Τα 3+1 μυστικά της διατροφής της Kate Middleton - Ακολούθησέ τα και θα μείνεις "μισή"

Δεν έχει τυχαία τέτοιο κορμί...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα 3+1 μυστικά της διατροφής της Kate Middleton - Ακολούθησέ τα και θα μείνεις

Αν θέλεις κι εσύ να έχεις ένα μοναδικό κορμί, σαν την Kate Middleton, και να μείνεις "μισή" απ' ότι είσαι, τότε πρέπει σε κάθε περίπτωση να ακολουθήσεις τα 3+1 μυστικά της διατροφής της. Πρόκειται για μία δίαιτα δοκιμασμένη και πολύ εύκολη!

Πέρα από το αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής που έχει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, μένει πάντα πιστή και στο πρόγραμμα της διατροφής της, η οποία είναι υψηλή σε πρωτεΐνες.

Αυτά είναι τα 3+1 μυστικά της διατροφής της Kate Middleton

Προκειμένου να χάσει γρήγορα βάρος μετά την τρίτη εγκυμοσύνη της, η Kate Middleton επέλεξε να ακολουθήσει, την πολύ διάσημη, δίαιτα "Dunkan". Η συγκεκριμένη δίαιτα περιλαμβάνει την αποκλειστική κατανάλωση πρωτεϊνών αντί για υδατάνθρακες, μαζί με λαχανικά και υγιεινά λίπη.

Για να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα, ρίξε μια ματιά και στο πρόγραμμα γυμναστικής της Kate Middleton. Σου το έχουμε εδώ.

Όταν η Kate Middleton δεν ακολουθεί τη δίαιτα Dunkan, σύμφωνα με τον σεφ του παλατιού, προτιμά να καταναλώνει φρούτα και λαχανικά, προκειμένου να κάνει αποτοξίνωση.

Kate Middleton δίαιτα

Συνήθως, αποφεύγει τα γαλακτοκομικά και πίνει smoothies, πρωί και απόγευμα, τα οποία περιέχουν μέσα σπιρουλίνα, kale, matcha, σπανάκι, μαρούλι, κόλιαντρο και βατόμουρα. Πολλές φορές, για απογευματινό σνακ, επιλέγει να τρώει βατόμουρα, με γάλα αμυγδάλου.

Άλλα πιάτα που επίσης προτιμά, είναι σαλάτες με καρπούζι, γασπάτσο, γκότζι μπέρι καθώς και σεβίτσε, το οποίο έχει πολλά οφέλη για την επιδερμίδα της. Όπως αναφέρουν σχετικά ρεπορτάζ μέσα από το παλάτι, σκοπός της Kate Middleton είναι να αποκτήσει λαμπερό δέρμα.

Τα βράδια συνήθως, η Kate Middleton μαγειρεύει για την οικογένειά της. Αγαπημένη της συνταγή είναι το ψητό κοτόπουλο με κάρι, το οποίο είναι και το αγαπημένο φαγητό του William, και οι σούπες.

Λίγα λόγια για την Kate Middleton

Γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1982 στο Ρέντινγκ από τον πρώην πιλότο των Βρετανικών Αερογραμμών, Μάικλ Μίντλετον και την πρώην αεροσυνοδό Κάρολ Γκόλντσμιθ Μίντλετον. Έχει δύο μικρότερα αδέλφια. Την Πίπα (Φιλίπα Σάρλοτ, γεννημένη το 1983) και τον Τζέιμς (Τζέιμς Ουίλιαμ, γεννημένο το 1987). Για δύο χρόνια (1984-1986) η οικογένεια Μίντλετον έζησε στο Αμμάν της Ιορδανίας όπου εκεί η Κέιτ φοίτησε σε αγγλικό βρεφονηπιακό σταθμό, μέχρι που η οικογένεια επέστρεψε στο Μπέρκσαϊρ.

Μεγάλωσε στο Χάπελ Ρόου, Μπάκλεμπερι, κοντά στο Νιούμπερι. Φοίτησε στο σχολείο Σεντ Άντριους, κοντά στο χωριό Πάνγκμπουρν στο Μπέρκσαϊρ. Συνέχισε τις σπουδές της στο Κολέγιο Μάρλμπορο στο Ουίλτσαϊρ και έπειτα στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους στο Φάιφ της Σκωτίας. Αποφοίτησε το 2005 με πτυχίο στην Ιστορία της Τέχνης και βαθμό Άριστα.

Τον Νοέμβριο του 2006, πήρε τη θέση της accessory buyer στην αλυσίδα καταστημάτων ρουχισμού Jigsaw. Επίσης δούλευε μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 στην εταιρεία των γονέων της, ως φωτογράφος καταλόγων, σχεδιάστρια της ιστοσελίδας και υπάλληλος μάρκετινγκ. Το 2008 υπήρχε η φήμη ότι άφησε την δουλειά της στην Jigsaw για να γίνει επαγγελματίας φωτογράφος και ότι σκόπευε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας με τον Μάριο Τεστίνο, ο οποίος έχει τραβήξει πολλές φωτογραφίες της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, του Ουίλιαμ και του Χάρι. Ο Τεστίνο αργότερα αρνήθηκε ότι η Κέιτ επρόκειτο να δουλέψει για εκείνον.