τίποτα και να μην παίρνει κιλό

-Αγαπάει πολύ την υγιεινή διατροφή και γι’ αυτό τρώει καθημερινά άφθονες σαλάτες και τροφές που τις δίνουν πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως δήλωσε στο περιοδικό Εγώ.

-Λατρεύει τις γρανίτες, τα παγωτά και τα light αναψυκτικά, τα οποία καταναλώνει σε μικρές ποσότητες.

–Γυμνάζεται πολύ συχνά.

Αρετουσάριστη φωτογραφία της Χρουσαλά με μαγιό

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Το 2003 στέφθηκε Σταρ Ελλάς και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Μις Υφήλιος, όπου τερμάτισε 15η.

Αν και από το 2002 εργαζόταν εθελοντικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, λόγω της στέψης της ως Σταρ Ελλάς ήταν μια από τις διασημότητες που συμμετείχαν στην λαμπαδηδρομία της ολυμπιακής φλόγας, η οποία τελείωσε στην Αθήνα.

Έκανε μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια, ενώ μετά τις 5 Ιουνίου του 2010 που παντρεύτηκε με τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της Atlas Maritime, Λέοντα Πατίτσα και την απόκτηση των τριών παιδιών τους: την Μάργκω (γενν. 24 Οκτωβρίου 2012), τον Σπύρο (γενν. 4 Μαρτίου 2015) και τον Κωνσταντίνο (γενν. 6 Ιανουαρίου 2018), αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στην οικογένεια του.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ζει πολύ όμορφες οικογενειακές στιγμές, ενώ πολλά είμαι τα ταξίδια τους στο εξωτερικό. Πριν λίγες ώρες λοιπόν, η παρουσιάστρια - μοντέλο δημοσίευσε τρεις πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram.

Η αγαπημένη Μαριέττα πόζαρε μπροστά από μια πισίνα με μπικίνι και μας έδειξε πως είναι το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς στο σώμα της και πάθαμε σοκ! Είναι άκρως εντυπωσιακή!