Κλόε Καρντάσιαν: Έκοψε το πιο αγαπημένο μας φαγητό και έχασε 5 κιλά!

Της έφυγαν μόλις σε 1,5 μήνα!

Κλόε Καρντάσιαν: Έκοψε το πιο αγαπημένο μας φαγητό και έχασε 5 κιλά!

Μοιάζει σαν ψέμα αλλά η Κλόε Καρντάσιαν έκοψε το πιο αγαπημένο μας φαγητό και έχασε 5 κιλά! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Κλόε Καρντάσιαν έχει καταφέρει να αλλάξει τελείως την εμφάνισή της και από το «ασχημόπαπο» της οικογένειας, όπως την αποτελούσαν πολλά ΜΜΕ, έχει γίνει πραγματικός κύκνος.

Πιο συγκεκριμένα, έχει χάσει περισσότερα από 20 κιλά, με την ίδια να παραδέχεται ότι τα 5 – 6 τελευταία ήταν εκείνα που την ταλαιπώρησαν περισσότερο. Ακόμα και μετά τη γέννηση της κόρης της, Τρου, κατάφερε να επιστρέψει αμέσως στα κιλά της, προς έκπληξη όλων.

Το μυστικό της; Έκοψε τα γαλακτοκομικά! «Μέσα σε ενάμιση μήνα, έχασα πέντε κιλά απλά και μόνο επειδή έκοψα τα γαλακτοκομικά, χωρίς να κάνω τίποτε άλλο διαφορετικό και αυτό ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Η επιδερμίδα μου έγινε πιο καθαρή, είχα περισσότερη ενέργεια, δεν ήμουν πια πρησμένη. Αν φάω τώρα γαλακτοκομικά αμέσως αναστατώνεται το στομάχι μου και νιώθω πιο νωθρή», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Σωθήκαμε! Αυτό είναι το τρόφιμο που εξουδετερώνει τις θερμίδες από τα σουβλάκια!

«Θέλω να έχω πάντα υγιεινές επιλογές όταν πεινάω. Παλιότερα όταν είχα μια λιγούρα προτιμούσα να φάω ένα μπισκότο από το να κόψω μερικά λαχανικά, τώρα όμως δεν έχω τέτοιες δικαιολογίες. Στο ψυγείο μου έχω πάντα κομμένες φέτες καρπούζι ή ανανά. Επίσης λατρεύω τα μούρα. Σαν σνακ μπορεί να επιλέξω κάποιο γκουρμέ αλλαντικό. Και φτιάχνω ατομικά σνακ από χούμους που μπορώ να πάρω και μαζί μου για το δρόμο. Αγοράζω μόνο βιολογικά προϊόντα και αυτό το οφείλω στην Κόρτνεϊ! Τα Σαββατοκύριακα πηγαίνουμε με τα παιδιά σε τοπικές λαϊκές αγορές και ψωνίζουμε», εξήγησε.

Αυτή την δίαιτα ακολούθησε η Kim Kardashian και έχασε 20 κιλά σε τρεις μήνες! Είναι αποτελεσματική!

Αυτή είναι η δίαιτα που ακολούθησε η Kim Kardashian και έχασε 20 ολόκληρα κιλά. Είναι αποτελεσματική, αν την τηρήσετε σωστά.

Περίπου 27 κιλά πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στο γιο της, Saint. Όμως, τρεις μήνες μετά τη γέννα κατάφερε να χάσει τα 20.

Πώς; Η διατροφολόγος της, Colette Heimowitz εξηγεί τους κανόνες που ακολούθησε η διάσημη σταρ. Κορίτσια, δώστε προσοχή.

Τα μυστικά ομορφιάς της ποια είναι;

δίαιτα Kim Kardashian

1) Ακολούθησε πιστά τη δίαιτα Άτκινς.
Το ίδιο είχε κάνει για να χάσει τα κιλά που είχε πάρει όσο ήταν έγκυος στην κόρη της, North. Επίσης, έχει γράψει πολλές φορές στα social media για την προτίμησή της στη συγκεκριμένη δίαιτα. «Της δίαιτα Άτκινς της την έμαθε ο πατέρας της όσο ήταν ακόμα μαθήτρια», εξηγεί η Heimowitz, όπως αναφέρει το womantoc.gr. «Είναι πολύ εξοικειωμένη με το πρόγραμμα και το εμπιστεύεται γιατί είχε πολύ καλό αποτέλεσμα για εκείνη στο παρελθόν».

2) Έδωσε μεγάλη σημασία στην πρωτεΐνη
Είτε είναι αυγά, γάλα, κοτόπουλο ή κρέας, η Heimowitz εξηγεί ότι η Κιμ κατανάλωνε πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα της, ώστε να νιώθει πάντα χορτάτη. Εξάλλου, το επιβεβαιώνουν και οι έρευνες: Όσοι παίρνουν καθημερινά την ποσότητα της πρωτεΐνης που χρειάζεται ο οργανισμός τους χάνουν περισσότερο βάρος συγκριτικά με όσους το παραλείπουν.

