Καίει τις περιττές θερμίδες με πολύ... - Το super tip της Μαρίας Κορινθίου για να χάνει άμεσα τα κιλά των διακοπών

Τι περιλαμβάνει η καλοκαιρινή της διατροπή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/mariakorinthiou
Instagram/mariakorinthiou

Πολλές επώνυμες βρίσκονται σε νησιά και παραθαλάσσιους προορισμούς και με ένα μαγιό όλη ημέρα, απολαμβάνουν βουτιές και ηλιοθεραπεία, δείχνοντας τα κάλλη τους. Ωστόσο, προσπαθούν και στις διακοπές να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους. Έχουν λοιπόν, μερικά diet tips και fitness μυστικά που εφαρμόζουν ακόμα και στην παραλία για να μην δείξει η ζυγαριά ούτε γραμμάριο με την επιστροφή τους, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που θα το κάνει και εσύ. Όπως για παράδειγμα η Μαρία Κορινθίου αλλά και η Μαρία Μπεκατώρου (δείτε εδώ).

Από το περιοδικό YOU

Το super tip της Μαρίας Κορινθίου για να χάνει τις περιττές θερμίδες των διακοπών

Σε mood διακοπών με την οικογένεια της είναι η όμορφη ηθοποιός. που φέτος έχει έναν λόγο παραπάνω να χαίρεται: Είναι πιο αδύνατη από ποτέ, διώχνοντας από πάνω της 15 ολόκληρα κιλά, οπότε δεν αποχωρίζεται λεπτό τα αγαπημένα της μπικίνι. Η καλοκαιρινή διατροφή περιλαμβάνει πολλά ψάρια και θαλασσινά, που συνδυάζει με δροσερές σαλάτες, ενώ δυο είναι οι καλοκαιρινές ατασθαλίες της: Ένα ποτήρι ουζάκι, που πίνει με τον άντρα της Γιάννη Αϊβάζη αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα και ένα χωνάκι παγωτό που μοιράζεται με την 15χρονη κόρη της Ισμήνη. Μετά καίει τις περιττές θερμίδες με πολύ κολύμπι στη θάλασσα.

Tip 1: Προτίμησε το ύπτιο, που είναι πιο ξεκούραστο, δίνοντας έμφαση πότε στα πόδια (κρατώντας τα χέρια τεντωμένα δίπα από τον κορμό) και πότε στα χέρια (κρατώντας τα πόδια κλειστά.

Tip 2: Μην το παρακάνεις με τα φρούτα.

Η φωτογραφία της από τις διακοπές στην Αντίπαρο

Η Μαρία Κορινθίου, αφού σταμάτησε την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ ποια θα την αντικαταστήσει στο Πρωινό), αποφάσισε να χαλαρώσει και να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και έτσι σύντομα βρέθηκε στην Αντίπαρο.

Είναι αρκετά ενεργή στα social media της και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές στιγμές από το νησί. Η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε συγκέντρωσε χιλιάδες like και τα σχόλια ήταν πολλά, αφού η ίδια πόζαρε φανερά ανανεωμένη με ένα φούξια φόρεμα, χωρίς μακιγιάζ, με τα μαλλιά της λυτά και ξυπόλυτη, σε κάποιο από τα στενά.

«Κλασική Μαρία... Ξυπόλυτη, στα στενά της Αντιπάρου, καθισμένη σε πλατύσκαλο να μιλάω με τον κόσμο», έγραψε μάλιστα στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: Πρωινό: «Συνδέθηκα με ανθρώπους και με άλλους δυο-τρεις όχι» - Η μακροσκελής ανάρτηση της Κορινθίου για την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1

Μαρία Κορινθίου ξυπόλυτη