Το πίνει μονορούφι και δικαιώνεται από το αποτέλεσμα - Το σπιτικό ρόφημα της Σκορδά για τέλειες αναλογίες

Ξέρει αρκετά μυστικά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το πίνει μονορούφι και δικαιώνεται από το αποτέλεσμα - Το σπιτικό ρόφημα της Σκορδά για τέλειες αναλογίες

Η Φαίη Σκορδά έχει πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό της και αυτό οφείλεται στην αψεγάδιαστη εικόνα, που έχει παρουσιάσει στο κοινό της και έτσι θέλει πάντα να τη διατηρεί τόσο για εκείνη όσο και για τους τηλεθεατές, που την έχουν συνηθίσει έτσι.

Το κορμί της για παράδειγμα εξακολουθεί να είναι ίδιο εδώ και πολλά χρόνια, αφού μετά από δύο γέννες τη βλέπουμε με μαγιό και χαζεύουμε. Το τελικό αυτό αποτέλεσμα οφείλεται τόσο στην γυμναστική, που κάνει όσο και στα διατροφικά της tips, με το σπιτικό ρόφημα της να είναι ένα από αυτά.

Το ρόφημα που πίνει η Φαίη Σκορδά για να είναι πάντα σε φόρμα

Καθ' όλη την διάρκεια της καραντίνας η Φαίη Σκορδά φρόντισε να ενισχύσει το ανοσοποιητικό της με άφθονα φρούτα και λαχανικά (βασικές πηγές της βιταμίνης C), γαλακτοκομικά, λευκό κυρίως κρέας και ψάρια πλούσια σε βιταμίνη D (όπως σολομό, σαρδέλα και τόνο). Έτσι εκτός του ότι θωράκισε τον οργανισμό της, κατάφερε η ίδια να παραμείνει στα 55 με 57 κιλά.

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν αν και η καλή φυσική της κατάσταση είναι στο DNA της, δεν επαναπαύεται λεπτό και παρόλο που τρέχει με τα δυο της παιδιά τα Σαββατοκύριακα μπορεί να την πετύχεις με καυτό σορτς στην Βουλιαγμένη να κάνει τζόκινγκ, αφού πρώτα επιδοθεί, βέβαια, στην κατάλληλη προθέρμανση. Στα διατροφικά tips της παρουσιάστριας περιλαμβάνεται η κατανάλωση 1,5 λίτρου νερού τη μέρα και φρέσκων σαλατών, τις οποίες ετοιμάζει μόνη της καθημερινά, πριν ξεκινήσει για τη δουλειά.

  • Πρωινό: 1 τοστ με τυρί και γαλοπούλα και καφέ
  • Δεκατιανό: Γάλα με δημητριακά ή φρούτα
  • Μεσημεριανό: Καπνιστό τόνο ή κοτόπουλο (δείτε εδώ τα απόλυτα μυστικά για να βγει λουκούμι), σαλάτα μαρούλι, φέτα
  • Απογευματινό: Φρούτα εποχής
  • Βραδινό: Λίγο κοτόπουλο ή κρέας με σαλάτα

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν πάρει τον δρόμο για το πλατό της εκπομπής ξεκινά την ημέρα της με ένα ποτήρι νερό με χυμό μισού λεμονιού που κάνει θαύματα!

Φαίη Σκορδά ρόφημα

Το classy & chic μακιγιάζ της Φαίης

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη μεταγραφή της, υιοθέτησε ένα υπέροχο bronze makeup, το οποίο συμπλήρωσε ιδανικά με ένα ψηλό ponytail που έδεσε τέλεια με το υπόλοιπο look της. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

Φαίη Σκορδά

How to: Χρησιμοποίησε ένα αντηλιακό προσώπου με χρώμα για κάλυψη και προστασία. Στη συνέχεια εφάρμοσε σε όλο το κινητό βλέφαρο “δουλεύοντας” προς το καπάκι μια σκιά σε δαμασκινί απόχρωση και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ στα βλέφαρα με δυο στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Κατά μήκος των ζυγωματικών σου, ψηλά στους κροτάφους και σε μέτωπο, πηγούνι και λαιμό πέρασε μερικές πινελιές από μια μπρονζέ πούδρα, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα ενυδατικό κραγιόν σε απαλή ροδακινί απόχρωση.

Για να δημιουργήσεις αυτό το girly ponytail μάζεψε τα μαλλιά σου ψηλά σε μια αλογοουρά την οποία θα στερεώσεις με ένα λαστιχάκι και γύρω από αυτό θα γυρίσεις μια τούφα από τα μαλλιά σου στερεώνοντας καλά με μερικά τσιμπιδάκια. Μόλις τελειώσεις ψέκασε με μια δυνατή λακ και είσαι έτοιμη.

Tip: Προτίμησε ένα βερνίκι νυχιών σε φωτεινή watermelon απόχρωση που θα κάνει το look σου ακόμη πιο καλοκαιρινό!