3) Διατήρησε την αδυναμία της στο τυρί
Ομελέτα με τυρί και λίγο μπέικον. Κομμάτια κοτόπουλου με φρέσκια μοτσαρέλα. Κρεμμυδόσουπα με λιωμένο τυρί από πάνω. Λίγες φέτες τυρί με μαύρες ελιές. Η Κιμ λατρεύει τη συγκεκριμένη τροφή και η Heimowitz εξηγεί ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με αυτό, αρκεί να μην ξεπερνούσε τα 110 γραμμάρια τη μέρα. Με αντίστοιχο μέτρο, μπορούσε να καταναλώνει καθημερινά ένα μικρό κύβο βούτυρο.

4) Δεν μείωσε υπερβολικά τον αριθμό των θερμίδων που λάμβανε
«Μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων σε αφήνει συνέχεια πεινασμένο και αυτό δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα», εξηγεί η Heimowitz. «Αν παίρνεις αρκετές θερμίδες, πρωτεΐνη, λίπος, υδατάνθρακες πλούσιες σε φυτικές ίνες, δεν μπαίνεις στον πειρασμό να προσθέσεις κάτι στη διατροφή σου. Ενώ, όση θέληση και να έχεις, αν πεινάς πολύ, δεν υπάρχει περίπτωση να αποφύγεις ένα ντόνατς». Εξάλλου, οι δίαιτες λίγων θερμίδων επιβραδύνουν τον μεταβολισμό, μας κάνουν να καίμε λιγότερες θερμίδες κι έτσι χάνουμε ακόμα λιγότερο βάρος.

5) 'Επαιρνε, λοιπόν, 1.800 θερμίδες καθημερινά
Αυτός είναι ο χαμηλότερος αριθμός θερμίδων που μπορεί να λάβει μια γυναίκα κατά τον θηλασμό. Γενικότερα, πάντως, οι περισσότερες γυναίκες παίρνουν 1.800 με 2.200 θερμίδες καθημερινά. Και σε τι ποσότητα τροφών αντιστοιχούσαν αυτές οι θερμίδες στο διαιτολόγιο της Κιμ; H Heimowitz εξηγεί ότι η διάσημη σταρ έπαιρνε 110-170 γραμμάρια πρωτεΐνης, 110 γραμμάρια τυρί, 8-10 μερίδες λαχανικών και δύο κουταλιές της σούπας επιπλέον λίπος καθημερινά. Ωστόσο, επειδή η Κιμ είναι σελέμπριτι που τρέχει διαρκώς, δεν είχε πάντα τον σεφ της μαζί. Οπότε, καμιά φορά έτρωγε σε εστιατόρια, κάνοντας όμως τις σωστές επιλογές.

6) Είχε λίστα με «απαγορευμένες τροφές»
«Η δίαιτα Άτκινς απαγορεύει τη ζάχαρη, τα γλυκά, τα κέικ, τα κράκερ, το λευκό αλεύρι, το λευκό ρύζι», εξηγεί η Heimowitz. Γενικά, η Άτκινς περιορίζει πολύ την κατανάλωση υδατανθράκων, αλλά δεν τους αποκλείει εντελώς. Απλώς, τους αντικαθιστά με πιο «έξυπνους», δηλαδή υδατάνθρακες πλούσιους σε φυτικές ίνες που επιβραδύνουν την απευλευθέρωση της ζάχαρης στο αίμα. Π.χ. αντί για λευκό ρύζι, επιλέγει κανείς μαύρο ρύζι. Αντί για μια λευκή πατάτα, μια γλυκοπατάτα. Κι αν θέλει επιδόρπιο, μπορεί να φτιάξει ένα με υποκατάστατα ζάχαρης. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Κιμ δεν έτρωγε ποτέ τις απαγορευμένες τροφές. Αλλά τουλάχιστον στην αρχή, ώσπου να χάσει κάποια κιλά, τις απέφευγε. Και μετά, άρχισε να τις εντάσσει σιγά-σιγά στη διατροφή της σε λογικές ποσότητες.

7) Έχανε περίπου ένα κιλό την εβδομάδα
Αυτός είναι ο σωστός ρυθμός, εφόσον οι ειδικοί τονίζουν ότι δεν πρέπει να χάνουμε πάνω από μισό ως ένα κιλό την εβδομάδα – ειδικά όταν μια γυναίκα θηλάζει. «Και μην ξεχνάτε: Η απώλεια βάρους δεν συμβαίνει πάντα με την ίδια ταχύτητα κατά τη διάρκεια της δίαιτας», εξηγεί η Heimowitz. Εξάλλου, επηρεάζεται και από άλλους παράγοντες, όπως το στρες που βιώνουμε ή την εποχή του χρόνου. Οπότε, μπορεί να χάσουμε 1,5 κιλό τη μία εβδομάδα και καθόλου την επόμενη. Κανένα πρόβλημα.

8) Κι αν θέλετε να «κλέψετε» το διαιτολόγιό της, είναι αυτό:

δίαιτα Kim Kardashian

Μεγάλη προσοχή! Αυτές οι δίαιτες των διασήμων κάνουν κακό στην υγεία μας!

Κορίτσια, δώστε μεγάλη προσοχή. Αυτές είναι οι δίαιτες των διασήμων που κάνουν κακό στην υγεία μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει για διάφορους διάσημους που πήραν ή έχασαν γρήγορα κιλά, είτε για τις ανάγκες κάποιου ρόλου, είτε λόγω εγκυμοσύνης στις γυναίκες.

Προτού όμως αποφασίσετε κι εσείς να ακολουθήσετε τα… «θαυματουργά μυστικά τους», ίσως θα έπρεπε να ενημερωθείτε καλύτερα για τις δίαιτες που ακολουθούν και πόσο καλό ή κακό μπορεί να κάνουν στην υγεία σας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fox News που επικαλείται τη Βρετανική Ένωση Διαιτολογίας, οι παρακάτω «διάσημες δίαιτες» είναι ανθυγιεινές και δυνητικά επικίνδυνες για την υγεία σας:

H σούπερ δίαιτα των υγρών: Χάσε 10 κιλά μέσα σε 10 ημέρες!

Breatharian Diet (ή αλλιώς η «δίαιτα της αναπνοής)

Σύμφωνα με τις «αρχές» αυτής της δίαιτας, οι ενδιαφερόμενοι προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι δε χρειάζονται φαγητό ή νερό και μπορούν να επιβιώσουν μόνο με… αέρα (κοπανιστό;) και ηλιακό φως!

Σχετικά πρόσφατα η Μισέλ Φάιφερ είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι είχε εμπλακεί με μια ιδεολογική αίρεση, η οποία ακολουθούσε τους κανόνες της «δίαιτας της αναπνοής».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Fox News τη συγκεκριμένη δίαιτα φέρεται να έχει ακολουθήσει και η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, καταπίνοντας αντί για φαγητό… αέρα, προκειμένου να «γεμίσει» το πεινασμένο στομάχι της!

Biotyping

Ο Boy George πίστωσε την πρόσφατη απώλεια βάρους του σε αυτή τη δίαιτα, η οποία υποτίθεται ότι βοηθά στην απώλεια λίπους σε στοχευμένα μέρη του σώματος, τρώγοντας τρόφιμα με βάση συγκεκριμένο τύπο ορμονών.

Μπορεί να ακούγεται ιδανική, όμως είναι… ένα ψέμα. Δεν είναι δυνατό να στοχεύσει κανείς σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος και να χάσει λίπος μόνο από αυτό με τη διατροφή.

Gluten-Free Diet (δίαιτα χωρίς γλουτένη)

Αν είστε αλλεργικοί στη γλουτένη, τότε τα τρόφιμα που δεν περιέχουν τη συγκεκριμένη πρωτεΐνη είναι ιδανικά για εσάς. Όμως πολλές φορές περιέχουν τις ίδιες θερμίδες όσο τα «με γλουτένη» αντίστοιχα τρόφιμα.

Επιλέγοντας απλά τρόφιμα χωρίς γλουτένη, δε σημαίνει ότι θα αδυνατίσετε… ό,τι κι αν λέει η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Drunkorexia

Είναι η αγαπημένη δίαιτα της Lady Gaga, η οποία έχει δηλώσει ότι ακολουθεί τη «δίαιτα του μεθυσμένου».
Το 2011 είχε αποκαλύψει σε μια συνέντευξη ότι της αρέσει να πίνει «ουίσκι και άλλα» όταν δουλεύει. «Όμως πρέπει να γυμνάζομαι κάθε μέρα και το κάνω ακόμη κι αν έχω hangover».

Μερικές φορές οι «drunkorexics» τρώνε πολύ λίγο κατά τη διάρκεια της ημέρας, έτσι ώστε να μπορούν να «χρησιμοποιήσουν» τη μεγαλύτερη ποσότητα θερμίδων που καταναλώνουν καθημερινά στο… αλκοόλ.

Στην πραγματικότητα όμως, ο οργανισμός τους όχι μόνο δεν παίρνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, αλλά η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ αυξάνει το αίσθημα πείνας, και κατά συνέπεια τις πιθανότητες να… το ρίξει κανείς σε μεταμεσονύχτια σνακ και βαριά πρωινά την επόμενη ημέρα.

Dukan Diet

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι φανατική της συγκεκριμένης δίαιτας ενώ και η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να την ακολούθησε λίγους μήνες πριν από το γάμο της με το διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Είναι ένα πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες και καθόλου υδατάνθρακες, περίπλοκο διατροφικό πρόγραμμα, που βοηθά στην απώλεια λίπους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όμως το ίδιο το βιβλίο προειδοποιεί ότι η δίαιτα αυτή «ρουφά» την ενέργειά σας, σας προκαλεί δυσκοιλιότητα και δυσάρεστη αναπνοή!

Αυτό που πρέπει να θυμάται κανείς είναι ότι όταν αποφεύγει ολόκληρες κατηγορίες τροφίμων από τη διατροφή του, και όταν πρέπει να μετρά τις θερμίδες από κάθε μπουκιά που βάζει στο στόμα του… το πιο πιθανό είναι σύντομα να ξαναπάρει όσα κιλά έχασε, μόλις σταματήσει να κάνει δίαιτα.